.

23 Φεβ 2013

Στις 3.105 ανέρχονται οι μηνύσεις για τη λαθροϋλοτομία

Στις 3.105 ανέρχονται οι μηνύσεις που υποβλήθηκαν για συμβάντα λαθροϋλοτομιών μέσα το 2012, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που διαβιβάστηκαν στη

Ελέγχους για ανίχνευση κρέας αλόγου κάνει ο ΕΦΕΤ.


Ελέγχους σε όλο το εύρος της διατροφικής αλυσίδας, με σκοπό την τυχόν ανίχνευση DNA αλόγου σε τρόφιμα που περιέχουν μοσχαρίσιο κρέας, συνεχίζει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Στους ελέγχους συμμετέχουν κλιμάκια των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΦΕΤ σε συνεργασία με

Επίδομα - «ανάσα»


Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπογραφεί η υπουργική απόφαση για τη χορήγηση, για πρώτη φορά, επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες. Ωστόσο, το υπουργείο Εργασίας φέρεται να διατηρεί ως βασική προϋπόθεση τη μη ύπαρξη οφειλών προς τα

8ΧΡΟΝΟΣ 'Εκλεψε κεριά για να διαβάσει..

Η κρίση μέσα από τα μάτια ενός ανήλικου μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πράξεις παραβατικότητας, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα την απελπισία. Ένα περιστατικό που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην κοινωνία της

Πόση σύνταξη παίρνουν οι βουλευτές μας…!!!

Photo: ΔΕΙΤΕ: Πόση σύνταξη παίρνουν οι βουλευτές μας…!!!

 
Στους κοινούς θνητούς … με 35-45 χρόνια δουλειά, η σύνταξή τους φτάνει τα 500 – 600 ευρώ, ενώ οι βουλευτές συνταξιοδοτούνται με 1.950 ευρώ!! 

Σε αυτό το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό ανέρχεται η πλήρης βουλευτική σύνταξη με...

θητεία άνω των 17 ετών στη Βουλή, όπως διευκρινίζει το Δ.Σ. της Ένωσης τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών, με ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως...

«η με κακότητα συνεχιζόμενη επίθεση των βουλευτών (τέως και νυν, αδιακρίτως), από ορισμένα όργανα του τύπου και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, έχει πάρει πλέον τη μορφή γενικευμένου διασυρμού και της συστηματικής συκοφαντίας».

Αναφέρεται, επίσης, ότι «ο άδικος και προκλητικός τρόπος ταπείνωσης του συνόλου των τέως βουλευτών με εργαλείο τον εντυπωσιασμό (δια της υπερβολής) δεν τραυματίζει μόνον τα πρόσωπα που διακόνισαν με εντιμότητα και πατριωτική ευθύνη επί δεκαετίες τον Λαό και τον Τόπο, αλλά κυρίως αμαυρώνει το κοινοβουλευτικό μας σύστημα».

Ειδικά για το θέμα των συντάξεων των τέως βουλευτών, δηλαδή αυτών που έχουν νόμιμο δικαίωμα συνταξιοδότησης με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους μειώθηκαν απ΄ αρχής της κρίσης μέχρι σήμερα συνολικά με το 50,4% του αρχικού ύψους τους και το υπόλοιπο ποσό που λαμβάνουν φορολογείται κατά την ισχύουσα κλίμακα. 

Η δε πλήρης σύνταξη με θητεία άνω των 17 ετών στη Βουλή (δηλαδή η οροφή της σύνταξης) ανέρχεται σήμερα σε 1.950 ευρώ.

Σ.Σ. Δεν καταλάβαμε, όμως, γιατί βγήκε διευκρινιστική ανακοίνωση για την σύνταξη των βουλευτών; Για να τους λυπηθούμε;

24GR
Στους κοινούς θνητούς … με 35-45 χρόνια δουλειά, η σύνταξή τους φτάνει τα 500 – 600 ευρώ, ενώ οι βουλευτές συνταξιοδοτούνται με 1.950 ευρώ!! 

Σε αυτό το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό ανέρχεται η πλήρης βουλευτική σύνταξη με...

Συλλήψεις για κλοπές στη Θεσσαλονίκη


Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ
Συνελήφθη χθες το πρωί στην περιοχή της Τούμπας 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο 29χρονος νωρίτερα  αφαίρεσε

ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ...ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑΣ ¨Η ΤΥΧΗΣ!

Photo: ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ" *


ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ...ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑΣ ¨Η ΤΥΧΗΣ!

Κάποιοι παίζουν με τον πόνο και την αφραγκιά του κόσμου, στέλνουν το παρακάτω γράμμα και σου λένε ότι πρέπει να το κάνει 20 αντίγραφα για να ...γίνεις εκατομμυριούχος. Εάν δεν το κάνεις, μπορεί και να καταστραφείς! Διαβάστε τι λέει και βγάλτε συμπέρασμα. Ορίστε ρε τσίφτηδες το κάναμε χιλιάδες αντίγραφα μέσω τη ανάρτησης, θα γίνουμε πολυεκατομμυριούχοι τώρα;  Ιδού τι γράφει το γράμμα:
"ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου οκτώ βόλτες, τώρα φτάνει και σε σένα. Θα σου φέρει τύχη, μετά την παραλαβή αυτού του γράμματος θα είσαι τυχερός,-δεν είναι αστείο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Στείλε ένα αντίγραφο αυτού του γράμματος σε δικά σου πρόσωπα. Μην κρατήσετε το γράμμα περισσότερο από 96 ώρες. Ο Κων / νος έλαβε το γράμμα το 1953. Ζήτησε από τη γραμματέα του να κάνει 20 αντίγραφα. Εννέα (9) μέρες αργότερα κέρδισε 9.000.000 στο λαχείο. Ο Κάρολος έλαβε το γράμμα και το ξέχασε. Μερικές μέρες μετά έχασε την δουλειά του. Στη συνέχεια έστειλε το γράμμα και αποκαταστάθηκε η αλυσίδα. Ο Μαρίνος Π. έλαβε το γράμμα το 1967. Το πέταξε και γέλασε. Μερικές μέρες αργότερα έχασε την γυναίκα του ενώ γεννούσε ένα μωρό. Το μωρό ήταν άρρωστο. Έψαξε και βρήκε πάλι το γράμμα, το αντέγραψε είκοσι φορές και το έστειλε. Εννιά μέρες μετά ήρθε η είδηση ότι το μωρό είχε σωθεί και θα γιατρευόταν. Μη ξεχάσεις, μη στείλεις χρήματα και μην υπογράψεις. Σε παρακαλώ στείλε είκοσι αντίγραφα και περίμενε. Την ένατη μέρα θα σου συμβεί κάτι. Αυτή η εντολή γράφτηκε από έναν ιεραπόστολο στις Αντίλλες. Εγώ το στέλνω σ 'εσένα για να μπορέσει να γυρίσει τον κόσμο. Στείλε 20 αντίγραφα σε φίλους"

http://www.makeleio.grΚάποιοι παίζουν με τον πόνο και την αφραγκιά του κόσμου, στέλνουν το παρακάτω γράμμα και σου λένε ότι πρέπει να το κάνει 20 αντίγραφα για να ...γίνεις εκατομμυριούχος. Εάν δεν το κάνεις, μπορεί και να καταστραφείς! Διαβάστε τι λέει και βγάλτε συμπέρασμα. Ορίστε ρε τσίφτηδες το κάναμε χιλιάδες αντίγραφα μέσω

Καταδικάζουν χαλαρά την τρομοκρατία....επιμένει να επικροτεί τις πράξεις του τρομοκράτη

Όσο οι φίλοι του, Νίκος Παππάς, διευθυντής του Τσίπρα και Σκουρλέτης, καταδικάζουν χαλαρά την τρομοκρατία, τόσο επιμένει να επικροτεί τις πράξεις του τρομοκράτη της Κοζάνη, ο ΣΥΡΙΖΑίος "πατέρας",χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγγνώμη. Μάλιστα σήμερα έβαλε στο προφίλ του στο Facebook την φώτο του καταζητούμενου γιού του!! ..

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Bάλτε τέλος στα θρησκευτικά.. (βίντεο)


Βάλτε τέλος  στα θρησκευτικά... Ζητούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενώ άθεος διπλώνει ο Αλέξης:

Τραπεζικοί υπάλληλοι - Καταργούνται επιδόματα, μειώνονται μισθοί και συντάξεις


Τριπλό σοκ για μισθούς, θέσεις εργασίας και συντάξεις φέρνουν για 100.000 τραπεζικούς υπαλλήλους οι αλλαγές που προωθούνται στις συλλογικές τους συμβάσεις.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο προς κατάργηση είναι δύο επιδόματα (γάμου και ισολογισμού) ενώ στο τραπέζι βρίσκονται οι

Αλήθεια, γιατί κλαίμε; Τι μας συμβαίνει;

Οι άνθρωποι παράγουν δάκρυ για διάφορους λόγους. Όπως όλοι μας ξέρουμε, μπορεί να παράγουμε δάκρυα για άσχετους λόγους με τα συναισθήματα (πχ αν μπει ένα σκουπιδάκι). 
Δάκρυα

Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρεις τύποι δακρύων: