.

4 Φεβ 2013

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής άφησε έγκυο την κολλητή της γυναίκας του!!!

Άφησε έγκυο την κολλητή της γυναίκας του!!!
Έχει ανατρεπτική ζωή.
Σε τέτοιο βαθμό που πριν λίγο καιρό απέκτησε και τρίτο παιδί.
Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής…

ο αοιδός με τη βελούδινη φωνή σε κάθε άλλη περίπτωση θα θεωρείτο..

24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

adedy2.gifΗ Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 25ης Ιανουαρίου, προκηρύσσει 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013, σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους Δημόσιους Υπαλλήλους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση και την κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στο.....

Δείτε τι έπαθε επειδή αρνήθηκε να κάνει sex μαζί της!!

Ένα νεαρό ζευγάρι υπό την επήρεια αλκοόλ καταλήγει στις τουαλέτες όπου ξεκινάει ένα ερωτικό παιχνίδι.
Η κάμερα ασφαλείας από ψηλά καταγράφει τα πάντα φυσικά...

Οι πρόβες του Αλέξη για τα μπαλκόνια (βίντεο)

Του αγρότες βρήκε τώρα ο Αλέξης για τις πρόβες του για τα μπαλκόνια ου έρχονται :

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Στουρνάρα, Υπογράφει η ... Κρητική Επανάσταση

Photo: Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Στουρνάρα, Υπογράφει η ... Κρητική Επανάσταση 


Έφτασε στο πρωτόκολλο από άγνωστο αποστολέα. Ο φάκελος περιείχε μία σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα για την ζωή του. Αμέσως ενημερώθηκε η Κρατική Ασφάλεα που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε γνωστό μόλις ο Γιάννης Στουρνάρας επέστρεψε στο γραφείο του μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου. Ο επίμαχος φάκελος έφτασε


σήμερα το πρωί στο ιδιαίτερο γραφείο του το οποίο ελέγχει την αλληλογραφία του υπουργού. Μόλις ο αρμόδιος υπάλληλος είδε την σφαίρα αλλά και το απειλητικό σημείωμα για την ζωή του Γιάννη Στουρνάρα, ενημέρωσε αμέσως τον υπουργό Οικονομικών.
 
Το περιεχόμενο του φακέλου βρίσκεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί αν υπάρχουν αποτυπώματα ή κάποιο εύρημα που θα φέρει κοντά στον εντοπισμό του αποστολέα.
 
Ο φάκελος φέρει υπογραφή της "οργάνωσης" Κρητική Επανάσταση, που την Παρασκευή έκανε ... διανομή φακέλων στις εφορίες Ηρακλείου, Χανίων και Αγίου Νικολάου στους οποίους μέσα υπήρχε υπήρχε μία σφαίρα και ένα προειδοποιητικό μήνυμα.
 
"Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές για εσάς και τους εντολείς σας". 

Bloko.grΈφτασε στο πρωτόκολλο από άγνωστο αποστολέα. Ο φάκελος περιείχε μία σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα για την ζωή του. Αμέσως ενημερώθηκε η Κρατική Ασφάλεα που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε γνωστό μόλις ο

Γεμάτα σπίτια ,άδειες ζωές.

Photo: Γεμάτα σπίτια ,άδειες ζωές.


Μπαμπάδες δήθεν ,μαμάδες με ακριβά ρουχα και Lexotanïl ανδρόγυνα που στις κοινές διακοπές τους πληρώνουν μισά -μισά τα έξοδα και που ολοχρονίς διασκεδάζουν χωριστά για να μην βαριούνται λέει ο ένας τον άλλον και παιδιά που μέχρι να "EΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ " κολλάνε σημειώματα στα δωμάτιά τους όπου γράφουν πως δεν τα αγαπάει κανείς και ζητούν βοήθεια η οποία δεν έρχεται διότι οι γονείς είναι μοντέρνοι και δεν παραβιάζουν την ιδιωτικότητα όπως λένε των παιδιών τους. 

Τα έχω βιώσει λογω ιδιότητας. 

ΑΥΤΟ  δεν σημαίνει ότι εμείς ως πολίτες πρέπει να συγχωρούμε τις αλητείες και τα εγκλήματά τους και κυρίως δεν συγχωρούμε τους γονείς τους....

SOFIA S
Μπαμπάδες δήθεν ,μαμάδες με ακριβά ρουχα και Lexotanïl ανδρόγυνα που στις κοινές διακοπές τους πληρώνουν μισά -μισά τα έξοδα και που ολοχρονίς διασκεδάζουν χωριστά για να μην βαριούνται λέει ο ένας τον άλλον και παιδιά που μέχρι να

Η ανεργία χτυπά στην... καρδιά της οικογένειας

Η έξαρση της ανεργίας στη χώρα μας, που ανήλθε στο 26% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού σύμφωνα με τη Eurostat, ενώ μόνο στον ιδιωτικό τομέα άγγιξε το 33% και στους νέους έως 25 ετών εκτοξεύθηκε στο 57,6%, δεν δημιουργεί μονάχα οικονομικά προβλήματα στα νοικοκυριά. 

Πέραν της ανέχειας που και αυτή

«Δεν Πάμε Πουθενά»

Με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ καταργούνται οι Δημόσιες Σχέσεις στην Ελλάδα. Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας στο Αργοστόλι συγχωνεύεται με άλλο άσχετο που έχει με τίτλο: «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» και έδρα το Μεσολόγγι.
Η συγχώνευση αυτή είναι παράλογη αφού το syllabus μαθημάτων των υπό συγχώνευση

Τροφές με αντικαρκινική δράση και τροφές με καρκινογόνους παράγοντες.


Σήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου οφείλονται σε παράγοντες του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με σύγχρονες έρευνες, παράγοντες της διατροφής ευθύνονται για τα 50% των κακοηθών νεοπλασμάτων και για πάνω από το

Γιατί κλαίνε μόνο οι άνθρωποι???


Το μοναδικό στον άνθρωπο φαινόμενο του κλάματος αναπτύχθηκε ως τρόπος επικοινωνίας των συναισθημάτων πολύ πριν από την ανάπτυξη της ομιλίας, υποστηρίζει ένας διακεκριμένος επιστήμονας.
Ο δρ Μάικλ Τρίμπλ, ομότιμος καθηγητής Συμπεριφορικής Νευρολογίας στο Ίδρυμα Νευρολογίας του University College, στο

Τα οπίσθια της αθλήτριας τρέλαναν τον εκφωνητή! (βίντεο)

Μπορεί η εικονιζόμενη αθλήτρια με το νούμερο 208 στην πλάτη να μην τερμάτισε στην πρώτη θέση, κέρδισε όμως την... καρδιά του Ισπανού εκφωνητή.

Ο λόγος για την Σλοβένα σπρίντερ Αλένκα Μπίκαρ, στην οποία ο εκφωνητής απένειμε το...

Επίδομα σε ελεύθερους επαγγελματίες


Από τον Μάρτιο αρχίζει η καταβολή επιδόματος ανεργίας στους επαγγελματίες που διέκοψαν τη δραστηριότητά τους. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να μην αυτοαπασχολούνται και να μην παίρνουν σύνταξη.


Το πράσινο φως για τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε περίπου

Αλλάζει η φορολόγηση των κερδών των παικτών του ΟΠΑΠ


Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι με νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή, τροποποιείται η φορολόγηση των κερδών των παικτών του ΟΠΑΠ.
Πλέον, η φορολογία των κερδών διαμορφώνεται στο

Προσοχή! Παρακολουθείστε ! (βίντεο)

Parakseno.gr: laptopwebcamL Προσοχή!  Ο υπολογιστής σας παρακολουθεί! VIDEO
Όλοι μας χρησιμοποιούμε φορητό υπολογιστή με ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο. Καλό θα είναι να "σκεπάζουμε" την κάμερα, και να αποφεύγουμε τις ομιλίες μπροστά στον υπολογιστή, καθότι πολύ εύκολα μετατρέπεται σε "ρουφιάνο".
Παρακολουθείστε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του

Απεργία των δημοσιογράφων στα δημόσια ΜΜΕ«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, υλοποιώντας την εντολή της βάσης, όπως εκφράστηκε στα ψηφίσματα των συνελεύσεων των συντακτών στα δημόσια ΜΜΕ, κηρύσσει 24ωρη προειδοποιητική απεργία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 4 Φεβρουαρίου 2013 έως τις