.

2 Φεβ 2013

Απελυσαν καθηγήτρια γιατί πόζαρε γυμνη και καπνίζοντας κάνναβη


Διασυρμός για μια 23χρονη καθηγήτρια μαθηματικών από το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία απολύθηκε από το γυμνάσιο στο οποίο εργαζόταν όταν αποκαλύφτηκε ότι ο λογαριασμός της στο Twitter ήταν γεμάτος από προκλητικές

Έχω συλλογή με όλες τις ταινίες του Γκουσγκούνη ''είμαι Τσοντόβια''


Η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είπε να προβεί σε μεγάλες αποκαλύψεις που ομολογουμένως δύσκολα παραδέχονται οι γυναίκες!
Η ανατρεπτική Κατερίνα δήλωσε ότι είναι τσοντόβια! Συγκεκριμένα με αφορμή ένα video της εκπομπής που αναφερόταν σε

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΟΣ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ

ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ . . .ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ! 

Μία

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ


ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥΗ Χορωδία Παλαιοχωρίου μετά από 3 χρόνια θα κόψει και πάλι 
τη 

βασιλόπιτα της, σηματοδοτώντας ένα νέο

Πατέρας 11 παιδιών σκέφτεται να τα… παραδώσει στην Εφορία!

Photo: Πατέρας 11 παιδιών σκέφτεται να τα… παραδώσει στην Εφορία!


 
Απελπισμένος υπερπολύτεκνος στη Θεσπρωτία, θέλει να διαμαρτυρηθεί, γιατί τον έχουν εξωθήσει στα άκρα…

 
Έκανε έντεκα παιδιά. Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, ούτε τέσσερα… 

Αλλά, όπως γράψαμε, έντεκα! Και μπράβο του. Αλλά το μπράβο το ακούει από τους απλούς πολίτες και όχι από το κράτος. 

Διότι το κράτος τον φορτώνει με φόρους για το καθένα από αυτά. Δεν αντέχει άλλο ο άνθρωπος, καθώς προ πολλού έχει ξεπεράσει τα όριά του. Και πως να μην τα ξεπεράσει... 

Σκέφτεται, λοιπόν,  να διαμαρτυρηθεί. Πώς; Να μαζέψει και τα 11 παιδιά του και να πάει στην Εφορία. Και να τους πει ειρωνικά: «Χρήματα δεν μπορώ να
σας δώσω, «πάρτε» τα παιδιά μου"!!! Μέχρι σε αυτό το σημείο έφτασε ο άνθρωπος… Αλλά το αυτί κανενός δεν ιδρώνει…

katopsiΑπελπισμένος υπερπολύτεκνος στη Θεσπρωτία, θέλει να διαμαρτυρηθεί, γιατί τον έχουν εξωθήσει στα άκρα…


Έκανε έντεκα παιδιά. Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, ούτε τέσσερα… 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Photo: ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..- 

Τον Οκτώßριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να µπει στο Δεύτερο Παγκόσµιο Πόλεµο, µε την απρόκλητη εισßολή των στρατευµάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από µία ταπεινωτική ήττα, εισέßαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. 

Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερµανούς όσο καµία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. 
Σύµφωνα µε τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα....Άµεσο αποτέλεσµα της Γερµανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόµη Τσιάνο, «Οι Γερµανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόµη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».

 Η Γερµανία και η Ιταλία επέßαλαν στην Ελλάδα όχι µόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και ένα αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατοµµυρίων δολαρίων.Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερµανίας να πληρώσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωµής του. Μετά το τέλος του πολέµου, η Συνδιάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατοµµύρια δολάρια για πολεµικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δισεκατοµµυρίων δολαρίων.

Η Ιταλία πλήρωσε στην Ελλάδα το µερίδιο της από το κατοχικό δάνειο.Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεµικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, και η Γερµανία πλήρωσε πολεµικές επανορθώσεις στην Πολωνία το 1956 και στην Γιουγκοσλαßία το 1971. 

Η Ελλάδα απαίτησε από την Γερµανία την πληρωµή του κατοχικού δανείου το 1945, 1946, 1947, 1964, 1965, 1966, 1974, 1987, και το 1995.Παρά ταύτα Γερµανία αρνείται συστηµατικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεµικές επανορθώσεις. 

Το 1964, ο Γερµανός Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε την πληρωµή του δανείου µετά την ενοποίηση της Γερµανίας, που πραγµατοποιήθηκε το 1990.Ενδεικτικό της σηµερινής αξίας των Γερµανικών υποχρεώσεων προς στην Ελλάδα είναι το ακόλουθο: εάν χρησιµοποιηθεί σαν τόκος ο µέσος τόκος των Κρατικών Οµολόγων των ΗΠΑ από το 1944 µέχρι το 2010, που είναι περίπου 6%, η σηµερινή αξία του κατοχικού δανείου ανέρχεται στα 163,8 δισεκατοµµύρια δολάρια και αυτή των πολεµικών επανορθώσεων στα 332 δισεκατοµµύρια δολάρια.

Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονοµολόγος και σύµßουλος της Γαλλικής κυßέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερµανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσµιο Πόλεµο
ανέρχονται σε 575 δισεκατοµµύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011). 

Ο Γερµανός ιστορικός οικονοµολογίας Dr. Albrecht Ritschl συνέστησε στην Γερµανία να ακολουθήσει µία περισσότερο µετριοπαθή πολιτική στην ευρωκρίση του 2008-2011, διότι ενδέχεται να ßρεθεί αντιµέτωπη δικαιολογηµένων απαιτήσεων για πολεµικές επανορθώσεις του Δευτέρου Παγκοσµίου Πολέµου (Der Spiegel, June 21, 2011,guardian.co.uk, June 21, 2011).
Οι Γερµανοί δεν άρπαξαν από τούς Έλληνες µόνο «ακόµη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».

Στο Δεύτερο Παγκόσµιο Πόλεµο η Ελλάδα έχασε 13% του πληθυσµού της. Ένα µέρος αυτού του πληθυσµού χάθηκε στην µάχη, αλλά το µεγαλύτερο ποσοστό χάθηκε από την πείνα και τα εγκλήµατα πολέµου των Γερµανών.
Οι Γερµανοί δολοφόνησαν τούς κατοίκους 89 Ελληνικών πόλεων και χωριών, έκαψαν περισσότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωριών. Μετέτρεψαν την χώρα σε ερείπια, και λεηλάτησαν τους αρχαιολογικούς της θησαυρούς.

Ζητούµε από την Γερµανική Κυßέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεµούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεµικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζηµιών, των εγκληµάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεµική µηχανή των Γερµανών.

Αγαπητοί φίλοι.

Όπως αναφέρεται παρακάτω από το
EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Αυτές τις µέρες διεξάγεται η Δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα θύµατα του Ναζισµού και τις Γερµανικές αποζηµιώσεις.

Παρακαλώ ζητήσετε από φίλους και γνωστούς σας να πάνε στο  http://www.greece.org/blogs/wwii/  και να υπογράψουν το αίτηµα µας που ζητά από την Γερµανική Κυßέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεµούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και πολεµικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζηµιών, των εγκληµάτων και των λεηλασιών, που διέπραξε η πολεµική µηχανή των Γερµανών...

***ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΖΗΤΑ
Μόλις πατήσετε τον πιό πάνω σύνδεσμο θα σας ανοίξει ένα παράθυρο όπου όπως θα δείτε στην φωτό πάνω αριστερά βάζετε το όνομά σας και από κάτω το email σας. Στην μπάρα που θα δείτε κάντε κλικ μόνο μιά φορά. Πηγαίνετε κατόπιν στο email σας όπου θα σας έχει σταλεί ένας σύνδεσμος για επιβεβαίωση. Αυτό ήταν θα είστε κι εσείς ένας από τους Ελληνες που συμβάλλουν στο να ακουστεί η φωνή μας διεθνώς. Είναι κρίμα όπως θα δείτε να υπάρχουν μόνο 177.000 υπογραφές την στιγμή που θα έπρεπε να είναι κάποια εκατομμύρια***

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
------------------------------ ------------------------------ -----------
Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Η δικαίωση των Ελλήνων θυµάτων του Ναζισµού µέσω των Ιταλικών δικαστηρίων, έχει οδηγήσει την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο προσέφυγε η Γερµανία για να ακυρώσει τις αποζηµιώσεις και το οποίο ξεκίνησε τη σχετική δικαστική διαδικασία τη Δευτέρα 12/09.

Την ίδια ώρα, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα το μέγα θέμα του ανεξόφλητου αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου της χώρας μας προς τη Γερμανία και των γερμανικών επανορθώσεων για τις κατοχικές καταστροφές στη χώρα μας, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα η οποία δεν έχει λάβει ως αποζημίωση ούτε ένα ευρώ.

Η μέχρι τώρα παθητική, δυστυχώς, στάση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, στο μέγιστο αυτό Εθνικό θέμα, ήρθε η ώρα να γίνει ενεργητική.

Είναι απόλυτη ανάγκη, από σήμερα, οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και Οικονομικών, τουλάχιστον, να παρακολουθήσουν αυτή την πολυσήμαντη για τα εθνικά μας συμφέροντα δίκη στη Χάγη.

Η παρουσία τους δεν θα είναι τιμή μόνο, για τα θύματα του Ναζισμού, αλλά, επιτέλους θα καταδείξει στους Δικαστές της Χάγης και στην παγκόσμια κοινή γνώμη, την αποφαστικότητα της Ελληνικής Πολιτείας να στηρίξει δυναμικά τις διεκδικήσεις των συγγενών των Ελλήνων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας για ηθική και υλική αποζημίωση.

Αυτή η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στις σημερινές συνθήκες, έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.

Για το Εθνικό Συμβούλιο

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!


 πηγή : http://www.sthnpyra.com/Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη στο Διεθνές 

Δικαστήριο της Χάγης για τα θύματα του 

Ναζισμού 

και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Η δικαίωση των Ελλήνων θυµάτων του 


Ναζισµού µέσω των Ιταλικών δικαστηρίων, 

έχει οδηγήσει 

την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της 

Χάγης, στο οποίο προσέφυγε η Γερµανία για 

να 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013


Στις 11/1/2013 ψηφίσθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις», το οποίο περιλαμβάνει στο άρθρο 7 τις ακόλουθες παραγράφους:
«6. Η τέταρτη περίπτωση της

Aυξημένη η αστυνόμευση στην Θεσσαλονίκη

Σε ένα 24ωρο σημειώθηκαν 27 συλλήχεις και συγκεκριμένα:
μία για κλοπές,μία για απόπειρα κλοπής,μία για απόπειρα ληστείας,
μία για ληστεία,πέντε για ναρκωτικά,δύο για παραβάσεις του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα,δώδεκα για

Ληστεία σε σουπερ μάρκετ...

Στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης.
4 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα και με την απειλή όπλων εισέβαλλαν στις 8:30 το βραδυ στο κατάστημα και άρπαξαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό και το πορτοφόλι πελάτισας με 140 ευρώ.
Στην προσπάθεια του ενός να

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ..."


Χωρίς πολλά λόγια... από τηneaporeiakilkis.blogspot.gr, που δίνει το δικό της αγώνα κατά της τρομοκράτησης και της χειραγώγησης της κοινωνίας του Κιλκίς, από τη γνωστή ομάδα που θέλει να καταργήσει τη μεταλλευτική δραστηριότητα και κατ' επέκταση όλα τα επαγγέλματα, που συνδέονται μ' αυτήν ...


"Κύριε Δημητριάδη


Στην από 26-01-2013 επιστολή σας με τίτλο «τα χρυσά τούβλα του Κιλκίς» σε

Κόκκινο κρασί και σεξουαλική υγεία

best-organic-wines-mdnnΕρευνητές Ουρολογικών κλινικών και Οργανισμών Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας ισχυρίζονται ότι το κόκκινο κρασί μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη σεξουαλική δραστηριότητα των γυναικών. Σύμφωνα με μελέτες τους γυναίκες που κατανάλωναν ένα με δύο ποτήρια κόκκινο κρασί ημερησίως πέτυχαν καλύτερες βαθμολογίες σε

ταβέρνα «Η Ελένη»


Το τι θα κάνει αφότου φύγει από την τηλεόραση αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει ήδη ετοιμάσει ένα πλάνο στο μυαλό της.
Επειδή που λέτε δεν μπορεί να μη δουλεύει, ακόμα κι αν δε βρίσκεται στο γυαλί, αποφάσισε ν΄ασχοληθεί με αυτά που αγαπά πολύ! Ποια; Τα α

Κι ομως είναι γεγονός :Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στο Pro Evolution 13(video)


Η "SONY Playstation" πήρε την άδεια από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και εγκατέστησε τον σύλλογο στο PES 2013! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Αναβάλλεται η παρουσίαση τραγουδιών για την ελληνική συμμετοχή της γιουροβίζιον.


Δεν θα παρουσιαστούν τελικά τα τραγούδια της Eurovision την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του MAD, η παρουσίαση των τραγουδιών αναβάλετε λόγω

Ανάκληση ακατάλληλου τυριού από τον ΕΦΕΤ


Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενημερώθηκε για τη διακίνηση προϊόντος τόφου (τυρί σόγιας) σε κύβους, στο οποίο ανιχνεύθηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός

Απλήρωτοι έμειναν συνταξιούχοι του ΟΓΑ λόγω παράλειψης τραπεζών


Μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη -πέραν των ψαλιδισμένων συντάξεων- περίμενε κάποιους συνταξιούχους του ΟΓΑ, που μολονότι φρόντισαν έγκαιρα να καταγραφούν δεν έλαβαν τη σύνταξη Φεβρουαρίου.

Όπως διαπιστώθηκε σήμερα (Παρασκευή), ημέρα καταβολής των συντάξεων του Οργανισμού, σε ένα μικρό αριθμό συνταξιούχων, δεν

Λήστεψαν ταχυδρόμους με 250χιλ € και άρπαξαν το πιστόλι αστυνομικού.,

Photo: Λήστεψαν ταχυδρόμους με 250χιλ € και άρπαξαν το πιστόλι αστυνομικού., 


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, περίπου στις 09.30 το πρωί, στην Κίσσαμο, με τρεις ένοπλους με οπλοπολυβόλα, να ληστεύουν δύο ταχυδρόμους, οι οποίοι συνοδεύονταν από αστυνομικό. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 09.10 το πρωί, όταν δύο ταχυδρόμοι – ένας άνδρας και μια γυναίκα – υπάλληλοι των ΕΛΤΑ έκαναν ανάληψη χρημάτων από την Εμπορική Τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσουν σε πληρωμές. Όπως συνηθίζεται σε αυτή την περίπτωση, από το Α.Τ. Κισσάμου, παρέχεται ένας αστυνομικός, προς συνδρομή, προκειμένου να διαφυλαχθεί η “πεζή χρηματαποστολή”. Ωστόσο φαίνεται πως η συνοδεία δεν ήταν αρκετή, καθώς οι ένοπλοι δράστες, όχι μόνο άρπαξαν τις περίπου 250.000 ευρώ που έφεραν οι δύο ταχυδρόμοι, αλλά επίσης … απέσπασαν το υπηρεσιακό περίστροφο του αστυνομικού και διέφυγαν! 

eglimatikotita.gr
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, περίπου στις 09.30 το πρωί, στην Κίσσαμο, με τρεις ένοπλους με οπλοπολυβόλα, να ληστεύουν δύο ταχυδρόμους, οι οποίοι συνοδεύονταν από αστυνομικό. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις

Εκτόξευση του αριθμού των διακανονισμών σε απλήρωτους λογαριασμούς

Εκτόξευση του αριθμού των διακανονισμών σε 

απλήρωτους λογαριασμούς που σπεύδουν οι 

πολίτες να τακτοποιήσουν προκειμένου να μην 

τους κοπεί το ρεύμα, διαπιστώνει ο πρόεδρος 

της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, λέγοντας 

χαρακτηριστικά: «πως οι ουρές είναι 

μεγαλύτερες στους διακανονισμούς παρά

Ρευστό 7 δισ. ευρώ στην αγορά μέχρι τέλος του 2013

Ρευστότητα 2 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος 

Φεβρουαρίου και συνολικά 7 δισ. ευρώ έως το 

τέλος του έτους θα ρίξει το οικονομικό 

επιτελείο στην αγορά μέσω της αποπληρωμής 

ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Πάντως η εξόφληση των υποχρεώσεων του 


Δημοσίου στον κλάδο Υγείας θα γίνει με