.

5 Ιουν 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Βίντεο)

Φώτο από τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με μεταλλωρύχους της ΒΑ Χαλκιδικής
Βουνό με βουνό δε σμίγει. Τελικά ο κ. Τσίπρας δεν τα κατάφερε να αποφύγει τους μεταλλωρύχους και τους κατοίκους της σιωπηλής πλειοψηφίας της ΒΑ Χαλκιδικής. 

Σταμάτησε στο μπλόκο που έστησαν στη διασταύρωση Πλανά - Γομάτι και του εξέθεσαν τα καυτά ζητήματ,α που αντιμετωπίζουν στις δουλειές και την καθημερινότητα τους από τα συνεχόμενα κρούσματα βίας και ιδεολογικής τρομοκρατίας που δέχονται από τους δήθεν οικολόγους της περιοχής.
Ο κ. Τσίπρας, όπως θα δείτε και στα βίντεο που ανέβηκαν ήδη στο youtube, μη μπορώντας να παρακάμψει τους εργαζόμενους και άλλους κάτοικους, σταμάτησε με τη συνοδεία του και κατέβηκε να ακούσει αυτά που ήθελαν να του πουν. 

Εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων του ζήτησαν να μεσολαβήσει πολιτικά ως εγγυητής της επιστροφής της ομαλότητας και του ειρηνικού κλίματος στη ΒΑ Χαλκιδική.

Ο κ. Τσίπρας φάνηκε να ακούει προσεκτικά τα αιτήματα  των εργαζομένων και τους είπε ότι το γραφείο του είναι ανοικτό για να τους ακούσει με μεγαλύτερη προσοχή και σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Να δούμε αν θα επαληθευτεί η υπόσχεση του.

Βίντεο από τη συνάντηση που προηγήθηκε από τους κατοίκους μπορείτε να δείτε εδώεδώκαι εδώ.


Ο κ. Τσίπρας αυτή τη στιγμή μιλάει στην Ιερισσό. Όσοι θέλετε να τον ακούσετε μπορείτε να τον ακούσετε εδώ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου