.

5 Ιουν 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ... ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!!!

Είδηση της τελευταίας στιγμής αναφέρει ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί στη 1 το μεσημέρι την Ιερισσό, προφανώς για να συναντηθεί με εκπροσώπους κατοίκων του χωριού, που πρωτοστατούν στις αντιδράσεις ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Β. Ελλάδα οφείλεται στην προγραμματισμένη ομιλία που έχει σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. 
Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι τηρήθηκε άκρα μυστικότητα γύρω απ' αυτή την επίσκεψη. Θυμόμαστε ότι πριν από δυο χρόνια, σε αντίστοιχη επίσκεψη του στην Ιερισσό, αυτή είχε ανακοινωθεί μια σχεδόν εβδομάδα πριν... 

Ενώ τώρα μαθαίνουμε, ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται στην περιοχή 3 ώρες πριν την άφιξη του!!!

 Περίεργα πράγματα τα οποία ίσως όμως έχουν μια λογική εξήγηση, καθώς την προηγούμενη φορά που ήρθε στην Ιερισσό αναγκάστηκε να κάνει το γύρο της ενδοχώρας της Χαλκιδικής, μέσα από χωματόδρομους για να αποφύγει τα σωματεία των εργαζομένων και αιρετούς εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, που ήθελαν να τον συναντήσουν για να του εκθέσουν τις απόψεις τους, τους οποίους όμως απέφυγε... διακριτικά. 


Κατά πληροφορίες όμως μεταλλωρύχοι και κάτοικοι της πραγματικής κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής τον περιμένουν τόσο στις Σκουριές, όσο και κατά μήκος της διαδρομής σε μια νέα προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου