.

5 Ιουν 2013

ΣΑ ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Αναχώρησε ο κ. Τσίπρας από την Ιερισσό και κατευθύνεται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, όπου στις 7.30 είναι προγραμματισμένη η ομιλία του για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ.


 Όπως μαθαίνουμε το κομβόι τους πέρασε πριν από λίγο σαν σφαίρα από τη διασταύρωση του Στρατωνίου, όπου τον περίμεναν μεταλλωρύχοι και  κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής για να του θέσουν μια
σειρά παραπόνων σε σχέση με τα όσα είπε νωρίτερα στην ομιλία που έδωσε στο πολιτιστικό κέντρο της Ιερισσού.

Οι κάτοικοι όμως παρεμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο και οι οποίες είχαν σαφείς εντολές να μην επιτρέψουν να επαναληφθεί αυτό που έγινε 4 ώρες νωρίτερα στο Γομάτι. 


Το στίγμα είχε δώσει άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους, δήλωσε ότι"αυτά τα προβλήματα δε λύνονται με μπλόκα".


Προφανώς για τον κ. Τσίπρα θεμιτά και χρήσιμα είναι ΜΟΝΟ εκείνα τα μπλόκ,α που έχουν στηθεί στην Ιερισσό, ή στήνονται ανα πάσα ώρα και στιγμή από αντιδρώντες στη μεταλλευτική δραστηριότητα για να παρεμποδίσουν εργαζόμενους να πάνε στη δουλειά τους. 


Ενώ επίσης σ' αυτήν την περίπτωση δεν ενοχλεί η παρουσία των "Μπάτσων" με πλήρη εξάρτηση και σε μηδενική ετοιμότητα για τη χρήση χημικών, οι οποίοι αυτομάτως αποκτούν το κανονικό τίτλο τους, όταν τίθενται στην υπηρεσία της φύλαξης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

 Μάλιστα.... Το πήραμε το μήνυμα.


politesaristoteli.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου