.

28 Μαρ 2013

Διεμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ για να διαφύγει

Διεμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ για να διαφύγει
Ενας 51χρονος Ελληνας που προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο των αστυνομικών συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, κατά την οποία τραυμάτισε ελαφρά δύο άντρες που επέβαιναν σε μηχανή της Δίκυκλης Αστυνόμευσης.
Εικόνες που θυμίζουν καταδίωξη σε
αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη στους δρόμους της Βέροιας, όταν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας προσπάθησαν να ελέγξουν 51χρονο Ελληνα οδηγό Ι.Χ..
Ο τελευταίος δεν υπάκουσε στο σήμα για στάση και βάζοντας όπισθεν άρχισε να απομακρύνεται και με επικίνδυνους ελιγμούς ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη στην οποία ενεπλάκησαν και άλλοι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ., κατά την οποία ο 51χρονος διεμβόλισε μηχανή της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο επιβαίνοντας αστυνομικοί.
Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός συνελήφθη λίγο αργότερα, για να καταλήξει στο κρατητήριο και να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.
Το όχημα κατασχέθηκε.
Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησαν.
ΕΘΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου