.

18 Δεκ 2012

Ποιος τρελός θα κόβει απόδειξη;


Μια ακόμα βλακεία κατέληξε να είναι το περίφημο "νέο φορολογικό νομοσχέδιο", που πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να φτάσει προς έγκριση από τα αφεντικά της τρόικας.
Στην πράξη αποδεικνύεται μια κλασική γελοιότητα, όπως μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια από το

ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΩΡΙΟ"


 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΩΡΙΟ"
  ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΦΤΑΣΑΝ KAI ΜΑΖΙ TOYΣ

 •  ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ 

 • "ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ" ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΩΡΙΟ.EXOYME KAI 

 • ΛΕΜΕ....BIRTHDAY ΠΑΡΤΥ!!! ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ 

 • D.J'S!!!.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»


Μιλώντας λίγο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του Νοεμβρίου στην εφημερίδα «Nova Makedonija», η Ιωάννα Γαΐτανη δήλωσε ότι η διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια για το όνομα οφείλεται στους Έλληνες καπιταλιστές!
«Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε δηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το

Επιστροφή στις Ρίζες μας


Άνεργοι, χωρίς λεφτά, όλη μέρα κλεισμένοι σπίτι με «μουσική υπόκρουση» των αναπάντητων από τις εισπρακτικές.
Εργαζόμενοι, που ξυπνούν από τις 6 για να δουλέψουν 12ώρα και βάλε, μέσα στην θλίψη της πόλης με «όνειρο»: να εξασφαλίσουν τα λεφτά για το χαράτσι της ΔΕΗ.
Μήπως ήρθε η ώρα να τα δούμε όλα αλλιώς;

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"


 Ραδιομαραθώνιο αγάπης διοργανώνει αυτά τα 

Χριστούγεννα η Μη Κυβερνητική Οργάνωση«Γιατροί του 

Κόσμου» σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς 

σταθμούς της Χαλκιδικής. 

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 

15:00 μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του 

Αναβίωση του εθίμου "Μέλωμα του Χριστού" στην Αρναία Χαλκιδικής


Η Πολιτιστική Εταιρία Αρναίας αναβιώνει και φέτος το έθιμο "Μέλωμα του Χριστού" , την παραμονη των Χριστουγέννων και ωρα 19.00 στην Κεντρική Πλατεία της Αρναίας.
Την εκδηλωση πλαισιώνουν η εξαιρετική Μικτη Χορωδία και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αριστοτέλη (ΑΠΚ).
Φετινή πρωτοτυπία:

Δορυφόροι προσέκρουσαν στη Σελήνη


Οι δύο δίδυμοι δορυφόροι της NASA - οι Ebb και Flow - πραγματοποίησαν  την προβλεπόμενη πρόσκρουσή τους την Σελήνη στο πλαίσιο της 15μηνης αποστολής για τη μελέτη του πεδίου βαρύτητας του φυσικού δορυφόρου της Γης.
Όπως ανακοίνωσε η

Υπολογιστές με αφή, όραση, ακοή, όσφρηση και γεύση στα επόμενα 5 χρόνια


Κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο, η IBM αποκαλύπτει την λίστα 5-in-5, δηλαδή κάνει προβλέψεις για πέντε τεχνολογίες που θα εισβάλλουν στην ζωή μας τα επόμενα πέντε χρόνια. Φέτος, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή η λίστα που συνέταξαν βιολόγοι, μηχανικοί, μαθηματικοί και άλλοι επιστήμονες από τα εργαστήρια έρευνας της

Δεν έχουν το Θεό τους...Kαταργούνται όλα τα αστυνομικά τμήματα.

Photo: Δεν έχουν το Θεό τους...Kαταργούνται όλα τα αστυνομικά τμήματα.Nα φυλατε τσιλιες όλη νύχτα...

 
Ριζικές αλλαγές προωθεί με νομοθέτημα ο Νίκος Δένδιας για...                                                                                 

την μεγάλη αλλαγή στην ΕΛ.ΑΣ που πλέον θα προσαρμοστεί στα καλούπια του μεταναστευτικού και με ζητούμενο τη δημόσια ασφάλεια. Θα μειωθούν κατά 7.000 οι... 
οργανικές θέσεις των αστυνομικών αλλά θα περιοριστούν στο μισό οι 1.440 οργανικές μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας.


«Η Ελληνική Αστυνομία -υποστηρίζει ο υπουργός- δεν χρειάζεται πάνω από 750 οργανικές μονάδες». Αυτό στην πράξη σημαίνει πως θα καταργηθούν και άλλοι αστυνομικοί σταθμοί ή αστυνομικά τμήματα.

Η Αστυνομία –σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες- θα χωριστεί σε τρεις κλάδους, τον Κλάδο της Τάξης, τον Κλάδο της Ασφάλειας, και τον Κλάδο του Μεταναστευτικού, της Προστασίας των Συνόρων και επίσης οι οργανικές θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία με το νομοθέτημα αυτό, που θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα Χριστούγεννα, θα περιοριστούν. 

Στους συνομιλητές του ο κ. Δένδιας συνηθίζει να λέει ότι : «Αντί από μια Αστυνομία στατική, σκορπισμένη σε εκατοντάδες αστυνομικά τμήματα στη χώρα, τα οποία συνήθως έχουν έναν εξωτερικό φρουρό και έναν αξιωματικό υπηρεσίας και ούτε καν ένα περιπολικό να μπορούν να υποστηρίξουν στην ανάγκη τον πολίτη». 


Αλλαγές όμως θα γίνουν και στην πυροσβεστική καθώς η Κατεχάκη θεωρεί πολλούς τους περίπου 13.000 πυροσβέστες που διαθέτει το σώμα.

korinthosNα φυλατε τσιλιες όλη νύχτα...


Ριζικές αλλαγές προωθεί με νομοθέτημα ο Νίκος Δένδιας για... 

την μεγάλη αλλαγή στην ΕΛ.ΑΣ που πλέον θα προσαρμοστεί στα καλούπια του μεταναστευτικού και με ζητούμενο τη δημόσια ασφάλεια. Θα μειωθούν κατά 7.000 οι... 

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΩΝ 2.000 ΕΥΡΩ


Την ώρα που ο κόσμος πεινάει, ο πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος, Μ. Τριανταφυλλόπουλος ξοδεύει 4 βασικούς μισθούς για το Dior μπουφάν της κορης του! Ενας στους τέσσερις Ελληνες είναι άνεργος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς αν βρουν δουλειά με τον βασικό μισθό των 586 ευρώ το μήνα, όπως μας είπε πρόσφατα και ο

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της διοικούσας επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που

Τι πρέπει να προσέξουμε στις γιορτές

Photo: Τι πρέπει να προσέξουμε στις γιορτές 

Χριστούγεννα! Μέρες γεμάτες λάμψη! Τι πρέπει να προσέξουμε για να αποφύγουμε τα ατυχήματα;

   Προσοχή στα κεριά και τα αναμμένα τζάκια για να αποφύγουμε τα εγκαύματα.
 
  Οι φανταχτερές γυάλινες μπάλες του δέντρου γίνονται εύκολα αιτία τραυματισμού μικρών παιδιών. Ας τις τοποθετούμε ψηλά στο δέντρο.
 
  Τα φωτάκια του δέντρου καταλήγουν στην πρίζα. Προσοχή στις πρίζες και στα ηλεκτρικά καλώδια. Υπάρχει πάντα κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
 
  Τα παιχνίδια που θα φέρει ο ΄Αγιος Βασίλης, ας είναι κατάλληλα για την ηλικία των παιδιών. Θα τα χαρούν περισσότερο!
 
  ΄Οσο χαρούμενες και αν είναι οι γιορτινές πλαστικές σακούλες, μην αφήνουμε τα παιδιά μας να παίζουν με αυτές, αν βάλουν μέσα το κεφάλι τους, υπάρχει φόβος ασφυξίας.
 
  Προσοχή στις καραμέλες για τα μικρά παιδιά, μπορούν εύκολα να πνιγούν.
 
  Τα οινοπνευματώδη και τα προϊόντα του καπνού να βρίσκονται πάντα εκεί που δεν τα φτάνουν τα μικρά παιδιά, για να αποφύγουμε τις δηλητηριάσεις.
 
  Ποτέ τα παιδιά στην κουζίνα χωρίς επίβλεψη, προσοχή στις καυτές επιφάνειες και μην ξεχνάμε, το χερούλι της κατσαρόλας να μην εξέχει.
 
  Μέρες διακοπών. Χαρούμενα παιδιά στο σπίτι γεμάτα ζωντάνια. Προσοχή στις μπαλκονόπορτες και στα γυάλινα τραπέζια προς αποφυγή σοβαρών τραυματισμών.
 
  Στις γιορτές έχουμε αγορές και πολυκοσμία. Όταν βγαίνουμε με τα παιδιά μας να τα κρατάμε πάντα από το χέρι, από τη μέσα πλευρά του πεζοδρομίου.
 
iatronetΧριστούγεννα! Μέρες γεμάτες λάμψη! Τι πρέπει να προσέξουμε για να αποφύγουμε τα ατυχήματα;

Προσοχή στα κεριά και τα αναμμένα τζάκια για να αποφύγουμε τα

Απολύσεις στον «Ριζοσπάστη» ετοιμάζει το ΚΚΕ λόγω της κρίσης


Απολύσεις στον «Ριζοσπάστη» ετοιμάζει το ΚΚΕ
Στη μείωση του εργατικού δυναμικού της κομματικής εφημερίδας φαίνεται πως καταλήγουν στον Περισσό για να αντιμετωπίσουν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, ενώ μείωση θα υπάρξει και στις απολαβές των

Συνέλαβαν τους κήρυκες του "τέλους του κόσμου"


Οι κινεζικές αρχές συνέλαβαν 93 ανθρώπους με την κατηγορίας της διασποράς φημών περί του "επικείμενου" τέλους του κόσμου και ξεχωριστά συνέλαβαν έναν άνδρα, ο οποίος

Το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους του ΟΑΕΔ

Την ερχόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα καταβάλει το δώρο Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Την ίδια μέρα θα καταβληθεί και το δώρο Χριστουγέννων των

Δημόσιοι υπάλληλοι: πώς θα γίνει η αξιολόγηση-ποιοι θα διαγωνισθούνTo καθεστώς του μισθολογίου-βαθμολογίου που ισχύει στον «πυρήνα» του Δημοσίου επεκτείνεται και στους εργαζομένους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, δηλαδή στους απασχολούμενους στα ΝΠΙΔ που ανήκουν στο κράτος, των νομικών προσώπων των ΟΤΑ κ.ά, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του

Με το κυβικό μέτρο στο εξής η πώληση καυσόξυλων

Πλέον θα ισχύει η πώληση των καυσόξυλων με μονάδα μέτρησης το κυβικό μέτρο αντί το κιλό,σύμφωνα με την Αγορανομική Διάταξη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνηση.


Για τα καυσόξυλά η διάταξη προβλέπει ότι:

Είκοσι χρόνια φυλακή στην 32χρονη που έσφαξε την πεθερά της στη Χαλκιδική


Εικοσι χρόνια φυλακή στην 32χρονη Θεσσαλονικιά που έσφαξε την πεθερά της Σε 20 χρόνια φυλακή και όχι σε ισόβια καταδικάστηκε η 32χρονη μητέρα τριών ανηλίκων που τον περασμένο Ιανουάριο κατακρεούργησε την 59χρονη πεθερά της, επιφέροντάς της 68 θανάσιμες μαχαιριές.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης με πλειοψηφία (6-1 ψήφους) και κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου, έκρινε ένοχη την κατηγορούμενη για

Eθισμοί που μπορεί να μην γνωρίζετε ότι έχετε!


Γνωρίζετε ότι ο πονοκέφαλος που έχετε τελευταία μπορεί να είναι σύνδρομο στέρησης από την καφεΐνη; Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να είστε εθισμένοι με τη δουλειά σας, με το ίντερνετ ή με....την αγαπημένη σας εκπομπή;
Ανακαλύψτε αν σας αφορά κάποια μορφή εθισμού χωρίς να το γνωρίζετε…