.

3 Νοε 2012

χορευτικό αφιέρωμα από τα τμήματα παραδοσιακών χορών Αρναίας (βιντεο-φωτο)

Χθες Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Αρναίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας με χορευτικό αφιέρωμα στη Μακεδονία από τα τμήματα παραδοσιακών χορών Αρναίας του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αριστοτέλη.
Δείτε συγκεντρωμένο όλο το υλικό:

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΄΄ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ (βίντεο)

Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας, η οποία  συνοδευόταν από τα μέλη της Ιεράς Κοινότητος του Αγ. Όρους, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, ώρα 11.30 το πρωί στην πλατεία Ηρώων, του Πολυγύρου.
Την υποδέχτηκαν ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος μετά του ιερού

χορευτικό αφιέρωμα στη Μακεδονία από τα τμήματα παραδοσιακών χορών Αρναίας (βιντεο-φωτο)


Χθες Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Αρναίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας με χορευτικό αφιέρωμα στη Μακεδονία από τα τμήματα παραδοσιακών χορών Αρναίας του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αριστοτέλη.
Δείτε σχετικό υλικό:

Κάθε 5 δευτερόλεπτα ένας άνθρωπος τυφλώνεται

Πέντε χιλιάδες άτομα προστίθενται κάθε χρόνο στους πάσχοντες από ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας στην Ελλάδα. Πρόκειται για

Προϋπολογισμός μέτρων, ανεργίας και ύφεσης

Καταιγισμό μέτρων ύψους 10,983 δισ. ευρώ περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2013, με τις δημοσιονομικές παρεμβάσεις του επόμενου έτους να καλύπτουν το 75% των μνημονικών υποχρεώσεων της διετίας 2013-2014. 

Το σύνολο των μέτρων του μνημονίου ανέρχεται τελικά στο ποσό των 14,2 δισ. ευρώ και όχι 13,5 δισ. που ανέφερε η

10 Συμβουλές για υγεία και μακροζωία!


Το ότι η ισορροπημένη διατροφή είναι συνώνυμο της καλής υγείας είναι πλέον αυτονόητο. Σε τι συνίσταται, όμως, η σωστή και υγιεινή διατροφή; Η διαιτολόγος- διατροφολόγος, Ελισάβετ

Οι μπανάνες θα αντικαταστήσουν τις πατάτες λόγω κλιματικής αλλαγής


Η κλιματική αλλαγή ενδέχεται να καταστήσει τις μπανάνες βασική τροφή για εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με μελέτη της Συμβουλευτικής Ομάδας για τη Διεθνή Αγροτική Έρευνα (CGIAR).
Η CGIAR διεξήγαγε την έρευνα, που μελετά τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής σε 22 κύρια αγροτικά προϊόντα, μετά από

Κλήση σε 10χρονο για ποδήλατο χωρίς κουδούνι!

Είναι αυτό που λέμε «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος». Συνέβη ένα περιστατικό, επιβεβαιωμένο από την Ελληνική Αστυνομία, σε περιοχή της Μυτιλήνης πριν από περίπου 15 ημέρες όταν ένας ενήλικος που επέβαινε σε δίκυκλο τράκαρε 

Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων


Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων δεσμεύτηκαν από μια ισραηλινή εταιρεία ύδρευσης η οποία υποστηρίζει ότι της χρωστά ένα υπέρογκο ποσό καθώς δεν πληρώνει εδώ και χρόνια τους λογαριασμούς, σύμφωνα με την εφημερίδα Μααρίβ.
Στο  φύλλο της η εφημερίδα αναφέρει ότι η εταιρεία Hagihon προχώρησε στο μέτρο αυτό πριν από περίπου δέκα ημέρες, απαιτώντας από το Πατριαρχείο να

Κατάρτiση Δασικών Χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής