.

10 Οκτ 2012

Χαλκιδική: Αλλοδαποί κλέβουν ελιές (βίντεο)

Θα ενταθούν οι έλεγχοι ενώ την προσοχή όλων μας συνιστά  ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής, κ. Κων/νος Παπουτσής δείτε το βίντεο που ακολουθεί: 

Συνελήφθη 47 χρονος με κάνναβη και λαθραια τσιγάρα στην Ιερισσό Χαλκιδικής(βίντεο)

Συνελήφθη 47 χρονος με ακατέργαστη κάνναβη 274 γραμ. και λαθραία τσιγάρα, συνολικά πάνω από 2000 πακέτα, στην Ιερισσό Χαλκιδικής ενώ στην συνέχεια οργανώθηκε επιχείρηση και συνελήφθησαν και άλλα άτομα Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Εκδικηση του ταύρου (βίντεο)

Τύφλα στο μεθύσι ερασιτέχνες  ταυρομάχοι βασανίζουν το ζώο ενώ ο ταύρος χτυπάει αλύπητα όποιον βρει κυνηγώντας τον μέχρι της κερκίδες δείτε το βίντεο που ακολουθεί : 

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ..

Κύριε Εισαγγελεύ διερευνήστε ποιοί κρατούν
το κράτος σε ομηρία και παίζουν με τους θεσμούς του

...για να βρείτε ποιοι καταλύουν το Σύνταγμα και τους νόμους...

Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η πρόσφατη καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης για την καταστρατήγηση του ωραρίου και τις απλήρωτες υπερωρίες συναδέλφων τους, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων αστυνομικών επιχειρήσεων στις Σκουριές στις 9 Σεπτεμβρίου.

 Ο προϊστάμενος της

Δοκιμαστική λειτουργία σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας το πρωί της Πέμπτης


Οι Σειρήνες Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, θα ηχήσουν σε όλη τη χώρα αύριο το πρωί. Η ενεργοποίηση των σειρήνων, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, θα γίνει στο πλαίσιο Τακτικής Άσκησης Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ), με την ονομασία «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2012» που διοργανώνει η

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..." ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Πότε θα διαμαρτυρηθούν για την παράνομη υλοτόμηση
οι "οικολόγοι" της Χαλκιδικής και των περιχώρων;

Eδώ και λίγες ώρες έχει ξεσπάσει ένας ηλεκτρονικός «πλειοδοτικός διαγωνισμός», που αφορά τη δασική έκταση που θα υλοτομηθεί στις Σκουριές για την κατασκευή του μεταλλείου.

Το  «παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων»  σε…επείγουσα ανάρτηση του, κάνει λόγο για την καταστροφή «3.273 στρέμματα δάσους, αρχέγονου δάσους, στις Σκουριές και 857 στρέμματα στον Κοκκινόλακκα για την

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕΠ


Στην εκταμίευση 150 εκ.ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων, προχωρά έως το τέλος του έτους η ΕΤΕπ, δήλωσε ο Κ.Χατζηδάκης
Το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να εκταμιευθεί μέχρι το τέλος του χρόνου με την οριστικοποίηση των

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Το ΥΠΕΚΑ δίνει εντολή να κοπεί ΟΛΟ το δάσος των Σκουριών!


Με ΕΠΕΙΓΟΝ σημερινό (10/10/2012) του εγγραφο προς το Δασαρχείο Αρναίας, το Υπουργείο “Περιβάλλοντος” δίνει ΕΝΤΟΛΗ στο Δασαρχείο να υπογράψει “Πρωτόκολλο Εγκατάστασης και Υλοτόμησης” με την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, για την υλοτόμηση ΟΛΩΝ των εκτάσεων που περιλαμβάνονται στην 7633/2012 απόφαση παραχώρησης δάσους του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.
Η απόφαση αυτή αφορά 3.273 στρέμματα δάσους, αρχέγονου δάσους, στις Σκουριές και

Αίσιο τέλος για τρεις αλλοδαπούς στη θαλάσσια περιοχή «ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ»


Το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβέρνητης λέμβου, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή «ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ» Σιγγιτικού Κόλπου. 
Άμεσα στο σημείο έσπευσε, προς παροχή συνδρομής, το...

Από 18 έως 21 Οκτωβρίου το διεθνές συνέδριο με θέμα "Θεσσαλονίκη: Μια πόλη σε μετάβαση 1912-2012"

Διεθνές συνέδριο με θέμα «Θεσσαλονίκη: Μια πόλη μετάβαση, 1912-2012» διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου, με την ευκαιρία του εορτασμού των 100χρονων ελεύθερου βίου της πόλης.
Το συνέδριο θα περιστραφεί γύρω από τρεις θεματικούς άξονες:

Με ποιο τρόπο τα αντιβιοτικά παχαίνουν; Πόσο επικίνδυνα γίνονται για τα βρέφη και ποιες είναι οι Ευρωπαϊκές οδηγίες για την χρήση των αντιβιοτικών στα ζώα;


Είναι γνωστό από το 1950 ότι η διατροφή χαμηλών δόσεων αντιβιοτικών σε ζώα αυξάνει το σωματικό βάρος τους. Η πρακτική, που ονομάστηκε STAT , μειώνει το κόστος των ζωοτροφών, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγή κρέατος. Σχεδόν το 80% των αντιβιοτικών που αγοράζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό. Η πρακτική αυτή είναι ύποπτος για τη

Η αστειότητα του κειμένου για τα προσωπικά δεδομένα που αναπαράγεται στο ελληνικό Facebook


Με μορφή «επιδημίας» τις τελευταίες ώρες οι  Έλληνες χρήστες του Facebook, ο ένας μετά τον άλλο αντιγράφουν και αναρτούν στο προφίλ τους το παρακάτω κείμενο:
«ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Προς κάθε πρόσωπο, ίδρυμα, πράκτορα, φορέα ή

Καθαρίστε φυσικά την ατμόσφαιρα του σπιτιού

Με φυτά εσωτερικού χώρου.
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά των δέντρων- την αυθεντική, όχι αυτή που προέρχεται από τα διάφορα αποσμητικά χώρου. Στη φύση τα δέντρα ανακυκλώνουν συνεχώς το οξυγόνο και το διοξείδιο του άνθρακα, σε αντίθεση με τα αστικά κέντρα, όπου αυτά τα συστατικά "παγιδεύονται" μεταξύ κτιρίων και μπορούν να γίνουν έως και δηλητηριώδη. Τα εσωτερικά των σπιτιών μας επίσης μπορούν να επιβαρύνουν τον...

Νέοι του κόσμου συμμετέχουν στο διάλογο για την "Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014"

Δίαυλο επικοινωνίας με τους νέους που ζουν στην πόλη και δεν μιλούν καλά ελληνικά άνοιξε η «Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», δίνοντας τους τη δυνατότητα να καταθέσουν τη δική τους πρόταση για τις εκδηλώσεις Νεαροί φοιτητές, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι με καταγωγή, από

Η κάνναβη μειώνει τη μυική ακαμψία


Σχεδόν το 90% των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας υποφέρουν από μυική ακαμψία σε μια δεδομένη στιγμή κατά την εξέλιξη της νόσου, σύμπτωμα που περιορίζει την κίνηση και την ποιότητα ζωής τους.
Σύμφωνα με την

Αποκαλύφθηκε η συνταγή του αγαπημένου σας αναψυκτικού!

Από το 1886, όταν πρωτοεμφανίστηκε η Coca Cola, η συνταγή της ήταν ένα μεγάλο μυστήριο
καθώς ...κανείς δεν ήξερε τα συστατικά και τη δοσολογία τους, ώστε να παραχθεί το συγκεκριμένο αναψυκτικό.....
Ωστόσο, μετά από 125 ολόκληρα χρόνια μυστηρίου μάλλον ήρθε ο καιρός…

Ξεκινά τη Δευτέρα η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης


Μεταξύ 1,35 και 1,40 ευρώ εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης από την προσεχή Δευτέρα, οπότε ξεκινά η περίοδος διάθεσής του στην αγορά, με την εξίσωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης που επιβάλλονται στα ντίζελ κίνησης και θέρμανσης. Αντίθετα, το πετρέλαιο κίνησης προβλέπεται να

17 Οκτωβρίου: Απεργούν πανελλαδικά δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιατροί, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές


Σε πανελλαδική απεργία κατέρχονται στις 17 Οκτωβρίου 2012, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιατροί, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τους κλάδους τους, ενώ την

Δυσοίωνες προβλέψεις από το ΔΝΤ. Έλλειμμα μέχρι το 2017 και έκρηξη της ανεργίας


Ζοφερές είναι οι προβλέψεις του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου για για τη προοπτική του ελληνικού Χρέους.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προβλέπει σημαντική μείωση του κυκλικά προσαρμοσμένου ελλείμματος της Ελλάδας, αλλά και εκτίναξη της ανεργίας προβλέπει για το 2013.
Σύμφωνα με την έκθεση του ΔΝΤ για τις

Καταγγελίες Ελλήνων - θυμάτων βίας στη ΓΑΔΑ Απειλούσαν να δώσουν τα στοιχεία τους στη Χρυσή Αυγή


Δεκαπέντε Έλληνες διαδηλωτές που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου, καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα βασανισμού στη ΓΑΔΑ.
Παράλληλα σημειώνουν, ότι οι αστυνομικοί που βιαιοπράγησαν εναντίον τους,

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του υπουργείου παιδείας «Πείτε μας τη γνώμη σας»


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας ανακοίνωσε ότι ανοίγει βήμα διαλόγου με τους πολίτες, μέσω μιας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας που ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία της.
Στον κόμβο του Υπουργείου, επιλέγοντας το πεδίο

Μετά μας φταίει η Μέρκελ;


Τι να πει κανείς μπρος σε αυτό το βάρβαρο θέαμα;;;
Την ώρα της απόλυτης κρίσης υπάρχουν άνθρωποι (;) που ρίχνουν βουνά από λουλούδια στον Γ.Γιασεμή (που δεν φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος, τη δουλειά του κάνει).
Μια εικόνα που δείχνει τον

Νομοσχέδιο για κατάργηση εισφοράς 2% των μηχανικών υπέρ του ΤΕΕ και άλλες ρυθμίσεις


Σωρεία μέτρων περιλαμβάνει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατάργηση ελάχιστου ποσοστού Ελληνικού Δημοσίου σε ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας, καθώς και κατάργηση του άρθρου 11 του ν. 3631/2008 (Α’ 6)» και άλλες

80 Νέοι εργαζόμενοι στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (βίντεο)

80 Νέοι εργαζόμενοι στον Πολύγυρο Χαλκιδικής Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Έσπασε 130 αυγά με το κεφάλι! (βίντεο)


Ο Leo Mondello από την Ιταλία κατάφερε να σπάσει 130 αυγά με το κεφάλι του σε μόλις ένα λεπτό.
Το ρεκόρ καταγράφηκε στο

Νέο video: Goin' Through feat. MEΛΙSSΕS:


Μια μεγάλη ανατροπή περίμενε όσους είδαν πρώτη φορά το νέο video clip των Goin’ Through για το τραγούδι «Όπως Εγώ», ένα κομμάτι στο οποίο συμμετέχουν και οι αγαπημένες MEΛΙSSΕS.
Σε αυτό το «παράξενο» video clip σε σκηνοθεσία Αλέξη Κωνσταντινίδη, που μέσα σε λίγες ώρες από το