.

1 Οκτ 2012

Καταβολή 35 εκατ. ευρώ σε αγρότες και κτηνοτρόφους

Από αύριο, Τρίτη, έως τις 10 Οκτωβρίου πρόκειται να καταβληθούν συνολικά 35 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Η πληρωμή αυτή, αφορά σε υπόλοιπα οφειλόμενα ποσά από διάφορα καθεστώτα ενίσχυσης, στα οποία είναι ενταγμένοι (π.χ. Ενιαία Ενίσχυση 2011, στρεμματική ενίσχυση βάμβακος 2011).

Επιπλέον, όπως έκανε

Διήμερη παράταση για τις εφορίες


Παράταση δυο ημερών αποφασίστηκε να δοθεί στις εφορίες με σκοπό να πληρωθούν φόροι και οφειλές των πολιτών.
Ειδικότερα, οι τεράστιες ουρές που δημιουργήθηκαν στις ΔΟΥ από το πρωί σήμερα έκαναν το

O Spiderman "ξαναχτυπά" το 2014

Είναι καλά τα νέα για τους fans του Spiderman. Ο ήρωας  - αράχνη θα ξαναχτυπήσει το 2014. Και αυτό δεν είναι απλή φήμη, είναι η επίσημη ανακοίνωση του προέδρου της Columbia Pictures, Doug Belgrand.

Ο Πρόεδρος δήλωσε ενθουσιασμένος που

AΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

AΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  το παλαιότερο και ιστορικότερο σωματείο της Χαλκιδικής αλλά και της Μακεδονίας δείτε στα βίντεο που ακολουθούν  ένα μικρό αφιέρωμα:

Παραπομπή Εφραίμ και Αρσένιου ζητεί ο εισαγγελέας

Την παραπομπή 12 εκ των 32 κατηγορουμένων στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου εισηγείται, με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ματζούνης.

Ο εισαγγελέας κρίνει ότι για την υπόθεση των λεγόμενων «ιερών ανταλλαγών» δεν πρέπει να γίνει κατηγορία, μεταξύ άλλων, σε βάρος του

Πίνοντας καφέ, μπορεί να έχουμε μακροζωία!

Πίνοντας έναν καφέ κάθε πρωί, δεν βοηθάμε μόνο τον οργανισμό μας στο να ξυπνήσει, αλλά συμβάλλουμε και στη μακροζωία μας! 

Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό, μιας και έχουμε τον καφέ στο μυαλό μας ως ένα ρόφημα αμφιβόλου ποιότητας για τον οργανισμό μας. 

Έρευνες έδειξαν ότι ο καφές μειώνει το ρίσκο για διάφορες ασθένειες όπως διαβήτη, καρδιακές νόσους, αναπνευστικές παθήσεις, κλπ!

Δείτε μια ανάλυση για τα μειονεκτήματα του facebook.

To facebook μπήκε για τα καλά στη ζωή των περισσοτέρων από εμάς. Αυτό συνεπάγεται κάποιες θετικές επιπτώσεις στη ζωή μας, αλλά παράλληλα και κάποιες αρνητικές. 

Δυστυχώς ή ευτυχώς, τίποτα καινούριο στη ζωή δεν είναι απόλυτα καλό ή κακό. Όλα έχουν τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματά τους και όλα έχουν ένα τίμημα. Έτσι και το facebook. 

Θα αναλύσουμε και θα ασχοληθούμε παρακάτω με τα μειονεκτήματά του. 

"ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 630 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ?"Γιατί δεν κάνετε κ. Ελευθεριάδη μια επίσκεψη στα μεταλλεία
για να λύσετε τις απορίες, που σας γεννά η εργασία των μεταλλωρύχων
?
Το ερώτημα αυτό, μεταξύ άλλων, έθεσε ο αναπληρωτής καθηγητής πυρηνικής φυσικής (!!!)του ΑΠΘ κ. Χρήστος Ελευθεριάδης, κατά τη διάρκεια εισήγησης του σε ημερίδα που διοργάνωσε η ΜΚΟ "Κίνηση πολιτών για μια ανοιχτή κοινωνία"στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή. 

Απάντηση στο ερώτημα του, έδωσε ο ίδιος, λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνειαα..."δεν ξέρω"!!!

Η ημερίδα είχε τίτλο: 

Τα αποτελέσματα κατάταξης των υποψηφίων του Προγράμαμτος Κοινωφελούς Εργασίας "ΑΡΩΓΗ"


Δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα κατάταξης των υποψηφίων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας «ΑΡΩΓΗ», το οποίο υλοποιείται από τον Δήμο Αριστοτέλη σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού
Δημοσιεύθηκαν σήμερα, 1 Οκτωβρίου 2012, τα αποτελέσματα κατάταξης των υποψηφίων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας «Αρωγή», το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αρωγή», έχουν εγκριθεί 30 θέσεις κοινωφελούς χαρακτήρα 5μηνης απασχόλησης για τον Δήμο Αριστοτέλη, με στόχο τη

Οι μητέρες κουβαλούν τους γιους στον εγκέφαλό τους!

Οι μητέρες φαίνεται πως δεν έχουν τα παιδιά τους, ιδίως τα αγόρια, για πάντα μέσα στο μυαλό τους μόνο μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά! 

Ανδρικό DNA υπάρχει συχνά στους εγκεφάλους των γυναικών που έχουν γεννήσει αγόρια, κατά πάσα πιθανότητα ως κατάλοιπο της

Η ξανθιά καλλονή .. και ο Στρος Καν !! (βίντεο)

Γυναίκα-μυστήριο εθεάθη στο πλευρό του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα.
Η ξανθιά καλλονή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους της Κυριακής, Ελληνίδα, η οποία όμως –όπως λένε όσοι τους συνάντησαν- μιλά άπταιστα γαλλικά. Φημολογείται δεν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκε με τον Στρος Καν, ενώ η

Η Ελλάδα έχασε τη λίστα με τους φοροφυγάδες !!


Πρέπει να μην πίστευε στα αυτιά του ο δημοσιογράφος των κυριακάτικων Financial Times όταν άκουσε τον Γιάννη Στουρνάρα να λέει ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη του CD, της περιβόητης «λίστας Λαγκάρντ» με τα ονόματα περίπου 2.000 φορολογουμένων Ελλήνων που έβγαλαν στην Ελβετία κεφάλαια 1,5 δισ. ευρώ. «Θα ζητήσω αντίγραφο» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών στην εφημερίδα.
«Έμαθα για πρώτη φορά περί της ύπαρξης αυτού του CD την περασμένη εβδομάδα από τις εφημερίδες. Αν το ΣΔΟΕ δεν μπορεί να το εντοπίσει, τότε θα

Το σχέδιο του πανίσχυρου στρατηγού για το πραξικόπημα που δεν έγινε


Πίσω από τις βαριές πόρτες του Υπουργείου Εθνικής άμυνας που έκλειναν ερμητικά όταν οι επικεφαλής του στρατού πραγματοποιούσαν απόρρητες συσκέψεις με τους πολιτικούς του προϊσταμένους , ξεχώριζε η επιβλητική φωνή του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου.
«Έχω σχέδιο για όλα» συνήθιζε να λέει κάνοντας τα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου να

Βατοπαίδι: «Αθώοι» Αγγέλου, Πελέκη- Σε δίκη Εφραίμ και Αρσένιος


Την απαλλαγή του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, αλλά και της συμβολαιογράφου Κατερίνας Πελέκη, του πατέρα της και του αδελφού της προτείνει με

Γιορτή Ροδιού στα Ριζά Χαλκιδικής (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Ροδιού στα Ριζά Χαλκιδικής δείτε το σχετικό βίντεο:
θέρμανση με ακτινοβολία

Η θέρμανση με ακτινοβολία είναι κάτι καινούριο που μπαίνει στη ζωή μας. 

Αν ενδιαφέρεστε και σας προβληματίζει αυτού του τύπου θέρμανσης στο σπίτι, διαβάστε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες ώστε να ενημερωθείτε περί τίνος πρόκειται.

Καμία ελπίδα για την πράσινη ελιά στην Χαλκιδική Βίντεο)

Καμία  ελπίδα για την πράσινη ελιά στην Χαλκιδική Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Τα παγκάρια των ναών στο «κόκκινο»!

Θα παγώσουν φέτος οι Εκκλησίες, αφού η οικονομική κρίση έχει μειώσει αισθητά τον οβολό των πιστών...
Στο «κόκκινο» μονίμως πλέον τα οικονομικά των ιερών ναών Κυριολεκτικά λόγω της μεγάλης πτώσης των όποιων εσόδων και μεταφορικά γιατί τα κέρματα που πέφτουν στα παγκάρια είναι κόκκινα (πεντάλεπτα), είτε χρυσαφί (δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα).

Η κατάσταση αυτή τουλάχιστον επικρατεί, όπως

Τα μυστικά του Αγίου όρους


Ένα από τα σπανιότερα χειρόγραφα που σώζονται εντός και εκτός Ελλάδας, ο κώδικας «Γεωγραφία Κλαύδιου…
Πτολεμαίου» της βιβλιοθήκης της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, θα συντηρηθεί, σύμφωνα με γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), που ενέκρινε τη σχετική μελέτη.
Ο κώδικας χρονολογείται στα τέλη του 13ου με αρχές του 14ου αιώνα και περιλαμβάνει τις ενότητες «Η Γεωγραφική Υφήγησις» του

Μέσω ΕΣΠΑ τα νηπιαγωγεία Πολυγύρου και Καλυβών (βίντεο)

Μέσω ΕΣΠΑ τα νηπιαγωγεία Πολυγύρου και Καλυβών ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

ΑΠΟΛΛΩΝ Αρναίας -ΝΙΚΗ Πολυγύρου 2-2 (βίντεο)

ΑΠΟΛΛΩΝ Αρναίας -ΝΙΚΗ Πολυγύρου 2-2 Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Μικρά κέρδη σημείωσε ο χρυσός

Μικρά κέρδη σημείωσε ο χρυσός τη Δευτέρα μετά τα θετικά στοιχεία για την πορεία της μεταποίησης στις ΗΠΑ και ενώ ο πρόεδρος της Federal Reserve Ben Bernanke επανέλαβε σε ομιλία του ότι η κεντρική τράπεζα θα συνεχίσει να στηρίζει την οικονομία.

Το συμβόλαιο του χρυσού παραδόσεως Δεκεμβρίου κέρδισε

Τιμήθηκαν οι Εθνικοί Ευεργέτες στον Πολύγυρο (βίντεο)

Τιμήθηκαν οι Εθνικοί Ευεργέτες στον Πολύγυρο Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ενισχύσεις έως 50% σε αγρότες και κτηνοτρόφους


Ευκαιρίες για ενισχύσεις έως και 50% επί των επενδυτικών τους σχεδίων έχουν επιχειρηματίες της περιφέρειας μέσα από τον επενδυτικό νόμο. Ανοίγει η περίοδος υποβολής προτάσεων την 1η Οκτωβρίου και συγκεκριμένα μπορούν να επωφεληθούν από το καθεστώς της Περιφερειακής Συνοχής. Στον τομέα αυτόν είναι δυνατό να ενταχθούν επιχειρήσεις που έχουν αντικείμενο τη μεταποίηση αγροτικών ή κτηνοτροφικών προϊόντων με

Κέρδη-ρεκόρ για τους αγρότες που έσπειραν δημητριακά

Κέρδη-ρεκόρ «θερίζουν» όσοι αγρότες έσπειραν δημητριακά, με τις τιμές σε σιτάρι, καλαμπόκι και κριθάρι να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη εξαιτίας της μειωμένης παραγωγής στην... Ελλάδα και της ραγδαίας αύξησης της παγκόσμιας ζήτησης.

Τα δημητριακά μπορεί να ανήκουν στην κατηγορία των συμβατικών καλλιεργειών που τα τελευταία χρόνια είχαν χάσει τη

Δύσκολο χειμώνα " Βλέπουν" οι Ταξιαρχιώτες (βίντεο)

Δύσκολο χειμώνα " Βλέπουν" οι Ταξιαρχιώτες δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

'Κοίταξέ με, φεύγω' - Το video clip


Το καινούργιο τραγούδι του αγαπημένου σταρ έχει αποκτήσει το δικό του video clip, σε σκηνοθεσία του Μανώλη Τζιράκη.
Υπενθυμίζουμε πως η σύνθεση φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή και οι στίχοι του ιδίου του Γιώργου Τσαλίκη!