.

12 Σεπ 2012

''ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΆ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΆ'' Μηνύματα προς το ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Λάβαμε ένα μήνυμα πριν από λίγο απο τους ''Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας'' : 


Γιάννη, πριν από καιρό σου ξεκαθαρίσαμε την θέση μας σχετικά με του λόγους που έφαγες πόρτα στο blog των Ενεργών Πολιτών Δ. Ε. Αρναίας.
Όπως σου είχαμε τονίσει ο λόγος ήταν καθαρά σε σχέση με την επένδυση την ανοιχτής εξόρυξης του χρυσού στην περιοχή μας και την στάση που εκφράζει το blog σου.
Λίγες μέρες αργότερα δικαιωνόμαστε στη θέση μας να σε στείλουμε

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού οι κατασκευαστές κτιρίων με την κατηγορία για καρτέλ

Στο σκαμνί της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα καθίσουν οι κατασκευαστές κτιρίων της χώρας και οι εκπρόσωποι της Ένωσης τους, με την κατηγόρια της δημιουργίας καρτέλ από το 2002 έως το 2009. 

Η ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα εξετάσει εάν για το εν λόγω διάστημα επιβεβαιώνονται τα στοιχεία της

Ανεβάστε του … τη λίμπιντο και γίνεται πλούσιες!

Μπορεί να τα βγάζετε δύσκολα οικονομικά, όμως είναι στο … χέρι κάθε νοικοκυράς να αποκτήσει και πάλι γαλήνη και ισορροπία το σπιτικό και κυρίως το κρεβάτι της. 

Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν διάθεση για σεξ όταν επαγγελματικά και οικονομικά δεν τα πάνε καλά. Εδώ έρχεται ο ρόλος της συζύγου που πρέπει και πάλι να επιστρατεύσει την καυτή ερωμένη από μέσα της προκειμένου να του φτιάξει την ερωτική διάθεση γιατί το σεξ …

Αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Δέκα άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία σε υπό κατάληψη κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για κτίριο ιδιοκτησίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και η επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας.
Αναφορικά με τους συλληφθέντες που θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, πρόκειται για επτά ημεδαπούς και τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας από 21 έως 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. κ. Δένδιας τόνισε ότι "η ελληνική αστυνομία αποκατέστησε τη νομιμότητα σε μια ακόμα περίπτωση αυθαιρεσίας, η οποία χρόνιζε αδικαιολόγητα" και συμπλήρωσε ότι "το μήνυμα που στέλνει σήμερα η συντεταγμένη Πολιτεία είναι σαφές και προς πάσα κατεύθυνση: μηδενική ανοχή στην ανομία και στην κατάλυση της νομιμότητας. Η Ελληνική Δημοκρατία θα προασπίσει την απαίτηση της κοινωνίας για πλήρη αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας προς όφελος του ελληνικού λαού, παντού και σε κάθε περίπτωση".

Ο Θεσσαλονικιός που σπάει το «μονοπώλιο» της NASA


Οι φωτογραφίες που εξασφαλίζει η NASA και απεικονίζουν τον πλανήτη μας από ψηλά, είναι αναμφίβολα εντυπωσιακές. Ωστόσο, η διαστημική υπηρεσία δεν έχει πλέον το «μονοπώλιο» σε τέτοιου είδους εικόνες.
Ένας Θεσσαλονικιός, ο Κώστας Ταματέας, αποφάσισε να δοκιμάσει να τραβήξει τις δικές του φωτογραφίες από ψηλά. Και τα κατάφερε!
Δίχως να είναι ηλεκτρονικός, χρειάστηκε τρία ολόκληρα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου να κατασκευάσει και να τελειοποιήσει το σύστημα που θα του εξασφάλιζε τις λήψεις από τη ύψος 38 χιλιομέτρων. Το όνομα αυτού «SlaRos Project».
Τα «near space projects», σχέδιο που υλοποίησε και ο Κώστας Ταματέας, βασίζονται στα «Μπαλόνια Μεγάλου Υψόμετρου» ή high-altitude balloons (ΗΑΒ). Πρόκειται για μη επανδρωμένο μετεωρολογικό μπαλόνι δεμένο με ένα αλεξίπτωτο καθώς και με ένα φορτίο που περιέχει ηλεκτρονικό εξοπλισμό όπως ραδιοπομπούς, κάμερες, συστήματα δορυφορικής πλοήγησης και εντοπισμού καθώς και διάφορους αισθητήρες.
Το μπαλόνι γεμίζει με ήλιο ή υδρογόνο και απελευθερώνεται. Ανυψώνεται και όταν φτάσει σε σημείο όπου δεν υπάρχει ατμοσφαιρική πίεση, διογκώνεται και σκάει. Όταν αυτό συμβεί, τον «έλεγχο» αναλαμβάνει το αλεξίπτωτο προκειμένου να προσγειώσει το φορτίο με ομαλό τρόπο. Τα συστήματα πλοήγησης αξιοποιούνται προκειμένου να βρεθεί το φορτίο και να ανακτηθούν οι λήψεις που έγιναν.
Στο σύστημα που κατασκεύασε ο Κώστας Ταματέας, σχεδόν όλα συστήματα και το software είναι αυτοσχέδια. Το γεγονός ότι δεν ήταν ηλεκτρονικός, κάνει την προσπάθεια ακόμη πιο εντυπωσιακή!
Το μπαλόνι, απελευθερώθηκε στις 19 Ιουλίου 2012, έφτασε σε ύψος 38.884 μέτρων και κατέγραψε εικόνες απίστευτης ομορφιάς από τη Βόρεια Ελλάδα. Η «αποστολή» του ολοκληρώθηκε και προσγειώθηκε σε ένα χωράφι στη Θεσσαλονίκη. Ένα απρόσμενο σφάλμα στο σύστημα τηλεμετρίας, δυσκόλεψε την ανεύρεση του καθώς οι συντεταγμένες που έδινε ήταν λάθος. Μετά από 6 ημέρες αναζήτησης σε λάθος περιοχή, το πρόβλημα εντοπίστηκε, επιλύθηκε και το φορτίο με τις πολύτιμες φωτογραφίες έφτασε στα χέρια του Κώστα Ταματέα.
Μάλιστα, οι ζημιές ήταν μηδενικές και έτσι θα επαναχρησιμοποιηθεί σε επόμενες αποστολές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρακάτω εικόνα με τον Όλυμπο επελέγη σαν «Earth Science Picture of the Day», ενώ το «SlaRos Project» παρουσιάζεται από τον Κώστα Ταματέα στη φετινή ΔΕΘ από τις 8 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_927.jpeg
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πτήση, αλλά και την κατασκευή του «SlaRos Project»…
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1019.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1110.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_128.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_136.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_145.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_153.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_162.jpeg
Σε ύψος 11,676 χλμ.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_171.jpeg
Σε ύψος 14,241 χλμ.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_18.jpeg
Σε ύψος 12,8 χλμ.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_19.jpeg
Σε ύψος 12,9 χλμ.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_20.jpeg
Η Θάσος και η λίμνη Βόλβη από ύψος 13,2 χλμ.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_2110.jpeg
Η Θεσσαλονίκη και ο Όλυμπος
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_2210.jpeg
Στο βάθος το Άγιο Όρος.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_2310.jpeg
Η Μεγάλη Βόλβη.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_2410.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_2510.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_267.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_271.jpeg

Απίστευτη μεταμόρφωση:Δείτε πως ήταν η Ελένη Φουρέιρα 6 χρόνια πριν!


Από την πίστα του νυχτομάγαζου "Odeon" το 2006 μέχρι σήμερα η Ελένη Φουρέιρα έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό..Δείτε τις φωτογραφίες και θα το καταλάβετε και οι ίδιοι!

Μπράβο στην Ελλάδα. Μπορεί να σωθεί

Εύσημα στην Ελλάδα, για τις προσπάθειες που καταβάλλει να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της, απέδωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σε μία αποστροφή του λόγου του, κατά τη διάρκεια παρουσίασης των προτάσεων της Κομισιόν, για την έξοδο της Ευρώπης από την κρίση.

Μπράβο στην Ελλάδα, είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν. 

"Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα, αυτό το φθινόπωρο, να φθάσει στο

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ "ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

Οι "υπερασπιστές του δάσους" με κουκούλες, μολότοφ,
φωτοβολίδες, καδρόνια και μπουλόνια
Αυτό θα πεί
"αναβάθμιση ποιότητας ζωής"

«Εμείς πήγαμε ειρηνικά για να διαδηλώσουμε και αυτοί (οι αστυνομικοί), μόλις μας είδαν ,μας έκαναν επίθεση με δακρυγόνα».

 Αυτό λένε σε κάμερες, εφημερίδες και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, οι «ειρηνιστές» και πάνω απ όλα φίλοι της οικολογίας και αυτόκλητοι προστάτες της ΒΑ Χαλκιδικής, 3 μέρες, μετά το νέο «έπος», όπως καυχιούνται, που ξανά...έγραψαν στις Σκουριές. 

Αυτά τα λόγια δεν τα λέει μόνο η ομάδα των κοινών γνωστών «οικολόγων» στην κοινωνία των Μαδεμοχωρίων, τα ισχυρίζονται και εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που έλαβαν μέρος, συνειδητά ή ασυνείδητα, στις νέες εμπρηστικές επιχειρήσεις στο δάσος των Σκουριών.


Καλή ώρα, όπως ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος με εμφάνιση που παραπέμπει σε «μουτζαχεντίν» (εξαιτίας της παλιστινιακής του μαντίλας), περιέγραψε μπροστά στην κάμερα την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων με δακρυγόνα προς τους διαδηλωτές και τις συνθήκες του δικού του τραυματισμού στον ώμο (με την ευκαιρία να του ευχηθούμε και περαστικά).

Αναρωτιόμαστε αν το τρακ που δείχνει να έχει στο λόγο του, έχει να κάνει μόνο με το σοκ του δικού του τραυματισμού και την αποπνικτική ατμόσφαιρα των δακρυγόνων,  ή και με τις καταστάσεις, που διαδραματίζονταν γύρω του, αλλά εκείνη τη στιγμή φοβόταν ή ντρεπόταν να αναφερθεί. (Δείτε εδώ)

Γιατί φανταζόμαστε πως ένας νορμάλ βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, που έρχεται από την Καστοριά και με ειρηνικές διαθέσεις, πηγαίνει να διαμαρτυρηθεί για την «καταστροφή του περιβάλλοντος», φυσιολογικά θα πρέπει να υπέστη ένα μεγάλο σοκ, βλέποντας γύρω του, άλλους διαδηλωτές, να χρησιμοποιούν βόμβες μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες, πυρσούς, μπουλόνια, κομμένες σιδερένιες βέργες και άλλα αντικείμενα, που συνιστούν απειλή για πρόκληση φωτιάς στο δάσος και τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών (Αλήθεια, τι έχει να πει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προς σ΄αυτούς τους βουλευτές, που τώρα τελευταία αναγνωρίζει... τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών και των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας;;; ).

Επειδή όμως υπάρχει περίπτωση ο κ.Διαμαντόπουλος να μην κατάλαβε τι έγινε γύρω του, θα μας επιτρέψει τόσο ο ίδιος, όσο και όλοι αυτοί που «ορκίζονται στα δέντρα», για τις ειρηνικές τους... διαθέσεις, να τους δείξουμε κάποιες φωτογραφίες, ενθύμια εμπρησμών, που απεσόβησαν τελικά αστυνομικοί και πυροσβέστες στο δάσος των Σκουριών.

ΦΩΤΟ ν.1
Σ’ αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε μια αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ, μετά τη χρήση της,στην οποία οι φίλοι του «κινήματος για μια καλύτερη ποιότητας ζωής», (όπως λέει και σε άρθρο της η εφημερίδα «ΑΥΓΗ») έχουν τοποθετήσει και ένα πυρσό, για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα στην ανάφλεξη...

ΦΩΤΟ ν.2
 Εδώ η αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ δεν άντεξε...από τη θερμότητα, που προκάλεσε και έλιωσε. Πρόλαβε βέβαια..., όπως βλέπετε και αυτή να κάψει πεσμένα φύλλα και θάμνους, που βρέθηκαν περιμετρικά από το σημείο της πτώσης της.

ΦΩΤΟ ν.3
Εδώ βλέπουμε έναν χρησιμοποιημένο πυρσό, ο οποίος εκεί που έπεσε, προκάλεσε φωτιά στους θάμνους, που υπήρχαν γύρω του. Στο βάθος διακρίνεται και ένα εγκαταλελειμμένο ξύλινο κοντάρι (προφανώς ένα από τα δεκάδες υποζύγια «της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής», που σύμφωνα με την αστυνομία εντοπίστηκαν στο Χοντρό Ραχώνι, αλλά οι «αναβαθμιστές»της ζωής και του περιβάλλοντος, τα άφησαν πίσω τους, καθώς δεν χρειάζονταν, λόγω της κατηφόρας, που είχαν να διανύσουν στην επιστροφή τους... )

ΦΩΤΟ ν.4
Αυτή η φωτογραφία έχει έναν σουρεαλιστικό χαρακτήρα, καθώς δίπλα στο χρησιμοποιημένο πυρσό, υπάρχει και ένα μοβ μαντήλι, που ανέτρεψε έστω και προσωρινά τη ρήση «δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε»... (μ΄αυτά που αντικρίσαμε μέσα σε δάσος, έπειτα από «ειρηνική» πορεία «οικολόγων»...)

ΦΩΤΟ ν.5
 Μη σας μπερδέψει αυτή η φωτογραφία. Δεν πρόκειται για ευρήματα του διαστημικού οχήματος “Curiosity” της NASA, κατά την πρόσφατη προσεδάφιση του στον πλανήτη ΑΡΗ. Πρόκειται για κάτι πιο γήινο. Πρόκειται για την προσεδάφιση ενός μπουλονιού, που εκτοξεύτηκε από σφεντόνα «οικολόγου», με στόχο προφανώς τους αστυνομικούς. Να είχε στόχο μπεκάτσες δε νομίζουμε. Οι «οικολόγοι» ως γνωστόν ιδιαιτέρως φιλικοί με τα ζώα και τα πτηνά. 

Αυτά σαν μια πρώτη δόση από την ανεύρεση των «εργαλείων», με τα οποία οι προστάτες του περιβάλλοντος πασχίζουν για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής μας... Για εμάς, χωρίς να έχουν ρωτήσει εμάς. Σε νέα ανάρτηση μας θα δείτε  και άλλες φωτογραφίες από τη μεγάλη γκάμα των εργαλείων της επιχείρησης «ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ»...

ΥΓ. Υπάρχουν, δυστυχώς, εκατομμύρια πλέον Έλληνες, που δεν έχουν λεφτά να πάρουν ψωμί για να φάνε και να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητο τους. Την ίδια ώρα υπάρχουν μερικοί εκατοντάδες, οι οποίοι έχουν περίσσευμα χρημάτων, για την αγορά πυρσών, ναυτικών φωτοβολίδων και βενζίνης. Τις πρώτες ύλες δηλαδή για την κατασκευή βομβών μολότοφ. 

Τα συμπεράσματα δικά σας, για το ποιοί στηρίζουν και τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τον αγώνα... για την "αναβάθμιση της ποιότητας ζωής".

Παγκόσμιοι κολοσσοί γλυκοκοιτάζουν τα κοιτάσματα σε Ιόνιο και Κρήτη

Οι κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των σεισμικών ερευνών διεθνώς κονταροχτυπήθηκαν για το ποια θα αναλάβει τη διερεύνηση των ελληνικών θαλασσών σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη σχετικά με την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Την ίδια στιγμή, πετρελαϊκοί κολοσσοί όπως η EXON, η Τotal και η Statoil, οι

Ερχονται νέα μέτρα το χειμώνα


Οι πρώτοι στεναγμοί ανακούφισης ακούστηκαν από το οικονομικό επιτελείο μετά από τη δημοσιοποίηση των ταμειακών στοιχείων του Προϋπολογισμού από τη Τράπεζα της Ελλάδας, καθώς το Έλλειμμα της Κεντρικής Διοίκησης με τη συμπλήρωση του 8μηνου διαμορφώνεται στα 6,4 δις ευρώ έναντι 18,6 δις ευρώ πέρσι.
Ειδικά τον Αύγουστο υπήρξε πλεόνασμα 815 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος 3,6 δις ευρώ πέρσι. Χαμόγελα- αν και

Ο Δένδιας είναι Μασόνος και δικηγόρος των Εβραίων στην Ελλάδα


Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είπε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, «δικηγόρο των Εβραίων», και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, «ορφανό του Στάλιν».
Κατά την συζήτηση για τις συνεχόμενες ρατσιστικές επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής σε

Παράταση ως τις 31 Ιανουαρίου του 2013 για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων


Ως τις 31 Ιουανουαρίου θα δοθεί παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων, όπως επίσης και για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων. 
Την απόφαση αυτή πήρε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής λαμβάνοντας υπόψη, όπως αναφέρει σε

Απολύσεις 150.000 δημοσίους υπαλλήλους τώρα


Η τρόικα εξακολουθεί να πιέζει στο θέμα της μείωσης των δημοσίων υπαλλήλων και να απαιτεί να μειωθεί συνολικά κατά 150.000 ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων, ακόμη και εάν χρειαστεί να γίνουν απολύσεις τελικά, τις οποίες μέχρι τώρα η κυβέρνηση αποκλείει.
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πιστεύει επίσης ότι μπορεί να

Κοντά στούς μαθητές και καθηγητές η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμαρχος Πολυγύρου (Βίντεο)

Κοντά στούς  μαθητές και καθηγητές η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμαρχος Πολυγύρου Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μνημόσυνο για τα θύματα του Σινούκ στο Πόρτο Κουφό (βίντεο)

Μνημόσυνο για τα θύματα του Σινούκ στο Πόρτο Κουφό  Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Επιστολή της ΟΛΜΕ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς


Αγαπητοί και αγαπητές γονείς, μαθητές και συνάδελφοι εκπαιδευτικοί

Θα μπορούσαμε να σωπάσουμε, κερδίζοντας την εύνοια των ισχυρών, αλλά προτιμάμε να μιλήσουμε όπως αρμόζει σε δασκάλους/ες οι οποίοι σέβονται τη δουλειά τους, τη γνώση και τους μαθητές τους. Η παραίτηση και η σιωπή δεν ταιριάζει σε αγωνιζόμενους και σκεπτόμενους ανθρώπους. Η εξουσία προσπαθεί να φιμώσει όσους σκέπτονται, να στρεβλώσει τις ιδέες μας για έναν καλύτερο κόσμο, να συκοφαντήσει τη νέα γενιά, για την οποία

Διαμαρτυρία Δασκάλων (βίντεο)

Σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων τους προχώρησαν οι Δάσκαλοι δείτε το σχετικό βίντεο:


Το 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

 Το 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Οι 45 του 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.Με 45 πληρώματα να δηλώνουν συμμετοχή, το 45ο Ράλλυ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μπήκε στην τελική ευθεία.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ :

Το 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.υπόσχεται ανελέητο ανταγωνισμό και ένα απίθανο θέαμα.


Οι 45 του 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Με 45 πληρώματα να δηλώνουν συμμετοχή, το 45ο Ράλλυ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μπήκε στην τελική ευθεία. Η αφρόκρεμα των Ελληνικών αγώνων ράλλυ, δίνει το παρών και υπόσχεται ανελέητο ανταγωνισμό και ένα απίθανο θέαμα.
Το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει: