.

29 Αυγ 2012

η τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων‎ ''Μαρίνος Φυλαχτός'' (βίντεο)

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους Έλληνες αθλητές που  συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ,ανάμεσά τους και τον Μαρίνο Φυλαχτό:
Η Αγγελική Ηλιάδη κάνει μπάνιο στην πισίνα πιο γυμνασμένη από ποτέ (φώτο)


Η Αγγελική Ηλιάδη αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μιας και εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί της συμπρωτεύουσας. Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου μένει η γνωστή τραγουδίστρια και την αποθανάτισε σε στιγμές ξεκούρασης. Αναμφίβολα όπως και

Νέα 24ωρη απεργία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στις 30 Αυγούστου

Την κήρυξη εικοσιτετράωρης απεργίας στις 30 Αυγούστου, με παραμονή των εργαζομένων στο χώρο της κεντρικής υπηρεσίας από....

Με Ελληνικό κρασί και κεφτεδάκια χαλαρώνει η Μέρκελ ! ! (βίντεο)

Με Ελληνικό κρασί και κεφτεδάκια χαλαρώνει η Μέρκελ δείτε το βίντεο που ακολουθεί : 

η ''Μπορδοροδοκόκκινη'' Μοιραράκη στην Χαλκιδική ! ! (βίντεο)

Η μπορδοροδοκόκκιη Δέσποινα Μοιραράκη  άφησε την Μπουχάρα και βρέθηκε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και όπως φαίνεται δεν βγήκε από την θάλασσα ...δείτε το βίντεο που ακολουθεί: 

ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΗ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ


Τελικά, η τοποθεσία (φωτογ.) στο χωριό Ιλόβιτσα της επαρχίας Στρώμνιτσας, είναι αυτή που έχει τους μεγαλύτερους πόρους χαλκού και χρυσού.

 Στο τέλος του περασμένου έτους καθορίστηκαν τα συνολικά αποθέματα μεταλλεύματος σε περίπου 505 εκατομμύρια τόνους, ωστόσο υπάρχει μια... 

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει όρια


Σε νευρικό κλονισμό βρίσκονται τα εγχώρια και διεθνή καθεστωτικά ΜΜΕ, καθώς και τα φερέφωνα παπαγαλάκια τους από την συνεχή άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κοινός στόχος τους όλων η ανάσχεση της διαρκώς αυξανόμενης ανόδου της Χρυσής Αυγής. Οι προσπάθειές τους όμως πέφτουν συνεχώς στο κενό και η αποτυχία τους είναι δεδομένη και παταγώδης. Ο λόγος είναι απλός: Η Χρυσή Αυγή μιλά την γλώσσα της αλήθειας και είναι στην ουσία ο μόνος απροσκύνητος, αδιαπραγμάτευτος και καθαρός φορέας που αγωνίζεται σε αυτόν εδώ τον τόπο με Πίστη προς το συμφέρον των Έλλήνων και μόνο. Κάτι που για τους υπόλοιπους είναι αδιανόητο... Κάποιοι βέβαια έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν και να αποδέχονται το αναπόφευκτο όπως ο κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος που έγραψε για τα "Όρια της Χρυσής Αυγής".
"Ποιο είναι το «όριο» της Χρυσής Αυγής; Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο όριο προκλήσεων το οποίο το Κόμμα της Άκρας Δεξιάς από καιρό έχει ξεπεράσει με τα περίφημα «Τάγματα Εφόδου» ή τις προσπάθειες αυτοδικίας που μας πηγαίνουν σε άλλες, σκοτεινές ημέρες. Αναφέρομαι στο εκλογικό της όριο. Στην τελική απήχηση στην κοινωνία. Προσωπικά εκτιμώ πως εάν αύριο για κάποιον έκτακτο λόγο γίνονταν ξανά εθνικές εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα ξεπερνούσε ενδεχομένως και το διψήφιο ποσοστό. Όμως όποτε και να γίνουν, ένα τέτοιο ανοδικό φαινόμενο είναι σχεδόν νομοτελειακό. Για να μην σας πω πως ενδεχομένως το συγκεκριμένο κόμμα υπό κάποιες προϋποθέσεις - που δεν είναι και τόσο μακρινές - μπορεί να αποτελέσει και κόμμα εν δυνάμει εξουσίας ιδιαίτερα σε περίοδο πόλωσης λόγω διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Για ποιο λόγο όμως η Άκρα Δεξιά ξαφνικά απέκτησε τόσο δυνατή φωνή και – κατά την προσωπική ταπεινή μου γνώμη – διεκδικεί ακόμα μεγαλύτερη δύναμη; Κατ’ αρχήν, σε μια Ελλάδα που τα προβλήματα της οικονομίας είναι τα σημαντικότερα, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει κατορθώσει να μεταθέσει τη συζήτηση σε μια υποκατηγορία του ευρύτερου ζητήματος του κραχ. Στο μεταναστευτικό. Σαφώς αυτή η πολιτική επιλογή αποτελεί μια προσωπική επιτυχία του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, για τον οποίο από αυτή εδώ τη γωνιά κατ’ επανάληψη έχω τονίσει πως δεν πρέπει πολιτικά να υποτιμηθεί (αν και αρκετοί αναγνώστες τότε με έβριζαν γράφοντας πως είμαι εκτός τόπου και χρόνου).
Όμως υπάρχουν κι άλλοι, βαθύτεροι και πιο «ψυχολογικοί» λόγοι που οδηγούν την κοινωνία στις αγκάλες των ακραίων κομμάτων. Το πραγματικά «νέο» των εκλογών που δις έγιναν στην πατρίδα μας δεν ήταν ούτε η κατακρήμνιση των δύο κομμάτων εξουσίας, ούτε η ανέλπιστη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν η καθίζηση του ΚΚΕ ούτε η εξαφάνιση του ΛΑΟΣ. Το πραγματικά καινούργιο στοιχείο ήταν πως ένα κόμμα από το 0,4% μέσα σε δύο χρόνια έφθασε στο 7%, με πρόσωπα εντελώς άγνωστα στο πανελλήνιο, που ούτε σπουδές και πτυχία είχαν, ούτε προσβάσεις στα ΜΜΕ και τα συστήματα εξουσίας. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ο γεωπόνος Κασιδιάρης, ο σωματοφύλακας Λαγός, ο αγρότης Μπαρμπαρούσης, ο πλασιέ Καιάδας, οι λούμπεν αποκλεισμένοι της ζωής με μίσος αλλά και φόρα ήλθαν και μπήκαν στις ζωές μας. Αυτή η ομάδα που μας θυμίζει το καφενείο της γειτονιάς, τα παιδιά της πλατείας με τα οποία πιτσιρικάδες παίζαμε μπάλα και σκοτωνόμασταν στο ξύλο, αυτοί οι τύποι που έδιναν μάχη επιβίωσης καθημερινά προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινωνίας. Όχι από την κορυφή της, αλλά από τα κατάβαθα μιας Ελλάδας που ζει στο Πέραμα, στα Λιόσια, στα Μανιάτικα, στον Ασπρόπυργο κι όχι στην Εκάλη, την Κηφισιά ή τη Βουλιαγμένη. Πιο πολύ λοιπόν ο μέσος άνεργος ταυτίζεται με τον Κασιδιάρη, παρά με την κόρη ή τον γιο του τάδε ή δείνα βουλευτή, τέως υπουργού ή επιχειρηματία. Βέβαια ξεχνάει ο πολίτης πως ο Κασιδιάρης ξέρει πώς να δημιουργεί μέχρι στιγμής προβλήματα κι όχι πώς να τα λύνει. Όμως αυτό προς το παρόν ελάχιστους ενδιαφέρει.
Σε μια Ελλάδα που καθημερινά η αξιοπρέπεια του πολίτη τσαλακώνεται, που ο κάθε Γερμανός μπορεί να σε προσβάλλει (όπως εμείς βέβαια παλιότερα προσβάλλαμε τους Αλβανούς), ο Έλληνας στη Χρυσή Αυγή βρήκε αποκούμπι. Ακόμα και ο στρατιωτικός χαρακτήρας της οργάνωσης δίνει μια ανδρική υπόσταση σε κάποιους Έλληνες που είχαν ξεχάσει πως είναι να είσαι άνδρας. Γιατί όταν φοράς τη στολή της Χρυσής Αυγής, με τη μαύρη μπλούζα και το ομοιόμορφο παντελόνι παραλλαγής, αυτόματα ενδεχομένως να νιώθεις πιο άνδρας. Να ξεχνάς την ανεργία, το κουρέλιασμα του σπιτονοικοκύρη που σε ξεφτιλίζει για τα χρέη σου, τις απειλές του αφεντικού, της εφορίας, του τοπικού βουλευτίσκου που στο παίζει και παράγοντας ενώ σου έχει θάψει το μέλλον δέκα χιλιάδες μέτρα κάτω από τη γη.
Ένα επίσης σημαντικό «ψυχολογικό» πλεονέκτημα που έχει η Χρυσή Αυγή έναντι των άλλων κομμάτων είναι και η συμμετοχή. Αν ψάξει κανείς στις οργανώσεις της εκτός του ρατσισμού και της βίας που είναι στην πρώτη γραμμή, θα δει και μια πρωτόγνωρη αλληλεγγύη. Βέβαια αυτή η βοήθεια είναι πριβέ και αλά καρτ. Είσαι Έλληνας και μέλος; Τότε είσαι ΟΚ. Είσαι κάτι άλλο; Μαύρο φίδι που σε έφαγε. Σε μια περίοδο όμως μοναχικότητας, που η φωνή του ενός δεν ακούγεται πουθενά, το κόμμα της Άκρας Δεξιάς αποτέλεσε ένα υποκατάστατο μιας χαμένης εδώ και χρόνια συλλογικότητας. Άνθρωποι μόνοι, ξαφνικά υπό το πρόσχημα της ιδεολογίας ενώθηκαν με άλλους. Πιστεύω δε μάλιστα πως πολλά είναι τα στελέχη της οργάνωσης που βαθιά μέσα τους δεν πιστεύουν τόσο στην βία ή δεν είναι αναφανδόν κατά των μεταναστών, απλά βρέθηκαν εκεί διότι μόνοι τους δεν είχαν να πάνε πουθενά. Που να πάει δηλαδή ένα 20χρονο παιδί, χωρίς σπουδές, που δεν βρίσκει δουλειά; Η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε ένα καταφύγιο. Και λέω 20χρονο παιδί διότι βλέπω πως η επιτυχία του κόμματος στις νεανικές ηλικίες, είναι κάτω το πρωτόγνωρο. Και το ανησυχητικό φυσικά.
Όταν ένα παιδί έχει μια οικογένεια διαλυμένη καθώς η Αριστερά και οι δήθεν προοδευτικοί επί 40 και πλέον χρόνια μας πιπίλιζαν τα αφτιά για τον Μάη του 68 και την «ελευθεριότητα» στα πάντα, όταν ένα παιδί δεν ανήκει σε καμία επαγγελματική συντεχνία, όταν ένα παιδί βλέπει την αδικία και μπερδεύεται γιατί άλλα του τάξανε κι άλλα έγιναν, τότε ναι. Θα πάει εκεί που θα του ανοίξουν την πόρτα. Σε αυτούς που θα του τάξουν παραδείσους. Θα πάει με τα παιδιά από την Ελευσίνα, το Πέραμα και τα Λιόσια. Θα πάει με τους τυπάδες με τις σκαμμένες φάτσες από τη Μεταμόρφωση και τη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς το πορτοφόλι του δεν φθάνει μέχρι την Κηφισιά ή το Παλιό Ψυχικό. Με αυτά όμως και άλλα η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει μέχρι μια ημέρα να μας πιάσει όλους στον ύπνο βράδυ με τις πιτζάμες και να μας ξαναθυμίσει τι σημαίνει «νύχτα των μεγάλων μαχαιριών». Αυτά τα παιδιά θα είναι που θα μας προπηλακίσουν, θα μας φτύσουν και θα μας φυλακίσουν. Που θα μας εξορίσουν. Και το αστείο ξέρετε ποιο είναι; Πως θα έχουν και δίκιο! Γιατί εμείς ως δήθεν προοδευτική κοινωνία ήταν που τα αποκλείσαμε."
Κύριε Μαρκόπουλε σας πληροφορούμε -αν και το ξέρετε- πως ΔΕΝ έχουμε όρια!

www.xryshaygh.com

Ανθρακωρύχος έκοψε τις φλέβες του on camera για να μην κλήση το ορυχείο (βίντεο)


Δηλώνουν αποφασισμένοι για όλα. Κλείστηκαν 400 μέτρα κάτω από τη γη μαζί με εκρηκτικά για να δείξουν πως δεν αστειεύονται. Σήμερα όμως, ένας από αυτούς έκανε ακόμη ένα βήμα πιο πέρα.
Οι κινητοποιήσεις των ανθρακωρύχων στο ορυχείο Carbonsulcis της Σαρδηνίας συνεχίζονται. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που είδαν τα μάτια δεκάδων δημοσιογράφων στη

Οι νέοι στρέφονται στη γεωργία,την κτηνοτροφία και το περιβάλλον


Στη γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον στρέφονται οι νέοι, γεγονός που αποτυπώθηκε και στις πανελλαδικές εξετάσεις, των οποίων οι βάσεις ανακοινώθηκαν την Δευτέρα. Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι πως φημισμένα και καταξιωμένα ιδρύματα του κέντρου, όπως το

Το σπάνιο φαινόμενο του “Μπλε Φεγγαριού” στις 31 Αυγούστου 2012


Τα περισσότερα έτη έχουν δώδεκα πανσελήνους, τις περισσότερες φορές μια κάθε μήνα. Ωστόσο κάθε ημερολογιακό έτος περιλαμβάνει δώδεκα σεληνιακούς κύκλους και έντεκα ημέρες ακόμη. Αυτές αθροίζονται και σαν αποτέλεσμα κάθε δύο ή τρία χρόνια έχουμε ένα επιπλέον φεγγάρι, φαινόμενο που συμβαίνει κάθε

Συλλήψεις σε Πιερία και Χαλκιδική για καλλιέργεια κάνναβης


Στην κατοχή του βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα λάστιχο ποτίσματος, μήκους εβδομήντα μέτρων, που χρησιμοποιούσε για το πότισμα των δενδρυλλίων, αλλά και μικροποσότητα χασίς.
Στο μεταξύ, ένας 44χρονος είχε στην αυλή του σπιτιού του στην

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ


Το νέο τηλεοπτικό της δίκτυο αγωνίζεται να σταθεί στην επιφάνεια, αλλά ο τραπεζικός λογαριασμός της Oprah Winfrey τα καταφέρνει μια χαρά, σύμφωνα με τον οικονομικό δικτυακό τόπο Forbes.com, ο οποίος τη Δευτέρα τοποθέτησε το όνομα της βασίλισσας των Talk Show, στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων διασημοτήτων, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Αν και η Winfrey έχει αποτύχει να

Αλλεργίες και αλλεργικό εξάνθημα, του καλοκαιριού. Που οφείλονται και πως αντιμετωπίζονται;


Συνήθως, το καλοκαίρι ορισμένες αλλεργίες βρίσκονται σε ύφεση, όπως το αλλεργικό άσθμα και η αλλεργική ρινίτιδα που οφείλονται στις γύρεις ή η ατοπική δερματίτιδα (ή αλλεργικό έκζεμα). Ωστόσο, άλλες αλλεργικές παθήσεις κάνουν την εμφάνιση τους την καλοκαιρινή περίοδο. Μερικές μάλιστα, εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους ακόμη και για τη ζωή ορισμένων πολύ ευαίσθητων αλλεργικών ατόμων:

Η τραγωδία «ξαναχτύπησε» τον Σταλόνε


Δύσκολες στιγμές περνάει ξανά ο διάσημος ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε καθώς το βράδυ της Κυριακής έχασε την ετεροθαλή αδερφή του.

Η 48χρονη Toni-Ann Filiti πέθανε έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο (στον πνεύμονα) βυθίζοντας ξανά στη θλίψη τον Σταλόνε που στις 13 Ιουλίου είχε χάσει τον 36χρονο γιο του από

Έδειχναν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους κατά που πέφτει το τέρμα!! (βίντεο)


Αφού η ομάδα τους έχει μείνει χωρίς γκολ στους τελευταίους 5 αγώνες, οι οπαδοί της Γερμανικής FC Magdeburg (4η κατηγορία) αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…

Μόνο με κάρτα οι αγορές πάνω από 300 ευρώ


Ήδη οι μεγάλες αγορές από 1.500 ευρώ και πάνω βάσει νόμου γίνονται αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή ακόμη και με επιταγή. Πλέον το ποσό αυτό θα “πέσει” στα 300 ευρώ.
Αυτό είναι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή το σχέδιο ώστε να μπορέσει να αυξήσει το κράτος τα έσοδα από τον ΦΠΑ, αλλά και να περιορίσει το φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα.
Το σχέδιο προβλέπει όλες οι

Κάνε τον υπολογιστή σου να μιλήσει!


Θέλεις να κάνεις τον υπολογιστή σου να μιλήσει;  
Θέλεις να μάθεις τι φύλο είναι ο υπολογιστής σου;

Εσύ απλά γράφεις τι θέλει να πει. Ακολούθησε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα...

1 στις 3 γυναίκες ψάχνει τα μηνύματα του συντρόφου της


Περισσότερο από το ένα τρίτο των γυναικών θεωρούν ότι το να κοιτάξουν τα μηνύματα στο κινητό ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συντρόφου τους για να ελέγξουν αν τις απατά ή όχι είναι φυσιολογικό.

Το 37% των γυναικών που

Ομάδα Αλβανών ξυλοκόπησε 27χρονο Έλληνα''Ε ρε χρυσή αυγή που σας χρειάζεται''


Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης , ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιληνης.
Αφορμή τα σχόλια που έκανε ο Έλληνας για

βίντεο παιδικής πορνογραφίας με βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας

Βίντεο παιδικής πορνογραφίας με βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Τα ευρήματα αφορούν παλαιότερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, για την οποία είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη...

δείτε τον κύκλο ζωής του άνδρα ανά ηλικία

Ο κύκλος ζωής του άνδρα ανά ηλικίες παρομοιάζοντάς την με διάφορα ζώα...

Αλλάζουν τα μηνύματα στο Facebook


Το Facebook αποτελεί έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο επικοινωνίας. Έτσι λοιπόν τώρα, δίνει μεγαλύτερο βάρος στα μηνύματα που ανταλλάσουν οι χρήστες μεταξύ τους.
Συγκεκριμένα, επικεντρώνεται στην ευκολότερη ανταλλαγή links και φωτογραφιών.
Πλέον, θα υπάρχει ένα

Τα δίδακτρα... ως ώριμο φρούτο!


  Βλέποντας κανείς το ρημαδιό και το τέλμα που επικρατεί στην Ανώτατη Εκπαίδευση, μπορεί να θεωρήσει ότι το εκπαιδευτικό σύστημα δεν δουλεύει. Ωστόσο, άμα κοιτάμε το τυρί, χάνουμε τη φάκα. Γιατί μια προσεκτική παρατήρηση μπορεί να μας πείσει ότι το σύστημα στην πραγματικότητα δουλεύει !
            Κρατική πολιτική η υποχρηματοδότηση
            Η υποχρηματοδότηση, ο

Μητέρα και κόρη πέρασαν μαζί στο Πανεπιστήμιο!

Διπλή ήταν η χαρά για μία οικογένεια από το Λιτόχωρο Κατερίνης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς μητέρα και κόρη κατάφεραν να εξασφαλίσουν ταυτόχρονα την είσοδό τους σε πανεπιστημιακές σχολές....

Δυνατότητα αποσύνδεσης του «χαρατσιού» από τη ΔΕΗ


Την δυνατότητα αποσύνδεσης του ειδικού τέλους ακινήτων από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, με τη μεταφορά του στην Εφορία, θα έχουν οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών.
Όπως προκύπτει, για να αποσυνδέσει κάποιος το «χαράτσι» από τον λογαριασμό της ΔΕΗ και να πληρώνει στην Εφορία, θα πρέπει να

Η Ελληνική αλφάβητος δεν είναι τυχαία


Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνηση τους δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μία πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια,
ανωτέρας συλλήψεως. Σύμφωνα με αυτήν την γνωστή μας εκφώνηση, τα ελληνικά γράμματα (αφού προσθέσουμε και το εξαφανισμένο σήμερα έκτο γράμμα Στίγμα ή Δίγαμμα) ακούγονται και γράφονται ως εξής:

LOCOMONDO LIVE Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ορμύλιας.


Κονίτσης: Δεν μας φοβίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ – Κουράκης: Ξεπέρασες τα όρια

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη στα όσα είπε ο Μητροπολίτης Κονίτσης που επιτέθηκε στα κόμματα της Αριστεράς. 
«Το μισαλλόδοξο κήρυγμα του μητροπολίτη Κονίτσης στις γιορτές μίσους στη Βούρμπιανη και η επίθεση ονομαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ, δείχνει ακόμη μια φορά την

«Ιατρικό θαύμα» από ομογενή νευροχειρούργο

«Ιατρικό θαύμα» χαρακτηρίζουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης το επίτευγμα Έλληνα γιατρού της Μελβούρνης.

Ο ομογενής νευροχειρούργος του Παιδικού Νοσοκομείου Monash της Μελβούρνης, Χρήστος Ξένος, εφαρμόζοντας μία επαναστατική μέθοδο κατάφερε να αφαιρέσει όγκο, μεγέθους όσο μία ποδοσφαιρική μπάλα από το κεφάλι του 14 μόλις μηνών Ivan Joe Leo και να χαρίσει στο νεαρό αγοράκι το δικαίωμα στη ζωή. Το επιστημονικό αυτό επίτευγμα του

ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΜΑΜΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΑΠΟ 30/08 ΕΩΣ 4/09
Το ενδιαφέρον των κατοίκων και επισκεπτών της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλάδας αναμένεται να κερδίσει και φέτος η μεγάλη, πασίγνωστη εμποροπανήγυρη του Αγίου Μαμαντος.  Ήδη από  το  Σάββατο 25 Αυγούστου, στον  Άγιο Μάμα θα χτυπά η καρδιά του πανηγυριού, καθώς ο ΕΠΟΚΑΜ και ο δήμος Προποντίδας θα υποδέχτηκουν   600 εκθέτες...

Οι γυναίκες καλούνται σε απεργία από το σεξ


Η αντιπολίτευση καλεί τις κατοίκους του Τόγκο στη Δυτική Αφρική να κηρύξουν τη Δευτέρα εβδομαδιαία απεργία από το σεξ.

Αρνούμενες στους άνδρες το σεξ οι γυναίκες σκοπεύουν να υποστηρίξουν την καμπάνια για την

Τι δείχνει το στήθος μιας γυναίκας για το IQ της;


Τι μπορεί να αποκαλύψει το μέγεθος του στηθόδεσμου μιας κυρίας για το IQ της; Πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες από εκείνες που είναι λιγότερο προικισμένες.Η έρευνα είχε στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον το μέγεθος του μπούστου μιας γυναίκας επηρεάζει το