.

27 Ιουν 2012

Παπαρίζου σε συνεργασία έκπληξη με τους Playmen και την Panik Records!

Οι Playmen ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ultimate pop star Έλενα Παπαρίζου, η οποία μετά τις αλλεπάλληλες επιτυχίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό, χαρίζει από τη λάμψη της στο πρωτοποριακό ήχο των κορυφαίων Ελλήνων παραγωγών.

Στο τραγούδι συμμετέχουν και η νέα και εκθαμβωτική τραγουδίστρια

έγκριση χρηματοδότησης δικτύων και αντλιοστασίων Σταγείρων Στρατονίκης


  • Εντάσσεται στο ΕΣΠΑ το έργο: “Κατασκευή δικτύων μεταφοράς ακαθάρτων και αντλιοστασίων Σταγείρων-Στρατονίκης, Δήμου Αριστοτέλη”.
  • Χρηματοδοτείται με προϋπολογισμό 1.969.600,00€ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013».
  • Διασφαλίζονται στο σύνολό τους οι απαραίτητοι πόροι για την ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού Στρατωνίου, Σταγείρων και Στρατονίκης και την περιβαλλοντικά ασφαλή διαχείριση των λυμάτων των τριών οικισμών.
Η πρόταση που υποβλήθηκε από το Δήμο Αριστοτέλη για την υλοποίηση του έργου: “Κατασκευή δικτύων μεταφοράς ακαθάρτων και αντλιοστασίων Σταγείρων-Στρατονίκης, Δήμου Αριστοτέλη”, αξιολογήθηκε θετικά.
Το έργο επιλέχτηκε για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
       Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των

Ρίχνουν αυλαία και τιμούν τον Δ. Μητροπάνο !

"Η τελευταία εκπομπή, για τον τελευταίο λαικό..." Απόψε το βράδυ πέφτει η αυλαία των «Πρωταγωνιστών» και ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφάσισε να την αφιερώσει στον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο. Για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του, η οικογένεια του αξέχαστου ερμηνευτή ανοίγει το σπίτι της στον γνωστό δημοσιογράφο και βγάζει στο φως το σπάνιο,

Μπουτάρης, η κακή του άρθρωση και ο αποτυχημένος εξωραϊσμός που επιχειρεί με το σκουλαρίκι!


Σφοδρή επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκηςεξαπολύει το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Απόστολος Καραΐσκος, με αφορμή τις δηλώσεις τουΓιάννη Μπουτάρη ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα και ως εκ τούτου θα πρέπει να απαγορευτεί η συμμετοχή της στις εκλογές.
Ο κ.Καραΐσκος χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις κατά του δημάρχου, τον οποίο χαρακτηρίζει cartoon παλαιάς κοπής, με σκουλαρίκι και «με κακή άρθρωση και ανερμάτιστο λόγο που σου δίνει την εντύπωση του διαρκώς μεθυσμένου»
Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Βρέθηκε ιερέας χωρίου να λαμβάνει …ορμονοθεραπεία για να τεκνοποιήσει!


«Μαργαριτάρια» κάθε λογής συγκεντρώνουν καθημερινά οι υπεύθυνοι της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης καταγράφοντας τα φάρμακα που χορηγούνται σε ασφαλισμένους όλης της χώρας. Τι είδαν τα μάτια τους;
Από συνταγές με …σεξουαλικά ενισχυτικά φάρμακα προς ανήλικα, μέχρι παπάδες που έκαναν …

Οι ερωτικές προτιμήσεις της πεθεράς διέλυσαν τον αρραβώνα!


Από την πρώτη στιγμή η μία συμπεθέρα δεν γέμισε το μάτι στην άλλη.  Όμως τα όσα θα ακολουθούσαν, κάνουν την υπόθεση μια από τις πιο τραγελαφικές των τελευταίων ημερών... O αρραβώνας διαλύθηκε γιατί η πεθερά ήταν ομοφυλόφιλη! Πρόκειται για μια υπόθεση που συνέβη στην Πάτρα και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις μεταξύ φίλων του ζεύγους και της μιας οικογένειας, η οποία είναι γνωστή στην πόλη. 
Τα παιδιά ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν σοβαρά. Ανακοίνωσαν στους γονείς τους την πρόθεσή τους αυτή και πριν

Αναγνωρίστε και αντιμετωπίστε την πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου του δέρματος, το Βασικοκυτταρικό Καρκίνωμα (φωτο)


Το Βασικοκυτταρικό Καρκίνωμα (BCC) είναι η πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου του δέρματος.    
Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα του δέρματος, είναι μια μορφή κακοήθειας του δέρματος που χαρακτηρίζεται από τοπική διήθηση και επέκταση, η οποία σπανίως μεθίσταται.
Η προέλευσή του δεν είναι

Στη «δαγκάνα» του ΣΔΟΕ αντιδήμαρχος με καταθέσεις 3 εκατ. ευρώ

Αντιδήμαρχο σε πόλη της Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος διέθετε καταθέσεις τριών εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς του, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από το εισόδημά του εντόπισε το ΣΔΟΕ 

Πρόκειται γα το πρώτο εύρημα των

Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς σίτιση

Χωρίς σίτιση κινδυνεύουν να μείνουν από το Σεπτέμβριο χιλιάδες σπουδαστές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, καθώς η διαθέσιμη πίστωση, που καλύπτει τη συγκεκριμένη ανάγκη και μειώθηκε από το 2009 κατά περίπου 50%, σήμερα έχει ήδη εξαντληθεί.

Η διοίκηση του ΤΕΙ ζητά έκτακτη χρηματοδότηση, ύψους 550.000 ευρώ, προκειμένου να αποπληρώσει τα χρωστούμενα στην

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2012


ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Περισσότερα...ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.30
ΤΙ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ; (Α. Παναγιωτοπούλου, Α. Καλλίτση, Μ. Θεοχάρη)
Θεατρική παράσταση με τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Γιώργο Γαλίτη.
Δηλώνουν αγανακτισμένοι και

μειώνεται ο ΦΠΑ άμεσα


Τη μείωση του ΦΠΑ στo 13% βάζει ως αρχικό στόχο η νέα κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής των προγραμματικών δεσμεύσεων για τις αλλαγές στη φορολογία. Το μέτρο αυτό θα επιδιώξει να εφαρμοστεί άμεσα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ώστε να λειτουργήσει ως «κράχτης» για τον τουρισμό που αποτελεί πλέον την πιο «βαριά» βιομηχανία της χώρας.
Σήμερα στην εστίαση επιβάλλεται ΦΠΑ με συντελεστή 23%, ενώ στόχος είναι να μειωθεί στο

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού Συντήρησης & Επισκευής Μηχανημάτων του Δήμου ΑριστοτέληΠροκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εργασία, συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων Δήμου Αριστοτέλη 2012, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά ομάδα εργασίας και ομάδα οχημάτων συμπληρώνοντας τους σχετικούς πίνακες του εντύπου προσφοράς.

Ο διαγωνισμός αφορά στις εργασίες πάσης φύσεως επισκευής – συντήρησης καθώς και

Εξαρθρώθηκε σπείρα απαγωγέων- 9 συλλήψεις


Μεγάλη υπόθεση που αφορά σε απαγωγές, με σκοπό τα λίτρα εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι αστυνομικοί με συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν εννέα άτομα και συγκεκριμένα πέντε Έλληνες, δύο Αλβανούς και δύο ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, οι οποίοι από τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν διαπράξει πέντε απαγωγές, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη σε χρυσό και μετρητά.
Οι δράστες απήγαγαν κυρίως

«Κυνηγητό» για τους οφειλέτες του δημοσίου


Κυνήγι" για τους οφειλέτες του δημοσίου αρχίζει το οικονομικό επιτελείο. Η αυξημένη πίεση του Γιώργου Ζανιά προς τους Εφόρους για μεθοδικότητα και αύξηση των φορολογικών εσόδων φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, αφού ήδη οι 13 μεγαλύτερες Δ.Ο.Υ. της Αττικής κατάρτισαν λίστες με τα πρώτα ονόματα εβδομήντα οκτώ χιλιάδων πολιτών με ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο.
Στο στόχαστρο έχουν μπει, μεταξύ άλλων, χιλιάδες κάτοικοι του

Οι αρχές επιστρέφουν στην ελληνική κοινότητα της Kωνσταντινούπολης έκταση μεγάλης αξίας


Έκταση 98 στρεμμάτων επέστρεψε η Γενική Διεύθυνση Βακουφίων στο ίδρυμα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, που ανήκει στην ελληνορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης.
Η έκταση 98 στρεμμάτων βρίσκεται στην περιοχή του Καντιλί, στην ασιατική πλευρά του βορείου Βοσπόρου, είχε κατασχεθεί αυθαίρετα με παλαιότερες αποφάσεις, που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει δυνατόν να ανατραπούν δικαστικώς.
Πρόκειται για έκταση ανεκτίμητης αξίας, αφού η

Η περιοχή του Άθω θα φιγουράρει στην Γαλλική τηλεόραση


Άριστες εντυπώσεις και ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε για μία ακόμη φορά η περιοχή του Άθω σε εκπροσώπους της γαλλικής τηλεόρασης, οι οποίοι κατέγραψαν εικόνες από τη ζωή στην παράκτια ζώνη, τις δραστηριότητες, τα μνημεία και τους θρησκευτικούς - αρχαιολογικούς της χώρους.


Η ομάδα επισκέφθηκε την περιοχή την

Ο Τριανταφυλλόπουλος συνεχίζει να το παίζει δικαστής ! (βίντεο)


Ο Τριανταφυλλόπουλος συνεχίζει να το παίζει δικαστής έχοντας πάρει συνέντευξη από τον Η Κασιδιάρη κάνει και πάλι της μαγκιές του και τον μονόλογο του. 

«Σε μισητή ιμπεριαλιστική δύναμη εξελίσσεται η Γερμανία»


Σε «μισητή ιμπεριαλιστική δύναμη» εξελίσσεται η Γερμανία, σύμφωνα με το μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, ο οποίος, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», χαρακτηρίζει την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ«παγιδευμένη», καθώς, όπως εξηγεί, έχει συνειδητοποιήσει ότι με την πολιτική της δεν μπορεί να λειτουργήσει το ευρώ, αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από τα επιχειρήματα που η ίδια επικαλέστηκε. Ο κ. Σόρος συγκρίνει την κατάσταση της Γερμανίας με αυτήν των ΗΠΑ μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν, όπως υποστηρίζει, με το σχέδιο Μάρσαλ και η Ευρώπη ωφελήθηκε αλλά

Εισπρακτικές για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της ΔΕΗ


Εισπρακτικές εταιρείες επιστρατεύει η ΔΕΗ, ελπίζοντας να λύσει το πρόβλημα των ανεξόφλητων λογαριασμών, που έχουν ξεπεράσει το 1,1 δισ. ευρώ. Μάλιστα, από το ποσό αυτό τα 500 εκατομμύρια ευρώ είναι ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 6 μηνών. Καθημερινά στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ γίνεται το αδιαχώρητο, από καταναλωτές που ζητούν

Αυξάνεται η στρατιωτική θητεία!!

Τυχεροί είναι εκείνοι που ολοκλήρωσαν τη στρατιωτική τους θητεία, καθώς «υπάρχει στο τραπέζι εισήγηση για αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες και θα την εξετάσουμε. Η εντολή που έχω από τον πρωθυπουργό είναι ότι τα πάντα θα

Θετικά μηνύματα από τις εξαγωγές προϊόντων


Μπορεί η κρίση στην Ελλάδα να έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της οικονομίας, ωστόσο οι επιδόσεις των ελληνικών προϊόντων εκτός συνόρων φέρνουν τα πρώτα σημάδια αισιοδοξίας.
Όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), οι ελληνικές εξαγωγές, κατά το διάστημα Ιανουαρίου- Μαρτίου 2012, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011, συνεχίζουν να παρουσιάζουν μία

Στο Food Report της Agrenda: Γαλανό Μεταγγιτσίου:Το Θαύμα της Ελληνικής Γής...


Κυκλοφόρησε με την Agrenda, το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 η ετήσια έκδοση για τα τρόφιμα "Food Report", όπου χορηγοί ήταν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός "Δήμητρα"

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου 

Με Τα Αρώματα Της Μεσογείου

Νέα γραμμή παραγωγής 17.000 φιαλών ανά ώρα

Με σταθερά εξαγωγικό προσανατολισμό ο Α.Σ. Μεταγγιτσίου διευρύνει την γκάμα των ποιοτικών προϊόντων του και επεκτείνεται σε μεγάλες αγορές των τεσσάρων ηπείρων. Η προσπάθεια στηρίχτηκε σ' ένα

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΟ ΦΥΛΑΚΤΟ


Το αργυρό μετάλλιο κέρδισε ο Χαλκιδικιώτης πρωταθλητής της δισκοβολίας, Μαρίνος Φυλαχτός,  στην κατηγορία F42 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2012 ΑμεΑ (2012 IPC ATHLETICS EUROPEAN CHAMPIONSHIPS) το οποίο διεξάγεται  στο Standskanaal στην Ολλανδία.

Ο Μαρίνος Φυλαχτός μετά από σκληρή προπόνηση και προετοιμασία κατέκτησε τη 2η θέση με βολή στα 39,77 μέτρα.

«Δυστυχώς έχασα την ευκαιρία να ακούσω τον

Συνελήφθη 13χρονος χάκερ


Μπροστά σε έναν χάκερ ηλικίας 13 ετών βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο...
των ερευνών για τον εντοπισμό μελών της ομάδας, με την ονομασία Greek Hacking Scene (G.H.S), που ενέχεται σε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών «εισβολών» σε ιστοσελίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο άλλα έξι μέλη της ίδιας ομάδας. Για τον 13χρονο σχηματίσθηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη, καθώς

Μειώσεις μισθών και απλήρωτοι εργαζόμενοι


Μέσα σε 3,5 μήνες το 6,5% του εργατικού δυναμικού της χώρας έχασε, λόγω της μείωσης των μισθών με...
επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις, πάνω από το 23% των εισοδημάτων του, όπως δήλωσε την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 ο ειδικός γραμματέας Επιθεωρητών Εργασίας Μ. Χάλαρης.
«Πρόκειται για το πρώτο πεντάμηνο κι αφορά γύρω στις

Διαψεύδουν τα σενάρια περί απόσυρσης οι Rolling Stones


Οι Rolling Stones διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για απόσυρση του συγκροτήματος με μια τελευταία εμφάνιση στο Glastonbury του 2013.
Η είδηση έκανε την εμφάνισή της την περασμένη Κυριακή στη Sunday Mirror.
Οι βετεράνοι της ροκ δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στο Glastonbury.
Αυτό που όλοι περιμένουμε είναι μια μεγάλη περιοδεία για τους εορτασμούς των 50 χρόνων του συγκροτήματος