.

30 Μαΐ 2012

Και οι ξενοδόχοι Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία Χρυσού


Με μια ομόφωνη και σαφέστατη θέση-καταπέλτη, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής στην συνέλευσή της που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, αντιτίθενται στην δημιουργία μεταλλουργίας χρυσού στην Χαλκιδική. Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής απαριθμεί περί τα 250 ξενοδοχεία σε όλο τον Νομό, με χιλιάδες εργαζόμενους, η δε Χαλκιδική αποτελεί έναν από τους πρώτους πανελλαδικά τουριστικούς προορισμούς, πράγμα που δίνει μία τεράστια βαρύτητα στην αντίθεσή τους.


Σχόλιο Ενεργών Πολιτών Δ. Ε. Αρναίας: Τελικά θα μας απαντήσει κανείς ποιος είναι υπερ αυτής της επένδυσης, εκτός του δημάρχου που για ευνόητους λόγους έχει καταντήσει υπάλληλος της Ε.Χ;

Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας

(ΣτΕ) Να προσληφθούν εποχικοί υπάλληλοι

Να προσληφθούν εποχικοί υπάλληλοι προκειμένου να ικανοποιηθούν σοβαρές και επείγουσες ανάγκες διαφόρων υπηρεσιών, γνωμοδότησε η αρμόδια επιτροπή τουΣυμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), κρίνοντας ότι συντρέχουν σε διάφορες περιπτώσεις οι προϋποθέσεις του Ν. 2190/1994 για προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με

την βραδιά της Eurovision οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένης εφημερίδας, οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν απέτρεψαν τελευταία στιγμή προγραμματισμένο τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο και θα λάμβανε χώρα στο Crystall Hall στο οποίο και διοργανωνόταν ο διαγωνισμός καθώς επίσης και σε μεγάλα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας. Η οπλισμένη ομάδα, όπως την αναφέρουν, είχε προφανώς στην κατοχή της εκρηκτικά και

Πιο κοντά από ποτέ η πίστα της Formula 1 στον Πειραιά!


Το όνειρο χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού για πίστα Formula 1 στην Ελλάδα...
, μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μετά και το θερμό ενδιαφέρον που έδειξε ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλήματος, Βernie Ecclestone!O Βernie Ecclestone έδειξε θετικός για την διεξαγωγή του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στους δρόμους του «μεγάλου λιμανιού», ιδιαίτερα μετά τη συνάντηση που είχε ο ίδιος με...

Τετραήμερο χειρόφρενο στα τουριστικά λεωφορεία


Τετραήμερη απεργία με έναρξη τη Δευτέρα 04/06/2012 και ώρα 01.00 π.μ. και λήξη την 08/06/2012 και ώρα 01.00 π.μ προκήρυξαν οι Ομοσπονδίες των οδηγών τουριστικών λεωφορείων.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας

Ο αστείος άνδρας … κερδίζει τις γκόμενες !!

Ένα ινδικό ρητό λέει: «Κάνε μια γυναίκα να γελάσει και είναι δική σου». Παράλληλα με τους κοιλιακούς σου, ξεκίνα λοιπόν να δουλεύεις και το χιούμορ σου.

Στις γυναίκες αρέσει να γελάνε. Σε όλες τις γυναίκες, ακόμη και σε εκείνες που δεν έχουν τόση πλάκα οι ίδιες. Σε...

ύποπτα οχήματα που κινούνται χωρίς πινακίδες ...

 Έντονη ανησυχία υπάρχει στους κατοίκους του Δήμου Αριστοτέλη για τρία αυτοκίνητα που κινούνται ύποπτα το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο οχήματα τύπου τζιπ χρώματος μαύρο και ασημί, αντίστοιχα, και μία BMW IX τα οποία κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες και περιφέρονται κοντά σε σχολεία και παιδικές χαρές και φωτογραφίζουν ανήλικους που παίζουν .Από κύκλους της Αστυνομίας έγινε γνωστό ότι ...

Μπλοκάρει το ΣτΕ νέα δόμηση σε ακίνητα με ημιυπαίθριους


Προκειμένου να αποφευχθεί ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση του οικιστικού περιβάλλοντος η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας μπλοκάρει την περαιτέρω δόμηση των ακινήτων που έχουν ημιυπαίθριους χώρους ακόμα και αν έχουν ήδη τακτοποιηθεί.
Ακόμα λοιπόν και εάν υπάρχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης, το

ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..."Αυτή είναι η πραγματικότητα για την παραλία του Στρατωνίου,
είτε από τον αέρα...

O Ουίνστον Τσόρτσιλ ανάμεσα στα παρά πολλά που είχε πει και σημάδεψαν κατά κάποιον τρόπο, μαύρες περιόδους της παγκόσμιας ιστορίας, αναφέρθηκε και στην ίδια την ιστορία, που θα άφηνε πίσω του... 

Είπε λοιπόν με αρκετή δόση κυνισμού:«η ιστορία θα είναι ευγενική μαζί μου, γιατί σκοπεύω να τη γράψω εγώ...!»

Αντίστοιχα στις μέρες μας και ειδικότερα σε

To ΚΚΕ στρέφεται νομικά εναντίον Facebook και Twitter

Δύσκολα τα πράγματα για το Facebook και το Twitter. Όπως έγινε γνωστό, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας πρόκειται να στραφεί νομικά εναντίον τους με αφορμή τους πλαστούς λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί τόσο για το ίδιο το ΚΚΕ όσο και για τη γενική του γραμματέα κυρία Αλέκα Παπαρήγα
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:..

αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη..

Η υποβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη, που συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, έχει θέσει σε κίνδυνο το μνημείο και κινδυνεύει να διαγραφεί από τον συγκεκριμένο κατάλογο. 

Οι επισκέπτες, οι περίοικοι αλλά και τουπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμούδιαπιστώνουν καθημερινά τις πολύ άσχημες συνθήκες (σκουπίδια, ξηλωμένα παγκάκια και πεζοδρόμια, σπασμένα τζάμια, μόνιμη παρουσία μικροπωλητών και παραβατικών στοιχείων), ωστόσο..

Θα σας δώσουμε ευρωομόλογα θα μας δώσετε τον χρυσό σας..


Σχέδιο σωτηρίας, ύψους 2,3 τρισ.ευρώ, για την δημιουργία ενός «λάιτ ευρωομολόγου» επεξεργάζεται η Γερμανία. Για να γίνει αυτό όμως, το σχέδιο προβλέπει ότι οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου θα πρέπει να διαθέσουν τα αποθέματα χρυσού τους.
Το γερμανικής έμπνευσης σχέδιο σταθεροποίησης, που λέγεται European Redemption Pact (σε ελεύθερη μετάφραση Ευρωπαική Συνθήκη Σωτηρίας) προσφέρει στα υπερχρεωμένα PIGS, δηλαδή την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Ισπανία αυτό που ζητούν όλο και..

Επεισόδια στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (video)


Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί έξω από το νέο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και δημοτικούς υπαλλήλους, που αντιδρούν στην προοπτική ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας Καθαριότητας του κεντρικού δήμου.
Οι εργαζόμενοι, με τη στήριξη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, πραγματοποιούν στάση εργασίας και διαμαρτύρονται για το διεθνή διαγωνισμό που προκήρυξε ο..

ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


Πέντε μονάδες ανέβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από την τελευταία δημοσκόπηση και βρίσκεται μια ανάσα από την πρωτιά (22,1%).
Σύμφωνα με την ανάλυση των αποτελεσμάτων της έρευνας της GPO ο ΣΥΡΙΖΑ «ψαρεύει» ψήφους από την δεξαμενή της Χρυσής Αυγής, και φυσικά από τη ΔΗΜΑΡ.
Το εντυπωσιακό αυτό εύρημα, σύμφωνα με το οποίο ένας στους πέντε ψηφοφόρους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής τον Μάιο θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου, αποκάλυψε η δημοσκόπηση..

Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η ασθένεια με τα 1000 πρόσωπα. Πως η οικονομική κρίση επηρεάζει τους ασθενείς. (video)


Επιμέλεια Αλέξανδρος Γιατζίδης, Μ.D,  medlabnews.gr
Η τελευταία Τετάρτη του Μαΐου θεσπίστηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία "Multiple Sclerosis International Federation (MSIF)", ως Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (ΣΚΠ) ή πολλαπλή σκλήρυνση και εορτάζεται με συντονισμένες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο από το 2009.

Έως και 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι

φτηνές δικαιολογίες από τον Μπουτάρη «Εγώ αγοράζω... Αλλιώς θα γίνουν ή κλεφτρόνια ή πρεζόνια»


Δυναμιτίστηκε το κλίμα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, με τους καταστηματάρχες-μέλη του ΒΕΘ και του ΕΕΘ που βρίσκονταν στην αίθουσα να διαμαρτύρονται σε έντονο ύφος για το ξήλωμα των διαφημιστικών πινακίδων και τα τσουχτερά πρόστιμα που επιβάλλει ο δήμος.
Μάλιστα κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο που..

Το ΠΑΣΟΚ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ με τους..

Μικρές αλλαγές σε σχέση με τα ψηφοδέλτια με τα 


οποία κατέβηκε το κόμμα στις κάλπες της 6ης Μαΐου 


υπάρχουν στις λίστες που ανακοίνωσε ΠΑΣΟΚ εν όψει 


των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Στη Χαλκιδική δεν 


υπήρξαν αλλαγες
Υποψήφιοι στη Χαλκιδική είναι:

Διαφημιστικό σποτ για κάθε επάγγελμα μέσα από το Ράδιο Αρβύλα


Η ΝΔ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ με τους......


Σαράντα τρεις νέους υποψήφιους, σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου -εκ των οποίων 14 προέρχονται από τη Δημοκρατική Συμμαχία, τρεις από τον ΛΑΟΣ, πέντε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ένας από τη Δράση- περιλαμβάνουν οι λίστες της Νέας Δημοκρατίας σε όλες της περιφέρειες της χώρας.

Στο νομό Χαλκιδικής δεν είχαμε αλλαγές και έτσι υποψήφιοι εκ νέου είναι:

εντόπισαν στην κατοχή του Άκη κινητό !

Έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων το μεσημέρι της Τρίτης στο κελί του  Άκη Τσοχατζόπουλου, εντόπισαν στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο, κάτι το οποίο απαγορεύεται από τον κανονισμό της φυλακής.

Είναι το ίδιο κελί στην έκτη πτέρυγα των δικαστικών φυλακών Κορυδαλλού, όπου

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ
Δημοτική Κοινότητα Αρναίας
Εθελοντική αιμοδοσία
Σάββατο 9 Ιουνίου 9:30 έως 13:30
Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου Αρναίας

Φιλικός αγώνας με τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ στην Αρναία


27 κόμματα είναι τα κόμματα για τις εκλογές

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας που προβλέπεται από τη νομοθεσία (μεσάνυχτα Δευτέρας, 28 Μαΐου 2012) δήλωση για συμμετοχή στις εκλογές υπέβαλαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου 27 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων.

Ακόμη οι εκπρόσωποι άλλων δύο κομμάτων υπέβαλαν δήλωση μετά τη λήξη της προθεσμίας.


Συγκεκριμένα, δηλώσεις υποβλήθηκαν από τα εξής κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων: 

επίθεση κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» απο τον ΣΥΡΙΖΑ

Οξύτατη επίθεση κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» και της Ντ. Μπακογιάννη εξαπέλυσε με δήλωσή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που εμφανίζεται σε πλαίσιο φωτογραφία της κ. Μπακογιάννη με φόντο τη σφραγίδα της 17Ν και τίτλο «Ντόρα Μπακογιάννη:

Ελπίδα για τον τουρισμό οι κρατήσεις της «τελευταίας στιγμής».

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Π. Πικραμμένου, με αντικείμενο τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από το εξωτερικό προς τη χώρα μας.

Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν τρόποι για την καλύτερη διεθνή προβολή της χώρας, έτσι ώστε να

Ανυποψίαστες γυναίκες !