.

15 Σεπ 2012

45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Τεχνικός Έλεγχος και Πανηγυρική Εκκίνηση


Μετά από 3 μήνες σχετικής ανομβρίας ο κλήρος για το πρώτο βροχερό Σαββατοκύριακο έμελλε να πέσει στο τελευταίο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που είναι αυτό στο οποίο διοργανώνεται το Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
Έτσι η  διαπεραστική ψιλή βροχή συνόδεψε τον οργάνωση και πληρώματα, τόσο κατά την διάρκεια του τεχνικού ελέγχου, όσο και της πανηγυρικής εκκίνησης.
Από τα 45 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή με επιτυχία πέρασαν τεχνικό έλεγχο τα 42 καθώς δεν προσήλθαν οι Ανδρεάδης – Μαυρίδης με VW Golf II, Βαλαβάνης – Τσαβδαρίδης με Honda Civic Type R και Τοψής Σ. με Peugeot 106 S16. Όσο για την πανηγυρική εκκίνηση, αυτή κύλησε ομαλά, δυστυχώς με λιγότερους θεατές από το αναμενόμενο λόγω βροχής. Ευχάριστη νότα στην μελαγχολική όψη της Νότιας Πύλης η παρουσία και ο δυναμικός χορός των “Cheerleaders Kalamari”.
Τα πληρώματα μετά την εκκίνηση κατευθύνθηκαν προς την πίστα καρτ “Drive Park” όπου θα δώσουν την πρώτη μάχη του αγώνα στην Σούπερ Ειδική Διαδρομή η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά με ήχο και εικόνα από το Ραδιοτηλεοπτικό του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου