Ροή Ειδήσεων

15 Σεπ 2012

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΣΟ 2012 2013

Η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την απόκτηση της νέας ακαδημαικης ταυτοτητας θα είναι διαθέσιμη από τις 24/09/2012 από τη διεύθυνση academicid.minedu.gov.grΕιδικά για τους πρωτοετείς φοιτητές η αίτηση θα υποβάλλεται μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους και αφού παραλάβουν τους κωδικούς πρόσβασης για την ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης της ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητών του οικείου ΑΕΙ
Η νέα Ακαδημαική ταυτότητα φοιτητών θα ισχύει για όσο διάστημα υφίσταται η φοιτητική ιδιότητα και θα καλύπτει πολλαπλές χρήσεις πέραν του φοιτητικού εισιτηρίου ΠΑΣΟ. Η διανομή και η εκτύπωση της Νέας Ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητων θα γίνετε από ανάδοχο ο οποίος έχει επιλεγεί με διεθνή διαγωνισμό.
Η παραλαβή της νέας ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητων θα γίνετε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από το σημείο του αναδόχου που θα επιλέξει ο φοιτητής.
Σε περίπτωση απώλειας της φοιτητικής ιδιότητας ο κάτοχος της ακαδημαικής ταυτότητας οφείλει να δηλώσει στο ηλεκτρονικό σύστημα την ακύρωση της ακαδημαϊκής ταυτότητας και να προχωρήσει σε καταστροφή της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου