.

2 Φεβ 2012

πραγματικότητα το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ


Το σημαντικότερο βήμα για να γίνει το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ πραγματικότητα και να μην ξανακουστεί το κλισέ: «Γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια», έγινε χθες στη Βουλή. Με επικεφαλής τον Γιάννη Βούρο 82 βουλευτές κατέθεσαν τροπολογία για τους εμπορικούς χώρους.
Στην περίπτωση, λοιπόν, που
θα κατασκευαστεί το γήπεδο θα επιτρέπεται στον χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας να δημιουργηθούν βοηθητικές εγκαταστάσεις (εντευκτήρια, αίθουσες εξυπηρέτησης των μέσων ενημέρωσης, χώροι εστίασης, παιδότοπος, εκθεσιακοί χώροι κ. ά.), αλλά και χώροι εμπορικής εκμετάλλευσης (καφέ, εμπορικά καταστήματα, συνεδριακό κέντρο, πολυκινηματογράφος, χώρος ψυχαγωγίας και αναψυχής κ. λπ.), χωρίς εφαρμογή των περιορισμών του άρθρου 3 του Κτιριοδομικού Κανονισμού.
Η συγκεκριμένη τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα μέσα στο Νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στην περίπτωση που περάσει, θα κάνει το εγχείρημα του γηπέδου της ΑΕΚ ακόμα πιο ελκυστικό για οποιονδήποτε επενδυτή θελήσει να εμπλακεί.
Εν τω μεταξύ, η αδυναμία του ορκωτού λογιστή να βρεθεί στη χθεσινή νέα συνάντηση της μετοχικής ομάδας του 2004, μετέθεσε για σήμερα τις εξελίξεις. Εξάλλου, ενόψει της αυριανής Γ. Σ. δύο ονόματα ακούγονται για τη θέση του προέδρου. Είναι των Ανδρέα Δημητρέλου και Χρήστου Κωστή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου