.

30 Δεκ 2011

Δεν έδωσα τίποτα σαν Νομάρχης στον Εφραίμ .. ενώ ο Ψωμιάδης τα έδωσε όλαμετά από επίσκεψη μου στο Βατοπέδι και την συνάντησή μου με τον γέροντα Εφραίμ αρνήθηκα κάθε ανταλλαγή που μου ζητήθηκε για εκτάσεις της Χαλκιδικής ενώ επί Νομαρχίας Ψωμιάδη έγιναν  ανταλλαγές γης  


Ρεβεγιόν στην… τσόχα

Είτε παίξετε «για το καλό» με φίλους στο σπίτι, είτε αποφασίσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο καζίνο την παραμονή ή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, θα πρέπει να γνωρίζετε το εξής: Μπορείτε να «κερδίσετε στα χαρτιά», χωρίς απαραίτητα «να χάσετε στην αγάπη» (ναι, το γνωστό ρητό σπάνια επιβεβαιώνεται) αρκεί να οργανωθείτε σωστά. Πώς θα το κάνετε αυτό; Ακολουθώντας ορισμένους βασικούς κανόνες και tips για δύο από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια «της τσόχας»: το Poker και το Black Jack (του «21» ή του «31»).

Δικαίωμα αυτασφάλισης για τους απολυμένους


Με αυτασφάλιση μπορούν να συμπληρώσουν ασφαλιστικό χρόνο και να κατοχυρώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα οι απολυμένοι ηλικίας 55 έως 64 ετών, εφόσον παραμένουν άνεργοι για τρεις τουλάχιστον συνεχείς μήνες.
Η δυνατότητα αυτή παρέχεται με τον πρόσφατο νόμο για την «αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας» (άρθρ. 66 του ν.3996/2011), με τον οποίο επεκτάθηκε προηγούμενη ρύθμιση για την προαιρετική ασφάλιση των μακροχρόνια ανέργων.
Με τον προηγούμενο

Και το όνομα αυτού… Ξενιάδης

Ο Βασίλης Ξενιάδης είναι ο Έλληνας επενδυτής που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως επιβεβαιώνεται πλέον από συνεργάτες του. Ο ενδιαφερόμενος είναι δηλωμένος οπαδός της «Ένωσης», παλαιότερα κάτοχος....

Έκλεβαν φορτηγά, τα έκαναν «φύλλο και φτερό»

Έκλεβαν φορτηγά, τα έκαναν «φύλλο και φτερό» και στη συνέχεια πουλούσαν τα ανταλλακτικά τους. Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 31, 29 και 40 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και οπλοκατοχή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις άνδρες, ένας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Δηλώνω παρών. Μιλώ για μία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη ενωμένη»

argyrh-psomiadhs

"Θα επαναστατήσω, δεν πρέπει να ήμαστε δηλοί. Η Ελλάδα χρειάζεται κάτι καινούργιο"δήλωσε στην τηλεόραση SUPER ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην SUPER τηλεόραση της Χαλκιδικής την Πέμπτη 29/12 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο κ.Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως:
"Είμαι στόχος όλων, δεν υποκύπτω όμως γιατί σήμερα δεν έχουμε κόμματα έχουμε κότες.
Τα κόμματα τα δημιουργεί η κοινωνία.
Δηλώνω παρών. Από εδώ θα ανάψει σήμερα το φιτίλι, γιατί εμείς έχουμε κότσια να

Περιορισμένο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»


Παρά τις βελτιώσεις όμως και τα χρηματοδοτικά εργαλεία, το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών ακινήτων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» εμφανίζεται αρκετά περιορισμένο και μακριά από τις προσδοκίες του υπουργείου.
Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ακινήτων, αλλά και των μηχανικών, δηλώνοντας ότι το μέτρο δεν «περπατάει» στο βαθμό που θα περίμεναν, με συνέπεια να μην έχει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι ίδιοι αποδίδουν τη

Αν είχες 6 σπίτια...

Δύο φίλοι συζητούν:
- Αν είχες έξι σπίτια θα μου έδινες το ένα;- Βέβαια...!!!
- Κι αν είχες έξι αυτοκίνητα θα μου έδινες το ένα;
- Ασφαλώς...!!!
- Κι αν είχες έξι πουκάμισα θα μου έδινες το ένα;
- Oχι...!!!
- Γιατί;
- Γιατί έξι πουκάμισα έχω..!!!

Στον «αέρα» 700.000 δημόσιοι υπάλληλοι: αξιολογήσεις και απολύσεις


Στον «αέρα» βρίσκονται 700.000 δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με το ενδεχόμενο της απόλυσης μέσω της διαδικασίας της αξιολόγησης. Στο έργο της αξιολόγησης θα συνδράμουν ιδιώτες, το ΑΣΕΠ και η…  Γαλλία, μετά το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης της Ελλάδας με το γαλλικό υπουργείο Προϋπολογισμού, Δημόσιου Λογιστικού και Μεταρρύθμισης, όπως

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.......Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΞΕΝΙΤΕΥΕΤΑΙ.....


CANVAS DREAMS Σαρώνουν με κάθε live εμφάνιση

Σαρώνουν με κάθε live εμφάνιση

Ακόμη μία τέλεια εμφάνιση έγινε από το νέο ροκ συγκρότημα από την Αρναία
Δείτε ένα μικρό δείγμα από την δουλειά τους

ερασιτεχνική λήψη
δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης

Από έξι μήνες έως και 3 χρόνια αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από την 1η Ιανουαρίου του 2012, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ασφαλιστικού νόμου του 2010 (3863/2010). 

Τα νέα όρια ηλικίας αφορούν τους ασφαλισμένους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα ενώ εξαιρούνται, όσοι

Η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση του Λαογραφικού ομίλου του Πολυγύρου

 Η Χριστουγεννιάτικη παιδική  εκδήλωση του Λαογραφικού ομίλου του Πολυγύρου

Κανονικά λειτουργούν σήμερα οι εφορίες


Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα οι εφορίες όλης της χώρας καθώς κρίθηκε από τη δικαιοσύνη παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική, η 48ωρη απεργία που είχαν ξεκινήσει από σήμερα οι εφοριακοί υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών.
Παράταση έχει δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών για την προμήθεια των σημάτων των τελών κυκλοφορίας έως τις 13 Ιανουαρίου. Στην απόφαση του υπουργείου σημειώνεται, ωστόσο, ότι η προμήθεια των τελών από τις 2 έως τις 13 Ιανουαρίου θα γίνεται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.

Διαγωνισμός για 725 δόκιμους Πυροσβέστες στην Πυροσβεστική.


Διαγωνισμό για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα 725 Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων προκηρύσσει το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος (προκήρυξη παρακάτω).

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν μια αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από 9 μέχρι και 16 Ιανουαρίου 2012 ημέρα, στις παρακάτω Πυροσβεστικές Υπηρεσίες:

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ


Η Ρωσίδα "Πάρις" τα έβαλε με τον Πούτιν


Μπορεί ο πατέρας της να υπήρξε μέντορας του Πούτιν, η ίδια όμως αποφάσισε να κάνει πολιτική στροφή 180 μοιρών. 

Ο λόγος για την Ξένια Σόμπτσακ ή αλλιώς την «Πάρις Χίλτον της Ρωσίας», η οποία γύρισε αναπάντεχα την πλάτη της στον Ρώσο πρωθυπουργό συμμετέχοντας προ ημερών στη μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε εναντίον του στους δρόμους της Μόσχας.

Η Σόμπτσακ αποφάσισε να στηρίξει τους χιλιάδες άλλους

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ''ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΡΣΙ'' και όχι Πατρινό καρναβάλιΚΑΣΤΟΡΙΑ ''ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΡΣΙ'' 6 - 7 και 8 Ιανουαρίου

Επειδή κάποιοι θεσμικοί παράγοντες θέλουν να μετονομάσουν την παραδοσιακή ονομασία ''Ραγκουτσάρια'' σε Καστοριανό καρναβάλι, και να μετατρέψουν έναν θεσμό χρόνων, ο οποίος θα σε παραπέμπει στο καρναβάλι της Πάτρας η του Μοσχάτου.

Εμείς τους λέμε ότι