.

17 Δεκ 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1 (Βίντεο)


Προς Μέρκελ: «Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί αυτή η απάντηση»…

Ο μεγάλος Γερμανός συγγραφέας Έρχαρτ Κέστνερ έκανε την εξής εξομολόγηση.«Το 1952 πήγα για πρώτη φορά μετά το πόλεμο, στην Αθήνα. Η Γερμανική πρεσβεία, όταν άκουσε πως είχα πρόθεση να πάω στη Κρήτη, μου συνέστησε, επειδή ήταν πολύ νωρίς ακόμα και οι πληγές από τη γερμανική κατοχή ανεπούλωτες, να λέω πως είμαι Ελβετός. Αλλά εγώ τους ήξερα τους Κρήτες. Από την πρώτη στιγμή είπα πως ήμουν Γερμανός και όχι μόνο δεν κακόπαθα, αλλά ξανάζησα παντού όπου πέρασα τη θρυλική κρητική φιλοξενία.
«Ένα σούρουπο, καθώς ο ήλιος βασίλευε, πλησίασα το γερμανικό νεκροταφείο, έρημο με

Aποτελεσματική θεραπεία ακμής με μπλε φως!


AKMH ΚΑΙ ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η ακμή είναι ένα σημαντικό δερματικό πρόβλημα, ή καλύτερα μία ασθένεια, που ταλαιπωρεί τόσο τους εφήβους όσο και τους ενήλικες. Το ψυχολογικό και ψυχοκοινωνικό αντίκτυπο της ασθένειας αυτής και στις δύο κατηγορίες είναι πολύ σημαντικό. Η ακμή και οι ουλές που προκαλεί επηρεάζουν τη συμπεριφορά, την

Απειλούνται με τιμωρία από την UEFA ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ


Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία μπορεί μέχρι στιγμής να κάνει τα «στραβά μάτια» για τα μεγαθήρια της «Γηραιάς Ηπείρου», που συνεχίζουν να ξοδεύουν μυθικά ποσά, όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι,κινήθηκε όμως για τις περιπτώσεις των τριών ελληνικών ΠΑΕ, οι οποίες εν μέσω κρίσης αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να απολογηθούν ενώπιον της UEFA για τα

Αισιοδοξία για επανεκκίνηση μεγάλων έργων

Συγκρατηµένη αισιοδοξία για την υλοποίηση των µεγάλων αυτοκινητοδρόµων, που έχουν «παγώσει» τον τελευταίο χρόνο, εξέφρασαν ο υπουργός Υποδοµών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης και ο επικεφαλής της Οµάδας Δράσης της ΕΕ για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενµπαχ, µετά από συνάντηση που είχαν χθες.Συγκρατηµένη αισιοδοξία για την υλοποίηση των µεγάλων αυτοκινητοδρόµων, που έχουν «παγώσει» τον τελευταίο χρόνο, εξέφρασαν ο υπουργός Υποδοµών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης και ο

Κάρτα εργασίας από την 1η Μαρτίου του 2012


Από την πρώτη Μαρτίου του 2012 θα ξεκινήσει η εφαρμογή της κάρτας εργασίας σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με το κλιμάκιο της "τρόικας".
Οι επιχειρήσεις οι οποίες θα εγκαταστήσουν το σύστημα στους χώρους εργασίας τους και θα καταβάλλουν εμπροθέσμως τις ασφαλιστικές εισφορές, θα έχουν

Δράστης ετών.... 13

Η οικονομική κρίση και τα πολλαπλά προβλήματα που δημιουργεί στις οικογένειες η ανεργία συμβάλλουν στην αύξηση της παραβατικότητας των ανηλίκων, σύμφωνα με στελέχη υπηρεσιών του υπουργείου Δικαιοσύνης, όπως αναφέρει «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

Τους πρώτους εννέα μήνες του 2011 συνελήφθησαν

Δώρισε 30 διαμερίσματα και 2 εκατ. ευρώ σε Γηροκομείο

Ολοκληρη την περιουσία της, που αντιστοιχεί σε δεκάδες ακίνητα και 2 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά, κληροδότησε μία ηλικιωμένη από την Λάρισα στο Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης.Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», πρόκειται για τη μεγαλύτερη δωρεά όλων των εποχών που δέχτηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας ή άλλο κοινωφελές ίδρυμα της περιοχής καθώς αντιστοιχεί σε 30 διαμερίσματα τα οποία

Προκήρυξη έργων δημόσιας διοίκησης ύψους 85 εκ. ευρώ

Περισσότερα από 20 μεγάλα δημόσια έργα ΤΠΕ και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, συνολικού προϋπολογισμού 85 εκατ. ευρώ, πρόκειται να προκηρυχτούν άμεσα, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του 2012, όπως αποφασίστηκε σε συσκέψεις του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελή Τζωρτζάκη με αρμόδιους φορείς.
Όπως δημοσίευσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), πρόκειται για καινοτόμα έργα προστιθέμενης αξίας, με

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ζητά από την Τουρκία να επιστρέψει κατασχεθείσα εκκλησιαστική περιουσία

Η Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε ψήφισμα που ζητά απ’ την Δημοκρατία της Τουρκίας να προστατέψει την Χριστιανική της κληρονομιά και να επιστρέψει εκκλησιαστική περιουσία που έχει κατασχεθεί.
Το ψήφισμα 306, που είχε υπερκομματική υποστήριξη, εκφράζει την άποψη της Αμερικανικής Βουλής ότι η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα πρέπει σε όλες τις επίσημες επαφές της με την Τουρκική ηγεσία και άλλους τούρκους αξιωματούχους να τονίζει ότι η Άγκυρα θα πρέπει να δώσει τέλος σε κάθε είδους θρησκευτική διάκριση, να τερματίσει περιορισμούς στην

Απόφαση για αποζημίωση 146.735 ευρώ σε συγγενείς ασθενούς Η ασθενής απεβίωσε από ιατρικό λάθος κατά το μετεγχειρητικό στάδιο.


Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης η οποία υποχρεώνει χειρουργό γιατρό να καταβάλλει αποζημίωση 146.735 ευρώ σε συγγενείς ασθενούς του η οποία απεβίωσε από ιατρικό λάθος κατά το μετεγχειρητικό στάδιο.

Ο σύζυγος και τα παιδιά της άτυχης γυναίκας η οποία, σύμφωνα με ιατροδικαστική εξέταση, απεβίωσε περίπου προ δεκαετίας από πνευμονική εμβολή, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη διεκδικώντας

«Γιορτή Ελιάς & Λαδιού»

«Γιορτή Ελιάς & Λαδιού» διοργανώνει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στις 11:30, η Μονάδα Πρασίνου του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας και Καινοτόμων Δράσεων. Η εκδήλωση πλαισιώνεται από έκθεση και γευστική δοκιμή των προϊόντων παραγωγής της Μονάδας Πρασίνου καθώς και από το μουσικό συγκρότημα της Μονάδας Πολιτιστικής Επικοινωνίας του Ψ.Ν.Θ. «Εμείς και εσείς».

Γιούργκεν Σταρκ: «Φεύγω, γιατί διαφωνώ.... Για την Ελλάδα αναφέρει ότι σερνόταν πάνω στις ..

Ο αξιωματούχος της ΕυρωπαΪκής Κεντρικής Τράπεζας δεν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της κρίσης στην ευρωζώνη
Η κρίση της ευρωζώνης δεν μπορεί να επιλυθεί με μέτρα νομισματικής πολιτικής, ενώ η ταχεία εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής είναι ζωτικής σημασίας, λέει ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από την ΕΚΤ.

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό WirtschaftsWoche αναφέρει ότι αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, επειδή δεν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της κατάστασης στην ευρωζώνη, υπαινισσόμενος πιέσεις προς την Τράπεζα να αναλάβει πιο αποφασιστικό ρόλο στην αναχαίτιση της διετούς κρίσης χρέους.

Αν και στην αρχή ο ίδιος είχε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους για την αποχώρησή του από την ΕΚΤ, πηγές ανέφεραν ότι η πραγματική αιτία ήταν η διαφωνία του με το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων από την τράπεζα. 

Στη συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα ο Σταρκ λέει ότι επανειλημμένως και σε έγκαιρο χρόνο η ΕΚΤ είχε επισημάνει τα προβλήματα. Τότε οι πολιτικοί δεν έδωσαν σημασία, τώρα όμως περιμένουν από την Τράπεζα να λύσει την κρίση.

«Μην ζητάτε τόσα πολλά από την ΕΚΤ» αναφέρει ο Σταρκ, προσθέτοντας ότι η περαιτέρω αγορά ομολόγων από την Τράπεζα δεν θα λύσει το πρόβλημα. Επίσης, λέει ότι τέτοιες εκκλήσεις δείχνουν έλλειψη κατανόησης του ευρωπαϊκού θεσμικού πλαισίου.

Για την Ελλάδα αναφέρει ότι σερνόταν πάνω στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις με την πρόφαση ότι η κρίση είναι συστημική και αφορά όλη την Ευρώπη. «Δεν μπορείς να ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους, όταν εσύ δεν αναλαμβάνει τις δικές σου ευθύνες» καταλήγει.

Να εξοφλήσει άμεσα το Δημόσιο τις οφειλές του προς τις επιχειρήσεις

Την άμεση πληρωμή των υποχρεώσεων του Δημοσίου στις επιχειρήσεις και πραγματικό συμψηφισμό βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων μέσα από ένα ενιαίο συστηματικό μηχανισμό ζητά ο ΣΕΒΕ για την ενίσχυση της ρευστότητας και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων με επιστολή του στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Σε συνέχεια της

Ζωγραφίζει και με τα δύο χέρια ταυτόχρονα..


Κάρτα για τα κάλαντα!!!!!!!!!


δολοφονία Αλβανού στην Νέα Τρίγλια (βίντεο)


Ο Απόλλων στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Δ΄ Εθνική

Ο Απόλλων στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής και με έναν αγώνα λιγότερο.

στον αέρα η μεταφορά 1000 μαθητών


Για πόσο επιτέλους θα συνεχιστεί αυτή η ανωμαλία;Η χώρα, πτωχευμένη, καθημαγμένη και ταπεινωμένη, ζει μια από τις πλέον ανώμαλες περιόδους της Ιστορίας της.

Τουλάχιστον το 85% του λαού έχει απορρίψει το ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό συνεχίζει να κυβερνά!

Μπορούμε επιτέλους να πληροφορηθούμε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους επιβλήθηκε ο σχηματισμός της παρούσας κυβέρνησης;

Πάει πάνω από ένας μήνας από την πανηγυρική ανακοίνωσή της και κοντεύουν δύο μήνες από τις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου.

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Στο διάστημα αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

Δεν έχει αλλάξει τίποτε, δεν έχει

Ένα μοντέρνο & σέξι κορίτσι


 η Κολομβία έχει και ωραία και σέξι πλευρά. Και αφού έκανε την αρχή με τη Shakira, τώρα ήρθε η σειρά της Sofia Vergara να μας δείξει τα κάλλη της χώρας της (και τα δικά της φυσικά).Η Vergara μπορεί να πει ότι η χρονιά που ετοιμάζεται να μας εγκαταλείψει σε λίγο καιρό της ανήκει. Όλοι αποθέωσαν τις καμπύλες της, η σειρά “Modern Family” που πρωταγωνιστεί μπήκε στη ζωή μας (για χάρη της), ενώ και το Hollywood υποκλίθηκε στην ομορφιά της, με την ίδια να

Τα καυτά εσώρουχα σ… κόλασαν τον παπά


Κάτι τα καυτά εσώρουχα της πιστής, κάτι το στόμα του παπά που δεν μπορούσε να το κρατήσει κλειστό, δεν άργησε να ξεσπάσει άγριος καυγάς μετά από ένα αγιασμό σε σπίτι στην Αχαϊα. 

Όπως μεταδίδει το dete.gr, πριν από λίγες μέρες ένας ιερέας πήγε σε σπίτι για να κάνει αγιασμό, αλλά αυτό που παρατηρούσε ήταν τα τολμηρά εσώρουχα της ενορίτισσας. Η  διαδικασία τελείωσε, ο παπάς έφυγε, αλλά τα όσα