.

12 Δεκ 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Νικήτη Χαλκιδικής το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17.00.


Είναι το θέμα στο οποίο θα αναφερθεί ο σεβάσμιος Γέροντας Μεθόδιος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου. Πόσο κακό κάνει η ηλεκτρονική κάρτα στους Έλληνες, που η πολιτεία προσπαθεί να τους κάνει πειραματόζωα, σε μια ανοιχτή φυλακή.

Πρόσκληση: Οι τρεις συνεπώνυμοι σύλλογοι “Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Παιανίας, Αλεξανδρουπόλεως, & Καβάλας συνδιοργανώνουν εκδήλωση με Θέμα:

1.α. Ο άνθρωπος και η κάρτα του πολίτη

β. Η ψηφιακή τεχνολογία ως μέσον <<Ηλεκτρονικής φυλακής >> του ελεύθερου ανθρώπου

γ. Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τα προσδοκώμενα αυτής κίνδυνοι και συνέπειες.

δ. Συμπληρωματικά θα αναπτυχθεί η χρήση των ηλεκτρονικών καρτών, στη στέρηση της ελευθερίας του ανθρώπου(Φοροκάρτα-Κάρτα Υγείας-Φοιτητική Κάρτα-Ηλεκτρονική ταυτότητα κλπ.)

ε. Eισβολή του Ισλάμ στην Χώρα (δημιουργία Τζαμιών)

στ. Δωρεά οργάνων με πλάγιο τρόπο στην ζωή μας…

2. Επίσημος προσκεκλημένος & κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιότατος +Αρχμ.Μεθόδιος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Α.Ο. Άθω.

3.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΛΑΣ στην Νικήτη Χαλκιδικής το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17.00.

Η παρουσία όλων των Ελλήνων πολιτών ανεξαρτήτου πολιτικού χώρου κρίνεται απαραίτητη.

*Ευελπιστούμε στην παρουσία σας!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τηλ.Πληροφοριών & επικοινωνίας :

Για τη Χαλκιδική κ.Κων/νος Μητσιάρας +306977097470 & Για τη Θεσσαλονίκη κ. Νικόλαος Μορφίδης +306976074111.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ι.Μ. Εσφιγμένου Γιάννης Στρίκος 6944- 836764


Το απαγορευμένο video clip των Duran Duran!

Το καινούριο video clip του γνωστού συγκροτήματος για το τραγούδι Girl Panic,
“εξορίστηκε” από τα μουσικά κανάλια MTV και VH1, καθώς και τα δύο το θεώρησαν ιδιαίτερα προκλητικό ώστε να το προβάλλουν! Στο video clip που μπορείτε να δείτε παρακάτω, πρωταγωνιστούς μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς modelling, όπως η Naomi Campbell, η Cindy Crawford, και η Eva Herzigova, ενώ οι Duran Duran, εκτελούν χρέη paparazzi!

Πιθανή παροχή μικρών γευμάτων σε μαθητές

Τη δυνατότητα παροχής μικρών γευμάτων σε μαθητές επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας. 

Σύμφωνα με την υφυπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου θα αφορά σχολεία σε περιοχές με υψηλούς δείκτες κοινωνικών ανισοτήτων και υψηλά ποσοστά σχολικής διαρροής που ανήκουν στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας. 

Για τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που

Πυροσβεστικά είδη - πυρασφάλεια στο Αντιπύρ Χαλκιδικής


http://antipir.blogspot.com/

Πυροσβεστικά είδη - πυρασφάλεια - ηλεκτρολογικό υλικό


 Αντιπύρ Χαλκιδικής

Τσιανακά Θεοστόρω 
Αρναία Χαλκιδικής


Τηλ.-Φαξ : 2372042002
Κιν. :6942842833
Email : antipirxalk@gmail.com
Όταν ενδιαφέρεστε για την ασφάλειά σας, με την

Ομολογεί ότι λαδώνει την εφορία 1 στους 4 μικρομεσαίους!


Ομολογία δυσπιστίας των μικρομεσαίων επιχειρηματιών αλλά και δυσλειτουργίας του εγχώριου επιχειρείν δείχνει η τελευταία έρευνα της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) καθώς ένας στους τέσσερις μικρομεσαίους επιχειρηματίες παραδέχεται ότι έχει λαδώσει την εφορία.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, η συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς (98,3%) θεωρεί ότι η κυβέρνηση δε θέλει να

«Δίνουν ασυλία στους επώνυμους φοροφυγάδες»

Αγανακτισμένοι με την Δικαιοσύνη είναι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας, που όπως λένε κάνουν αγώνα δρόμου, για να πιάσουν τους φοροφυγάδες και μετά αυτοί την «σκαπουλάρουν».

Οι πρόσφατες αποφάσεις ανακριτών και εισαγγελέων, που ούτε προφυλάκισαν, ούτε επέβαλαν έστω ένα ευρώ εγγύηση σε γνωστά πρόσωπα, που φιλοξενούνται σε life style εκπομπές, γεμίζει τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ απελπισία, καθώς κάνουν λόγο

"Θρίλερ" στον Κορυδαλλό


Αναστάτωση και μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας επικρατεί την τελευταία ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαβόητος κακοποιός Παναγιώτης Βλαστός κρατά όμηρο έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, ενδεχομένως και περισσότερους.
Σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο ποινικός κρατούμενος έχει στην κατοχή του όπλο.
Της ομηρίας που φέρεται να βρίσκεται σε εξέλιξη προηγήθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης.

«Η Αμερική θα γίνει πεδίο μάχης» (βίντεο)


Νέο βίντεο έδωσε στην κυκλοφορία πριν λίγες μέρες η γνωστή ομάδα χάκερς Anonymous.
Το βίντεο τιτλοφορείται «Μήνυμα προς τους Αμερικανούς πολίτες» και αφορά ένα νομοσχέδιο που πέρασε από την Γερουσία με ψήφους 97 προς 3.
Η ομάδα υποστηρίζει ότι ο νέος νόμος «National Defense Authorization» θα καταστήσει τις ΗΠΑ κυριολεκτικά ένα πεδίο μάχης, με τον στρατό να έχει τη δύναμη να συλλάβει οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου και των Αμερικανών πολιτών, χωρίς να προηγηθεί δικαστήριο.
Δείτε το βίντεο:

Αιμοπετάλια από εμβρυονικά κύτταρα δημιούργησαν επιστήμονες

Επιστήμονες δημιούργησαν για πρώτη φορά αιμοπετάλια αναπρογραμματίζοντας εμβρυονικά κύτταρα που προέρχονται από ενήλικα κύτταρα, δίνοντας τη δυνατότητα για μια ανανεώσιμη προσφορά αυτού του εύθραυστου συστατικού του αίματος.
Ερευνητές στο Κέντρο για την Έρευνα και την Εφαρμογή Κυττάρων iPS στο Πανεπιστήμιο του Κιότο στην Ιαπωνία παρουσίασαν δεδομένα σε μια συνάντηση της

Ενίσχυση 2,5 δισ. ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το COSME

Ένα νέο χρηματοδοτικό μέσο ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θέτει σε ισχύ η Ευρώπη. Πρόκειται για το πρόγραμμα, με την ονομασία COSME, προϋπολογισμού, ύψους 2,5 δισ. ευρώ, που αφορά την περίοδο 2014-2020.
Στόχος του είναι η ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αποτελεί συνέχεια του τρέχοντος προγράμματος για την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία (CIP).
Με τον τρόπο αυτό, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες θα μπορούν να επωφεληθούν από την ευκολότερη πρόσβαση στη χρηματοδότηση για τις επιχειρήσεις τους, ενώ οι πολίτες, που επιθυμούν να καταστούν αυτοαπασχολούμενοι και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη δημιουργία ή την ανάπτυξη της επιχείρησής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μία διέξοδο χρηματοδότησης.
Όπως επισημαίνεται, η απελευθέρωση του δυναμικού ανάπτυξης των επιχειρήσεων, με επίκεντρο την ενίσχυση της πραγματικής βιομηχανίας, θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τελικά, την ενίσχυση του αναπτυξιακού δυναμικού της οικονομίας της Ε.Ε.

Οι εκλογές θα βλάψουν με βεβαιότητα τη χώρα, τονίζει με άρθρο του στην «Κ» ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει». Αυτό είναι το σαφές όσο και κατηγορηματικό μήνυμα που στέλνει με βαρυσήμαντο άρθρο του στηνΚαθημερινή της Κυριακής, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.
Όπως γράφει, αυτή η κυβέρνηση είναι του κ. Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος -επισημαίνει- διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο

Νέο σύστημα:Θα...τυφλώνουν τους διαδηλωτές στην Βρετανία

Θα τυφλώνουν τους διαδηλωτές και με τον  νόμο, αφού η Βρετανία αποφάσισε εκτεταμένη χρήση λέιζερ σε πορείες και διαδηλώσεις, προκειμένου να απωθήσει τους διαδηλωτές από τις… λεηλασίας και τους εμπρησμούς.

Η τεχνολογία αναπτύχθηκε από ένα πρώην πεζοναύτη του Βασιλικού Ναυτικού και πρόκειται για ένα εκτυφλωτικό φως που σου

Δεύτερη ξένη γλώσσα στα σχολεία προανήγγειλε η υφ. Παιδείας

Την παράλληλη διδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας στα σχολεία υπό προϋποθέσεις , ανήγγειλε στην Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου. 
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Καρύδη, η κ. Χριστοφιλοπούλου ανήγγειλε την έκδοση εγκυκλίου με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα παράλληλης διδασκαλίας δεύτερης ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αυξημένου ενδιαφέροντος.

«Το όριο των μαθητών μπορούμε να το

Η Ελλάδα πήρε ανάσες


Ανάσα δίνουν στην Ελλάδα οι χθεσινές αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, κυρίως επειδή επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της στη ζώνη του ευρώ και δεν την απομονώνουν, όπως γινόταν όλο το προηγούμενο διάστημα. Μακροπρόθεσμα όμως η πίεση και η αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας διατηρούνται, καθώς δεν απαντήθηκαν κρίσιμα ερωτήματα, όπως σημειώνουν έλληνες αναλυτές.
Το γεγονός ότι η Ευρώπη συμφώνησε να προχωρήσει σε μια

Αίτηση για δουλειά

Ένας επιχειρηματίας έπαιρνε συνεντεύξεις από υποψήφιους για θέση στελέχους. 
Και ρωτούσε μια απλή ερώτηση για να βρει τον πλέον κατάλληλο. 
Η ερώτηση ήταν "Τι είναι δύο και δύο;" 
Ο πρώτος υποψήφιος ήταν δημοσιογράφος και απάντησε "είκοσι δύο" 
Ο δεύτερος υποψήφιος ήταν μηχανικός και απάντησε "ανάμεσα σε 3,999 και 4,001" 
Ο τρίτος υποψήφιος ήταν δικηγόρος και απάντησε: 
"Στην υπόθεση Τρίφτης εναντίον Πάρλα δύο και δύο αποδείχτηκε ότι είναι τέσσερα" 
Ο τελευταίος υποψήφιιος ήταν λογιστής. 
Όταν άκουσε την ερώτηση, σηκώθηκε, έκλεισε την πόρτα, ξανακάθισε, 
πλησίασε τον επιχειρηματία και τον ρώτησε με σιγανή φωνή: 
"Πόσο θέλετε εσείς να κάνει;" 
Ο λογιστής πήρε την θέση.

Ενδέχεται να πάρουν μόνο το 50% των κονδυλίων του 2011

Μόνο το 50% των κονδυλίων που τους οφείλονται από το 2011 είναι πιθανόν να λάβουν τα πανεπιστήμια στην αρχή του νέου έτους, ενώ το συνολικό ποσό θα εκταμιευθεί όταν τα ιδρύματα εφαρμόσουν πλήρως τον νέο νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και εγκριθεί ο προϋπολογισμός του 2012 σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή. 

Ουσιαστικά, το υπουργείο Παιδείας «κερδίζει

Τεράστια ποσά διεκδικούν πρώην βουλευτές

Τα πρώτα "πακέτα" αγωγών που έχουν καταθέσει 117 πρώην βουλευτές και συνταξιούχοι βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και διεκδικούν αναδρομικά και με το νόμιμο τόκο διαφορές αποδοχών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη, αναμένεται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ ήδη η συζήτηση μερικών αγωγών αναβλήθηκε την

Συναγερμός για τη φυματίωση στην Ελλάδα


Να συνεχιστεί ο αντιφυματικός εμβολιασμός στην Ελλάδα, ζητεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). Οι ειδικοί καλούν σε επαγρύπνηση και συνέχισή του στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Σχετική εγκύκλιο έχει αποστείλει στις υπηρεσίες ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Αντώνης Δημόπουλος, ενώ για το θέμα ενημερώνει με εγκύκλιο τις υγειονομικές δομές και η διοίκηση του ΙΚΑ.
Στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι ο

Αδιέξοδη η συζήτηση για τα πνευματικά δικαιώματα

Οι συζητήσεις μεταξύ δικαιούχων και κατασκευαστών ηλεκτρονικών αγαθών πρόκειται να ξεκινήσουν εκ νέου στις αρχές του 2012, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση στο ευαίσθητο ζήτημα των εισφορών για αποζημιώσεις ως προς τη χρήση πνευματικών δικαιωμάτων σε καλλιτέχνες για τα αντίγραφα των έργων τους. 

Οι υφιστάμενοι κανόνες της

Αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος διατρέχουν οι γεωργοί


Υψηλό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος παρουσιάζουν οι γεωργοί λόγω της αυξημένης έκθεσης στον ήλιο όπως προκύπτει από μελέτη που παρουσιάστηκε στο 10ο συνέδριο της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.
Η μελέτη που υλοποιήθηκε από τους Μαρία Μουρούνογλου, Γ.Μανουσαρίδη, Χ. Τζιουβάρα, Π. Ιακωβίδη, Χ. Νανά και Θ. Χρυσίδη αφορά τους

Η παιδική κακοποίηση αλλάζει τον εγκέφαλο


Τα θύματα της παιδικής κακοποίησης ορισμένες φορές εμφανίζουν προβλήματα συμπεριφοράς για την υπόλοιπη ζωή τους. Νέα έρευνα αποκαλύπτει ενδεχομένως την αιτία.
Η έρευνα αποκάλυψε ότι η παιδική κακοποίηση αλλάζει τον εγκέφαλο των παιδιών με τρόπους που συχνά παρατηρούνται σε στρατιώτες που έχουν εκτεθεί στη

ο Δήμος σχεδιάζει απαγόρευση της κυκλοφορίας στο κέντρο!


Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι δεν αποκλείει για τομέλλον ο δήμοςόπως προέκυψε από σημερινές δηλώσεις του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη στο πλαίσιο συνέντευξηςΤύπου για τις εκδηλώσεις των ΧριστουγέννωνΣύμφωνα με τον κ. Μπουτάρηκάποια στιγμή θα απαγορευτεί ηκυκλοφορία στο κέντρο της πόλης, και μάλιστα

Έλληνες άνεργοι κάνουν έκκληση σε εταιρίες πορνό

Αυξάνονται οι «αιτήσεις» στις εταιρίες παραγωγής ροζ ταινιών από Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν μείνει χωρίς δουλειά!

Τα συρτάρια των ελληνικών εταιριών παραγωγής πορνό έχουν γεμίσει με βιογραφικά ανδρών και γυναικών που διεκδικούν ένα… ρολάκι, στην ανάγκη τους να καλύψουν χρέη και έξοδα που τους πνίγουν. Όπως αποκαλύπτουν οι ιδιοκτήτες τέτοιου τύπου εταιριών τον τελευταίο χρόνο έχουν