.

10 Δεκ 2011

Αυτό θα πεί "καλό" ποδόσφαιρο ( video)«Κολλημένοι» με την μικρή οθόνη οι έλληνες έφηβοι

«Κολλημένοι» με την μικρή οθόνη είναι οι έλληνες έφηβοι, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής, κάτι που έχει σημαντικές συνέπειες τόσο για την κοινωνικοποίησή τους όσο και για την υγεία τους. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας στους 6 εφήβους στη χώρα μας, περνά μπροστά σε μια οθόνη ηλεκτρονικής συσκευής τουλάχιστον 6 ώρες αριθμός που έχει

Η κρίση βάζει «λουκέτο» και στη μητρότητα


Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα φαίνεται να απομακρύνει το όνειρο των ζευγαριών να αποκτήσουν ένα παιδί. Όπως διαπιστώνουν οι ειδικοί το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται μεγάλη μείωση στις γεννήσεις, που αποδίδεται μεταξύ άλλων και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νέα ζευγάρια, τα οποία αναβάλλουν την ιδέα η οικογένειά τους να

Οχτώ χιλιάδες υπάλληλοι παρελθόν από το δημόσιο


Από τους 325 δήμους, μόνο οι 60 έχουν στείλει στοιχεία για την εφεδρεία


Περίπου 8.000 υπάλληλοι έχουν αποχωρήσει από το Δημόσιο, στο πλαίσιο της εργασιακής εφεδρείας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί την επόμενη εβδομάδα, αφού αρκετοί είναι οι φορείς που δεν έχουν

Πουλούσαν «φραγκοδίφραγκα» για χρυσές λίρες

Στην φάκα πιάστηκε σπείρα, που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες. Μια ομάδα τσιγγάνων περιέφερε σε πόλεις και χωριά ένα πουγκί-μαϊμού και προσπαθούσε να το πουλήσει σε αφελείς αντί αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Το πολύτιμο σακουλάκι  αντί για 295 χρυσές λίρες που ισχυρίζονταν οι δράστες ότι έχουν, βρίσκονταν κέρματα των 10 και 20 λεπτών, τα οποία, όλα μαζί, ίσα ίσα έφταναν τα

Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας του ΟΤΕ με ΟΜΕ-ΟΤΕ

Με τη σύμβαση αυτή, δίνονται κίνητρα αποχώρησης έως 55.000 ευρώ σε υπαλλήλους εντός του 2012.
Ακόμα μία συλλογική σύμβαση εργασίας (κίνητρα για αποχώρηση) υπέγραψε ο ΟΤΕ με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, σε συνέχεια της πρόσφατης υπογραφής επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας μεταξύ της διοίκησής του και της ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Με τη σύμβαση αυτή, δίνονται κίνητρα αποχώρησης έως

Εγκρίθηκε η συγχώνευση της Αγροτικής Τράπεζας με δύο θυγατρικές

Τη συγχώνευση της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος με τις θυγατρικές εταιρείες της, «ΑΤΕ ΚΑΡΤΑ Α.Ε.» και «ΑΤΕ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.», με απορρόφηση της δεύτερης και της τρίτης από την Αγροτική Τράπεζα, ενέκρινε η απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας (Γενική Γραμματεία Εμπορίου).

το ...συνώνυμο

Πες Γιωργάκη μου, τι είναι συνώνυμο;
- Μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όταν δεν ξέρουμε την ορθογραφία μιας άλλης!!

Τι σημαίνει να έχεις ηπατίτιδα C, πόσο επικίνδυνο είναι και τι μπορεί να κάνεις;


H ηπατίτιδα C αποτελεί ένα από τα συχνότερα αίτια ηπα­τικής νόσου παγκοσμίως. Ειδικότερα στην Ελλάδα υπο­λογίζεται ότι περίπου 2,5% του γενικού πληθυσμού, δηλαδή 250.000 άνθρωποι, έχουν χρόνια λοίμωξη με τον ιό της ηπα­τίτιδας C. Η υψηλότερη συχνότητα ηπατίτιδας C συναντά­ται σε άτομα ηλικίας 40-60 ετών. Είναι γεγονός ότι οι νέες περιπτώσεις ηπατίτιδας C έχουν ελαττωθεί αρκετά μετά τα τέλη της δεκαετίας του 1980, κυρίως λόγω του υποχρεωτι­κού ελέγχου του αίματος και παραγώγων του αλλά και γε­νικότερα της βελτίωσης των συνθηκών νοσηλείας και των κανόνων αποστείρωσης. Πολλές όμως παλαιές περιπτώσεις ηπατίτιδας C παραμένουν ακόμη αδιάγνωστες.
Τι είναι η ηπατίτιδα C;

αυτοκτονία

- Γιατρέ, χτες ήμουν πολύ χάλια και προσπάθησα να αυτοκτονήσω με 1000 ασπιρίνες.
- Σοβαρά; Και τί έγινε;
- Μετά τις πρώτες 2 ένιωσα πολύ καλύτερα!

200.000 ευρώ για τις εορταστικές εκδηλώσεις

Ο Δήμος ξανακερδίζει σιγά – σιγά τους υπαλλήλους του, δήλωσε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με αφορμή τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις με τίτλο «Η Αθήνα Γιορτά-ζει».

Τόνισε ότι το συνολικό ποσό για τις εκδηλώσεις δεν θα ξεπεράσει τα

Οι οδοκαθαριστές κωλοβαράνε! Γιάννης Μπουτάρης


Συνέντευξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη στο περιοδικό Soul της Θεσσαλονίκης. Τη συνέντευξη πήραν ο Στέφανος Τσιτσόπουλος και ο Δημήτρης Καραθάνος.
-Πέρασε ένας χρόνος από τις εκλογές του Οκτωβρίου. Πώς αξιολογείτε το διάστημα που μεσολά­βησε;
Πιστεύω πως, αν γινόταν τώρα μια δημο­σκόπηση, θα παίρναμε μεγαλύτερα νούμερα. Αυτό εισπράττω στον δρόμο. Ένα επαναλαμβανόμενο «βάστα, δήμαρχε, καλά τα πας». Και το ακούω σε απίστευτο βαθμό από νέους

Παιδιά χωρίς εμβόλια.Είναι πλέον... πολυτέλεια για πολλές οικογένειες

Ούτε για να εμβολιάσουν τα παιδιά τους δεν έχουν χρήματα αρκετοί γονείς, που βρίσκονται στο χείλος της απελπισίας, αλλά… δεν φαίνεται να τους ακούει κανείς.

Το να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή μικρών παιδιών, σημαίνει ότι η κατάσταση είναι πολύ δραματική. Γονείς άνεργοι και οι δύο, ανασφάλιστοι με λιγοστά χρήματα στην άκρη ίσα – ίσα για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά τους, θεωρούν… πολυτέλεια τα εμβόλια!

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι

Στο

«Σκότωσα τα παιδιά μας, έλα πάρ΄τα»


Αδίστακτό κτήνος σκότωσε τα ίδια του τα παιδιά, για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του. «Τα σκότωσα, έλα να τα πάρεις», της είπε στο τηλέφωνο μετά από

Από δουλειά πώς πάτε ;


Φούρναρης : Ψίχουλα . 

Μανάβης : Κολοκύθια . 
Αγρότης : Ζήσε , μαύρε μου , το Μάη να φας τριφύλλι . 
Ανθοπώλης : Μαρασμός στο επάγγελμα . 
Κλωστοϋφαντουργός : Πανί με πανί . 
Ψαράς : Ούτε λέπι . 
Φαρμακοποιός : Με το σταγονόμετρο . 
Ηλεκτρολόγος : Δε βλέπω φως .

εγκαίνια βιβλιοθήκης στην Παλαιόχωρα


Διακήρυξη εκμίσθωσης του κυλικείου του ΚΑΠΗ Τ.Κ. Διονυσίου του Δήμου Ν.Προποντίδας.


Εκτίθεται  σε  πλειοδοτική  φανερή  και  προφορική δηµοπρασία  η  εκµίσθωση  του κυλικείου του ΚΑΠΗ ∆ιονυσίου του ∆ήµου Νέας Προποντίδας.
Ο ελάχιστος όρος ετήσιας πρώτης προσφοράς ορίζεται βάσει του αριθµού των µελών των ΚΑΠΗ επί 1,00 ευρώ, µε ελάχιστο όρο τα 200,00 ευρώ. Ειδικότερα:
•    Κυλικείο ΚΑΠΗ Τοπικής Κοινότητας ∆ιονυσίου ποσό 260,00 ευρώ (260 µέλη)
Για την ανάδειξη των µισθωτών θα συνεκτιµηθούν τα κατωτέρω κοινωνικά κριτήρια:

Δικογραφία σε βάρος οδοντιάτρου για φοροδιαφυγή

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος  οδοντιάτρου, για τη μη καταχώρηση επίσκεψης ασθενών στο Ιατρείο του στο αντίστοιχο Βιβλίο Ασθενών.
Μετά από τηλεφωνική καταγγελία στην Ειδική Γραμμή Καταγγελιών Πολιτών 11012, πραγματοποιήθηκε  αστυνομικός έλεγχος σε οδοντιατρείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, από κλιμάκιο του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδοντίατρος δεν

Την εξάλειψη των καθυστερήσεων στην απονομή της δικαιοσύνης


Την εξάλειψη των καθυστερήσεων στην απονομή της δικαιοσύνης επιχειρεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου με σχέδιο νόμου "για τη Δίκαιη Δίκη και την αντιμετώπιση της Αρνησιδικίας".
Ο υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ανακοίνωσε σήμερα 81 παρεμβάσεις προκειμένου να μπει τέλος σε μια από τις παθογένειες του δικαστικού συστήματος με χιλιάδες υποθέσεις να βαλτώνουν στα δικαστήρια ακόμη και για 27 χρονια.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο

Η κόρη της Demi Moore… ξέχασε να βάλει εσώρουχο!


Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει δεν λένε; Δείτε την κόρη της Demi Moore. Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα!

Η 20χρονη φοιτήτρια, πόζαρε σε μερικές πολύ σέξι φωτογραφίες, για το

Η τελευταία φωτογράφιση της Anne Nicole Smith λίγο πριν πεθάνει


Η τελευταία φωτογράφιση της Anne Nicole Smith λίγους μήνες πριν πεθάνει, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το μοντέλο που έφυγε από τη ζωή με πολύ περίεργο τρόπο το 2007, ποζάρει ενώ είναι έγκυος στην πέντε ετών σήμερα κορούλα της, Danielynn.

Oι εν λόγω φωτογραφίες, δημοσιεύονται για πρώτη φορά, και