.

8 Δεκ 2011

Έφυγαν από την Κρήτη η γυναίκα και τα παιδιά του 47χρονου παιδεραστή

Έναν ατελείωτο εφιάλτη ζει η οικογένεια του Νίκου Σειραγάκη με την γυναίκα του και τα παιδιά του να έχουν φύγει από το Ρέθυμνο καθώς δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά η γυναίκα αυτή είδε τον κόσμο γύρω της να καταρρέει καθώς ο άντρας που είχε τόσα χρόνια δίπλα της ήταν ένα ανθρωπόμορφο τέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κανένας δεν ξέρει πότε κι εάν

Την απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου εξετάζει το υπ. Υγείας

Προς απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου προσανατολίζεται το υπουργείο Υγείας μετά από σχετική γνωμοδότηση του Ελληνικού Οργανισμού Φαρκάκων.

Σύμφωνα με τον Γ.Γ. του υπουργείου, Α. Δημόπουλο,  ο ΕΟΦ μετά από μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιέχει

H συμβολή του εκπαιδευτικού στην αντιμετώπιση της πείνας στο σχολείο. Η σημασία του πρωινού στο σχολείο.


Τους τελευταίους μήνες αρκετές φορές έγραψα για την οικονομική κρίση και τις συνέπειες που έχει αυτή στην υγεία μας. Από το 2008 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε προειδοποιήσει ότι η οικονομική κρίση πλήττει σοβαρά την ψυχική υγεία. Τότε αδιαφορούσαμε διότι είχαμε ακόμη ελπίδες, αλλά τώρα βιώνουμε επώδυνα αυτή την προειδοποίηση. Τα τραγικά περιστατικά αυξάνονται δραματικά. Χρέη, ανεργία, δυσβάσταχτο κόστος ζωής και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στην αυτοκτονία. Δυστυχώς τα περιστατικά αυτοκτονιών έχουν αυξηθεί.
Στην κλιμάκωση αυτής της κατάστασης έρχεται

ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ


Η "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Πρόκειται για την πιο ευχάριστηανάρτηση- είδηση της χρονιάς, που φεύγει σιγά σιγά, για τη Β/Α Χαλκιδική, μέχρι την επόμενη... Το έργο πνοής για τον τόπο και  έξοδου των πολιτών του δήμου μας, απο τη μιζέρια και την απαισιοδοξία, ξεκινά σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, που ακολουθεί. Επιτέλους κάτι θετικό και αισιόδοξομέσα στην τόση  άρνητικότητα, που μας περιβάλλει ...  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών υλοποίησης της επένδυσης όπως αδειοδοτήθηκε με την ΚΥΑ 201745/26.07.2011.

Η πρώτη φάση της υλοποίησης αυτής άφορα την πρόσληψη 250 εργατοτεχνιτών από τον Δήμο Αριστοτέλη με χρονικό ορίζοντα το επόμενο τρίμηνο.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με τα παρακάτω κριτήρια κατά την σειρά που αναφέρονται:

-   Εντοπιότητα, με το 90% του προσωπικού να προέρχεται από το Δήμο Αριστοτέλη
-   Εμπειρία σε υπόγειες εργασίες
-   Προσανατολισμός κατά την αίτηση σε υπόγειες εργασίες
-   Ηλικία, με ιδιαίτερη έμφαση στις ηλικίες από 25 – 35 ετών
-   Κοινωνική και οικογενειακή κατάσταση

Η αξιολόγηση των έμπειρων εργατοτεχνιτών υπογείων έχει ήδη αρχίσει.

Τα προγραμματιζόμενα έργα, η χωροταξική κατανομή των προσλήψεων, οι χρόνοι και τα κριτήρια θα είναι ανηρτημένα στα γραφεία της εταιρείας και κοινοποιημένα την Τετάρτη 14.12.2011.

Τηλεμαραθώνιος υπέρ της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

Με μια μεγάλη εκδήλωση, τον 1ο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης υπέρ της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, η Εταιρεία Inventics Α.Ε. με το διαδικτυακό της κανάλι Livemedia.gr θα γιορτάσουν τα 11 χρόνια λειτουργίας της την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011.
Ο τηλεμαραθώνιος, διάρκειας 6 ωρών (11.00-17.00), θα μεταδοθεί ζωντανά παγκοσμίως από τις εγκαταστάσεις της Ε.Σ.Β.Ε. μέσω του Livemedia.gr, με σκοπό την ενίσχυση της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.
Στον ίδιο χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα εξελίσσεται η καθιερωμένη εορταγορά της Ε.Σ.Β.Ε συνοδευόμενη από μουσική, χορό και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί αποκλειστικά υπέρ των αναγκών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, η οποία έχει αδήριτη ανάγκη από την ουσιαστική συμβολή όλων μας για τη συνέχιση της λειτουργίας της.
Η χρηματική ενίσχυση της Εταιρείας μπορεί να γίνει μέσω sms, γράφοντας τη λέξη «ΣΠΑΣΤΙΚΑ» και με αποστολή στο 54234, με χρέωση 1 ευρώ + ΦΠΑ 23% ανά μήνυμα ή με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:
Εθνική Τράπεζα: 251/656512-30
(IBAN: GR6101102510000025165651230), SWIFT BIC: ETHNGRAA
Αγροτική Τράπεζα: 4860100119114 (IBAN: GR6604323460004860100119114), SWIFT BIC: ABGRGRAA.

νέοι ενδιαφερόμενοι για τα μεταλλεία χρυσού στην Κασσάνδρα


Η πρόσφατη συμφωνία χρηματοδότησης της επένδυσης εκμετάλλευσης μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική, πουπροωθεί η European Goldfields και στην οποία συμμετέχει ο όμιλος Ελλάκτωρφαίνεται πως έχει προσελκύσει κι άλλουςεπενδυτέςκαθώς οι τιμές του χρυσού εξακολουθούν να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδαΕτσικατά τις τελευταίεςσυνεδριάσεις η μετοχή της European Goldfields, η οποία είναι εισηγμένη στη χρηματιστηριακή αγορά της ΑΙM στοΛονδίνοσημειώνει έντονη άνοδοκλείνοντας χθες στις 7,7 και στις 7,2 στερλίνες την Τρίτησε σχέση με τις 6,5στερλίνεςόπου βρισκόταν τη Δευτέρα.
Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εισηγμένης, ο λόγος της ανόδου αποδίδεται στο ότι 

«Όχι» στο άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία!


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας χθες σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόταση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, να ανοίξουν οι λογαριασμοί πολιτικών στην Ελβετία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν από τους βουλευτές ως και ...ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες! Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά.

δηλώσεις Π. Ψωμιάδη για το Πόρτο Καρά


Νταλίκα

Πάει μια ξανθιά νταλικέρισσα να περάσει την νταλίκα από ένα τούνελ, αλλά η νταλίκα είναι ψηλή και δεν χωράει.
Ανεβαίνει η ξανθιά στην οροφή της νταλίκας με ένα σφυρί, και την κοπανάει για να χαμηλώσει.
Την βλέπει ένας άλλος οδηγός και την ρωτάει:
- Κοπελιά, γιατί δεν ξεφουσκώνεις λίγο τα λάστιχα για να περάσει;
- Βρε χαζέ, τί λές; Από κάτω χωράει, από πάνω δεν χωράει!

Καθηγητές: Αντιδράσεις για εφεδρεία & ελλείψεις


Τη μεγάλη ανησυχία τους εξέφρασαν οι εκπαιδευτικοί για την εφεδρεία, τις ελλείψεις στα σχολεία, και σε προσωπικό, την ώρα που η υπουργός Παιδείας δηλώνει ότι "όταν δεν υπάρχουν χρήματα, πρέπει να υπάρχουν ιδέες, βαθιές τομές, δομικές μεταρρυθμίσεις".
Σε ομιλία της στο Ινστιτούτο Μπρούγκελ στις Βρυξέλλες ηΆννα Διαμαντοπούλου, σκιαγράφησε την κατάσταση στην παιδεία λέγοντας:

Δασαρχείο Πολυγύρου περιορισμένη η παράνομη υλοτομία


                                  περιορισμένη η παράνομη υλοτομία δηλώνει το Δασαρχείο Πολυγύρου 

Ταξιτζής θα πληρώσει την «κούρσα»... χρυσή

Πάνω από 10.000 ευρώ θα αναγκαστεί να δώσει ένας ταξιτζής από την Πάτρα στην πελάτισσα του, παρόλο που η «κούρσα» του κόστισε μόλις λίγα ευρώ.

Αιτία; Την ώρα που η πελάτισσα κατέβαινε από το ταξί, πιάστηκε το

Τον συνέλαβαν μέσα στα... ΕΛΤΑ


Μέσα στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. του Νέου Κόσμου, την στιγμή που παραλάμβανε δυο δέματα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, συνελήφθη ένας 32χρονος Αλγερινός. Στον νεαρό αλλοδαπό φόρεσαν χειροπέδες αστυνομικοί του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν δυο δέματα, τα

¨ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ¨ σε Μουδανιά και Καλλικράτεια

Ο Πρόεδρος του Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου  Νέας Προποντίδας και το θέατρο Μαίωτρον σας προσκαλούν στην χριστουγεννιάτικη παιδική  παράσταση

¨ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ¨ . 

Μια παράσταση απόλυτης διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους με αναφορές σε ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων , στην προστασία του πλανήτη μέσω της ανακύκλωσης και στο πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τα παιδία νοιώθουν την χαρά της δημιουργίας συμμετέχοντας ενεργά στην     παράσταση, προτείνουν και δίνουν δικές τους λύσεις.

Η παράσταση είναι δωρεάν για το κοινό.

Πρόγραμμα παραστάσεων:

•    9 Δεκεμβρίου 2011  Ώρα 17:00 Κλειστό Θέατρο Μουδανιών

•    10 Δεκεμβρίου 2011 Ώρα 17:00 Πνευματικό Κέντρο Καλλικράτειας

•    11 Δεκεμβρίου 2011 Ώρα 17:00 Αίθουσα ΚΑΠΗ  Τρίγλιας

Με το τέλος των  παραστάσεων ακολουθεί άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου συνοδεία του θιάσου και της Δημοτικής Φιλαρμονικής,  στις αντίστοιχες Κεντρικές Πλατείες των Δημοτικών Ενοτήτων.

O Πρόεδρος

Χατεδάκης Αναστάσιος

Στοπ από ΕΕ στα Σκόπια

Δεν ανάβει το πράσινο φως για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Μετά από πολύωρη συζήτηση, οι υπουργοί Εξωτερικών των 27 απέρριψαν την πρόταση της Κομισιόν για έναρξη διαπραγματεύσεων, οι οποίες, όπως αποφασίστηκε, δεν θα ξεκινήσουν για όσο διάστημα παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της ονομασίας.

Οι υπουργοί κατέληξαν ομόφωνα ότι παραμένει ζωτικής σημασίας η εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας και η διατήρηση σχέσεων καλής γειτονίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η

Πρόσω ολοταχώς για 181 έργα του ΕΣΠΑ

Σχέδιο δράσης προκειμένου να "τρέξει" το ΕΣΠΑ θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Κομισιόν, μετά την έγκριση της αύξησης της κοινοτικής συμμετοχής στο 95%.
Με το σχέδιο αξιολογούνται κατά προτεραιότητα 181 έργα, έργα-σημαίες όπως χαρακτηρίζονται, συνολικού

Φιάσκο με την εφεδρεία;


Αίσθηση προκαλεί η δημοσιοποίηση των πρώτων επίσημων στοιχείων για τον αριθμό των υπαλλήλλων που υπάγονται στην εργασιακή εφεδρεία και το προσυνταξιοδοτικό καθεστώς, τα οποία αποστέλλονται... με το σταγονόμετρο στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τους φορείς του Δημοσίου παρότι η προθεσμία έχει λήξει από την περασμένη Δευτέρα.
Με βάση τις λίστες είχε λάβει μέχρι τα

Κορίτσι για .....σπίτι


Μπορεί στο σήριαλ “House MD” να είναι γιατρός, αλλά στην πραγματικότητα η Olivia Wilde ξέρει καλύτερα να αρρωσταίνει του άντρες. Ιδού και η φωτογραφική αλήθεια…

Τι χρειάζεσαι για να δεις έναν σήριαλ; Να έχει cool σενάριο; Το έχει. Ο πρωταγωνιστής να είναι εκκεντρικός; Τον έχει. Να έχει ανατροπή; Την έχει. Να υπάρχει και μια σέξι γκόμενα; Και από αυτό έχει, ας είναι καλά η Olivia Wilde. Κι αν ακόμα δεν κατάλαβες σου λέω για το “House MD” που προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα στο Star.
Λοιπόν η Olivia ή Dr. Remy Hadley ή “13” όπως απλά την έλεγε ο House, είναι ότι έλειπε από το σήριαλ. Περίεργη, με σέξι βλέμμα, καυτό κορμί και έχοντας αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο “μήπως είμαι bisexual;” κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του αντρικού πληθυσμού. Όχι φυσικά τόσο με τις γνωματεύσεις της, αλλά με τις φωτογραφίσεις που κάνει για γνωστά περιοδικά. Για δες…