.

2 Δεκ 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ


(Στην από 29.11.2011 επερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα, Μιχάλη Κριτσωτάκη, Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και Τάσου Κουράκη στους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης)

Εμείς οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, μπορεί να μην είμαστε τόσο γραμματιζούμενοι, όσο οι κύριοι βουλευτές μας. Και δεν εξαιρούμε τους βουλευτές κανενός κόμματος. Σίγουρα όμως δεν είμαστε αφελείς και αγανακτούμε όταν κάποιοι

Είναι ο Ομπάμα, είναι ο Μεντβέντεφ… Όχι, είναι… ο Σπηλιόπουλος!«Θα ήρθε ο Μπάιντεν στην Ελλάδα και είπε να
 δει την Αχαΐα», «ο Πούτιν θα είναι, επισκέφθηκε
 την Πάτρα»…
Μη γελάτε, γιατί δεν είναι καθόλου παράλογες οι υποθέσεις βλέποντας κανείς τις εικόνες των φωτογραφιών που

ΦΟΥΣΚΑ οι διαβεβαιώσεις του Γ. Δριβελέγκα όσο αφορά την Δ.Ο.Υ. Κασσάνδρας (βίντεο)

ΦΟΥΣΚΑ οι διαβεβαιώσεις του  Γ. Δριβελέγκα όσο αφορά την Δ.Ο.Υ. Κασσάνδρας

                                            
                      Αυτό το βίντεο είναι σχετικά με το τι είχε πεί λίγο πιο παλιά ο Γ. Δριβελέγκας                                      
                      όσο αφορά την Δ.Ο.Υ Κασσάνδρας

Ενώ αυτό το βίντεο είναι σχετικά με το τι είπε τώρα

1η Μέρα τον εκλογών στο επιμελητήριο. Απαράδεκτη η στάση της Δικαστικούπρώτη ημέρα εκλογών με μικρο ενστάσεις που υπήρξαν μεταξύ των συνδυασμών όσων αφορά τα ψηφοδέλτια για την επάρκειά τους για της επόμενες ημέρες
Μικρή η συμμετοχή  των επαγγελματιών στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερισσό σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι τρεις υποψήφιοι για την Προεδρία του επιμελητηρίου ενώ ευχαριστημένοι φαίνονται ο καθένας από την πλευρά του όσο αφορά τα αποτελέσματα.
Αύριο συνεχίζονται η εκλογές στην πόλη των Νέων Μουδανιών και την Κυριακή στον Πολύγυρο όπου και ολοκληρώνονται
Απαράδεκτη βέβαια η στάση της Δικαστικού κατά το ρεπορτάζ και της φωτογραφίες ενημερώνουμε ότι δεν απαγορεύεται η φωτογράφηση κατά την διεξαγωγή των εκλογών και δεν μπορεί να το απαγορεύσει.

Εμείς θα είμαστε παρόντες όλες της ημέρες που θα διεξάγονται οι εκλογές. 

Να ευχηθούμε καλή Επιτυχία και στους τρεις συνδυασμούς.
Κόντρα Καρατζαφέρη με τη Ντόρα


Αντιπαράθεση με τη Δημοκρατική Συμμαχία πυροδότησαν δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Πολλές φορές συμβαίνει οι παραγιοί ν΄ αυτονομούνται και να τραβάνε μπροστά, ενώ τα φυσικά παιδιά να υστερούν. Κάνε τον πόνο σου φιλότιμο και σκέψου την κατάσταση που βρίσκεσαι. Ακόμα και παραδοσιακοί σου φίλοι, εγχώριοι και υπερατλαντικοί, σε έχουν εγκαταλείψει στον σκουπιδοφάγο της

Ασυνήθιστα ρομπότ παρουσίασαν στη Μόσχα οι Ρώσοι

Στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μόσχας με την επωνυμία του Μπάουμαν πραγματοποιήθηκε φόρουμ, αφιερωμένο στις καινοτομίες στον τομέα των ρομπότ και την τεχνολογική επιχειρηματικότητα της νεολαίας.Ασυνήθιστα ρομπότ παρουσίασαν στη Μόσχα οι Ρώσοι φοιτητές και μαθητές του δημοτικού. Πρόκειται για οχήματα, ηλεκτρονικά κιβώτια με βραχίονες και άλλα όργανα και μηχανισμούς, τα οποία διευκολύνουν τη ζωή του ανθρώπου. Ο κύριος προορισμός τους είναι να εκτελούν μόνα τους κάποιες

Όπου υπάρχει Έλληνας, υπάρχει και χρέος!!!

Μοιάζει με ανέκδοτο, όμως ακόμα και ένα μικρό ελληνικό χωριό στην Ουγγαρία είναι… υπερχρεωμένο!

Το χωριό, που ονομάζεται «Μπελογιάννης» και κατοικήθηκε από Έλληνες μετανάστες του 1950,όπως ήταν φυσικό έχει γίνει πρώτο θέμα στον Τύπο της χώρας, αφού συγκρίνουν την

Κίνητρα για ηλεκτροκίνητα ι.χ στο κέντρο της πόλης


Την προώθηση κινήτρων για τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης προωθεί σύμφωνα με την Καθημερινή, ο Δήμος Αθηναίων. Εξετάζεται η θέσπιση κινήτρων, όπως φορολογικές απαλλαγές, εκπτώς3εις στους σταθμούς διοδίων και στα πάρκινγκ και άρση των περιορισμών κυκλοφορίας εντός του κέντρου, με κυκλοφορία και στις λεωφορειολωρίδες. Όλα αυτά θα εξεταστούν σε συνεργασία με αυτοκινητοβιομηχανία ενώ ο Δήμος προτίθεται παράλληλα να αναπτύξει οικονομικά και μη κίνητρα για την εγκατάσταση και  λειτουργία  δικτύων φόρτισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η εταιρία θα αναλάβει την παροχή

Στο ΣτΕ την Παρασκευή το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), θα συζητηθεί την  το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ. Ειδικότερα, στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου θα συζητηθούν, μεταξύ των άλλων, οι προσφυγές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του Σωματείου «Έλληνες Φορολογούμενοι», ιδιοκτητών ακινήτων και άλλων, με τις οποίες ζητούν να ακυρωθεί η από 10.10.2011 απόφαση του υπουργού Οικονομικών η οποία επιβάλει το «χαράτσι».

Κεντρικός άξονας των επιχειρημάτων όσων έχουν προσφύγει είναι ότι το «χαράτσι» δεν είναι

Ξέρεις αγγλικά;

Ο Πόντιος πάει σε ένα περίπτερο. Ρωτάει τον περιπτερά: 
- "Αγγλικά ξέρεις;" 
- "Όχι," απαντάει ο περιπτεράς. Καλά λέει ο Πόντιος και φεύγει. Πάει σε ένα άλλο και ξαναρωτάει: 
- "Αγγλικά ξέρεις;" 
- "Όχι," λέει και αυτός ο περιπτεράς. Καλά λέει ο Πόντιος και φεύγει. Τελοσπάντων, αφού είχε γυρίσει πολλά περιπτερά, πάει και σε ένα τελευταίο περίπτερο. Το ίδιο πάλι. 
- "Αγγλικά ξέρεις;" ρωτάει ο Πόντιος τον περιπτερά. 
- "Ναι λέει ο περιπτεράς!" Και λέει ο Πόντιος. 
- "Ε φέρε μου τότε ένα Marlboro! "

Μας δουλεύουν όλοι τους ψιλό γαζί (Εγκύκλιος εξαιρέσεων)


Πολύτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, άτομα με αναπηρία, προστάτες ατόμων με βαριά αναπηρία και μακροχρόνια άνεργοι θα πληρώσουν μειωμένο τέλος σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.
Στην ίδια εγκύκλιο περιλαμβάνονται οι προϋποθέσεις για αναστολή της διακοπής ηλεκτροδότησης όταν θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ασθενών και σε όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν. Ο Λουκάς Παπαδήμος, απαντώντας το πρωί σε ερώτηση της Αλ. Παπαρήγα στη Βουλή, τόνισε ότι το μέτρο είναι απαραίτητο για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας, επισημαίνοντας ότι δεν είνα

παράνομα διπλώματα οδήγησης στη Θεσσαλονίκη

 Στο φως ήρθε υπόθεση παράνομης έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης σε 86 τουλάχιστον υποψηφίους στη Θεσσαλονίκη, που είτε δεν συμμετείχαν στις εξετάσεις είτε συμμετείχαν και απορρίφθηκαν.

Ειδικότερα, η υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος προχώρησε σε αιφνίδιο έλεγχο φακέλου υποψηφίου στη

Φως στο αλαλούμ με το χαράτσι - Στη δημοσιότητα η εγκύκλιος


Στη δημοσιότητα θα δοθεί από ώρα σε ώρα η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών που θα δίνει διευκρινήσεις σχετικά με το  έκτακτο φόρο ακινήτων.

Με την ταλαιπωρία και το αλαλούμ να συνεχίζεται, χιλιάδες είναι οι πολίτες που έχουν βρεθεί ενώπιον λογαριασμών που εμπεριέχουν κραυγαλέα λάθη.

Σύμφωνα με τον γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Καπελέρη, που μίλησε στο «πρωινό ΑΝΤ1» και προανήγγειλε τη δημοσιοποίηση της εγκυκλίου σε λίγη ώρα, θα προβλέπεται σε αυτήν η διόρθωση των λαθών που είχαν

Ακόμα και μετά την επανάσταση ο ρόλος των μπλογκ είναι σημαντικός

Στην Τύνιδα συναντώνται από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου νεαροί Γερμανοί και Άραβες νέοι για να συζητήσουν για το ρόλο των κοινωνικών μέσωνO Ράμσι Μπεταϊντ στέκεται ανάμεσα στο πλήθος μπροστά από κοινοβούλιο στην Τύνιδα. Είναι μέλος της οργάνωσης Ναβάτ, η οποία συνδιοργάνωσε μαζί με την Ακαδημία της Deutsche Welle τη συνάντηση για να νέα κοινωνικά δίκτυα. Το συλλογικό μπλογκ στο οποίο είναι και αυτός μέλος ασχολείται από το 2004 με κοινωνικά και πολιτικά θέματα στην Τυνησία. Ακόμα και μετά την επανάσταση ο ρόλος των μπλογκ είναι σημαντικός, λέει ο Ράμσι Μπαταϊντ: 

«Δεν μπορούμε μόνο να μεταδίδουμε πληροφορίες για γεγονότα. Μπορούμε να

Ξεκινά νέο πρόγραμμα «Erasmus», ύψους 19 δισ. ευρώ

Χιλιάδες φοιτητές κάθε χρόνο αλλάζουν τη ζωή τους και φεύγουν για σπουδές στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος «Εράσμους». 

Λόγω κρίσης, εκατοντάδες φοιτητές ψάχνουν τρόπο για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα , μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών, προκειμένου να έχουν  την ευκαιρία για να δουν από «πρώτο χέρι», αν μπορούν ενδεχομένως να

Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις και στην περαίωση


Παράταση στην προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων παρελθόντων ετών έως τις 30 Δεκεμβρίου καθώς και στην προθεσμία υπαγωγής στην περαίωση ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έκανε γνωστό πως από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9.

Πολυόμματα χερουβείμ και εξαπτέρυγα σεραφείμ.

Οι θρησκείες παράγουν τρεις κατηγορίες οπαδών. Τους πιστούς, τους αδύναμους και τους απατεώνες. Δεν σχετίζεται με τη θρησκεία, ούτε με το ποιος την εκπροσωπεί. Οι πιστοί έλκονται στα θρησκευτικά δόγματα από τη δύναμη που ασκεί η μεταφυσική τους αγωνία. Από πού προέρχονται, πού πάνε και ποιον θεωρούν πιο αξιόπιστο διαμεσολαβητή στο υπαρξιακό δίλημμα. Οι αδύναμοι θρησκεύονται με την προσμονή της βοήθειας, με την ελπίδα της ισχυρής παρέμβασης που θ’ αναπληρώσει την αδύναμη φύση τους και ίσως τον εγωισμό που τους αυτοχαρακτηρίζει ως σημαντικά

Καθηγητής γυμνασίου ασελγούσε σε ανήλικο μαθητή έναντι αμοιβής!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που αποκαλύφτηκε το βράδυ της Τρίτης στο Χαλάνδρι όταν καθηγητής συνελήφθη μαζί με τον 17χρονο μαθητή, επειδή σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ανήλικου  ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων.

Εν τω μεταξύ, στο αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκαν, ο 17χρονος κατέθεσε ότι λίγο πριν είχαν μεταβεί στην οικία του 52χρονου ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο σπίτι του καθηγητή βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε ένα... ποιοτικό γυμνόΤι κι αν σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ποιοτική και κατέκρινε τα ιδιωτικά κανάλια, λέγοντας πως μόνο η κρατική έχει αξιόλογες παραγωγές; Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε ένα... ποιοτικό γυμνό και

η αρμονία των τατουάζ στο γυμνό κορμί (ΦΩΤΟ)


Image«Αγαπώ αυτή την πόλη γιατί έχω κάνει όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα εδώ. Αγαπώ τα χρώματά της και την ελευθερία που νιώθω, οδηγώντας τα βράδια στους δρόμους της. Αυτή η πόλη δεν μ’ έχει απογοητεύσει ποτέ».
 δειτε φωτο:

Γυμναστείτε αρκετά, κοιμηθείτε καλά

Οι άνθρωποι κοιμούνται πολύ καλύτερα τη νύχτα και νιώθουν πιο ξεκούραστοι και «φρέσκοι» το πρωί, όταν μέσα στην εβδομάδα γυμνάζονται τουλάχιστον επί δυόμιση ώρες συνολικά, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα.
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Μπελαρμίν, με