.

1 Δεκ 2011

Άρση ασυλίας σε ευρωβουλευτή του ΚΚΕ


Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Γιώργου Τούσσα ενέκρινε την Πέμπτη τοΕυρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από αίτημα του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Όπως αναφέρει το κείμενο της απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «ο δικαστής του 7ου τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά ζήτησε την άρση της ασυλίας του Γεωργίου Τούσσα, βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προκειμένου να μπορέσει να

Γυμνά είδωλα (βίντεο)


Ημερίδα με θέμα Επιχειρώ πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο (βίντεο)


προσπαθεί να τα μαζέψει ο πάγκαλος (κομουνιστές – φασίστες- ηλίθιους) βίντεο


Πρωτότυπη διαμαρτυρία για το χαράτσι


Κρέμασαν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο έλατο

Στο κλίμα των ημερών προσάρμοσαν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Νέας Πεντέλης τη διαμαρτυρία τους ενάντια στο κυβερνητικό χαράτσι της ΔΕΗ.Με μία «εικαστική» παρέμβαση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου τους, είπαν το δικό τους «Δεν Πληρώνω». Αντί να πάνε να διαμαρτυρηθούν σε κάποιο κατάστημα της ΔΕΗ, προτίμησαν να στολίσουν με τους λογαριασμούς τους το γιορτινό έλατο που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Πεντέλης. 

Μία ομάδα κατοίκων κρέμασε τους «τσουχτερούς» λογαριασμούς της ΔΕΗ από τα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σαν μια πρωτότυπη μορφή άρνησης να πληρώσει το έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας. 

Νότα Χριστουγεννιάτικη στον δήμο Αριστοτέλη (βίντεο)


Εκτός από την παραμυθοχώρα στο Στρατώνι  και το καρουσέλ με το παγοδρόμιο της Αρναίας

Και τα 16 χωριά του Δήμου Αριστοτέλη θα στολιστούν δηλώνει ο Δήμαρχος κ. Πάχτας  


Με ποιους τρόπους μεταδίδεται η HIV λοίμωξη και πώς μεταδίδεται κάνοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις;


Πως μεταδίδεται η HIV λοίμωξη;
Ο HIV είναι ένας ιός. 
Μερικοί ιοί, όπως αυτοί που προκαλούν το κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη, παραμένουν στο σώμα μόνο για μερικές μέρες. Μερικοί ιοί, όπως ο HIV, δεν φεύγουν ποτέ. Ο ιός του AIDS είναι ένας ρετροϊός· έχει δηλαδή γενετικό υλικό το RNA, το οποίο με τη δράση ενός ενζύμου που λέγεται αντίστροφη μεταγραφάση μετατρέπεται σε DNA για να ενσωματωθεί στο γονιδίωμα του ανθρώπου. Ενα χαρακτηριστικό του ιού HIV, είναι η πολύ μεγάλη μεταλλακτικότητά του· κάπου δύο εκατομμύρια υψηλότερη από εκείνη που παρατηρείται στα γονίδια του πυρήνα. Και αυτό οφείλεται στο ότι η αντίστροφη μεταγραφάση που μετατρέπει το RNA σε DNA είναι πολύ επιρρεπής στα λάθη κατά την αντιγραφή· της ξεφεύγουν δηλαδή αντιγραφικά λάθη όταν προστίθενται τα νουκλεοτίδια στη σειρά για να γίνει το DNA και προκύπτουν μεταλλάξεις. Όταν κάποιος μολύνεται με τον HIV, γίνεται "HIV οροθετικός" και θα είναι για πάντα HIV οροθετικός. Με την πάροδο του χρόνου, η HIV νόσος μολύνει και εξοντώνει τα λευκά αιμοσφαίρια που λέγονται CD4 λεμφοκύτταρα (ή "Τ κύτταρα") και μπορεί να αφήσουν το σώμα ανίκανο να

Ετικέτα πιστοποίησης ρύπων στα αυτοκίνητα

Από την 1η Δεκεμβρίου τα καινούργια αυτοκίνητα θα διαθέτουν στη Γερμανία ετικέτες πιστοποίησης εκπομπής ρύπων. Η ετικέτα πληροφορεί τον αγοραστή πόσο ζημιογόνοι είναι οι ρύποι του αυτοκινήτου του για το περιβάλλον. 

Σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ τα καινούργια αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με ετικέτα πιστοποίησης εκπομπής ρύπων. Η ετικέτα χωρίζεται σε δύο τμήματα: στο πρώτο καταγράφονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο. 

Στο δεύτερο υπάρχει χρωματιστή κλίμακα ταξινόμησης από το Α μέχρι το G για βλαπτικότητα του

«Φρένο» στο χαράτσι της ΔΕΗ και στην Αθήνα


Την απόφαση να μην κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα σε πολίτη που ανήκει σε ευπαθή ομάδα, καθώς δεν δύναται να πληρώσει το «χαράτσι», πήρε σήμερα με προσωρινή διαταγή του το ειρηνοδικείου Αμαρουσίου, η πρώτη τέτοια απόφαση στην Αθήνα.
Στην προσφυγή του, ο πολίτης, δημόσιος υπάλληλος στο επάγγελμα, υποστήριξε ότι λόγω των αλλεπάλληλων και συνεχόμενων φόρων έχει ήδη εξαντληθεί η φοροδοτική του ικανότητα καθώς έχει υποστεί μεγάλες περικοπές στον μισθό του το τελευταίο έτος.
"Αδυνατώ -αναφέρει- λόγω

Ο εφιάλτης πασίγνωστου μοντέλου με μανιακό θαυμαστή

Το μπελά του βρήκε πασίγνωστο μοντέλο της ελληνικής πασαρέλας! Η 26χρονη κοπέλα απέκτησε ένα φανατικό θαυμαστή ο οποίος άρχισε να την πολιορκεί τόσο στενά, με αποτέλεσμα να φοβάται και για την ίδια της τη ζωή!


Πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα, υπάλληλο σε τράπεζα, ο οποίος την ερωτεύτηκε παράφορα και άρχισε να την

Απόλυτο χάος με την εφεδρεία

Αλαλούμ στην εφαρμογή της εφεδρείας με ενστάσεις και αιτήσεις εξαίρεσης που θα εξεταστούν τον... Ιούνιο, «εφέδρους» που καλούνται να παραδώσουν τις κάρτες και τις σφραγίδες τους χωρίς ακόμα να τους έχουν επιδοθεί οι διαπιστωτικές πράξεις, άλλους που δεν τους αφήνουν να εργαστούν κι ετοιμάζονται να στείλουν εξώδικα στη διοίκηση, ενώ νευραλγικές υπηρεσίες του Δημοσίου, σε

«έχω πραγματοποιήσει ανήθικες προτάσεις»


Το ότι δεν ταίριαξε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Αντώνης Ρέμος, που μίλησε επίσης για την Άννα Βίσση, την Υβόννη Μπόσνιακ και τον γάμο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο μουσικό κανάλι MAD, ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι όποια ανήθικη πρόταση του έγινε στο παρελθόν την έχει πραγματοποιήσει και έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε

Αλόγιστη είναι η χρήση των φαρμάκων στην Ελλάδα

Αλόγιστη είναι η χρήση των φαρμάκων στην Ελλάδα όπως δείχνουν τα συμπεράσματα πανελλαδικής έρευνας της Metron Analysis που πραγματοποιήθηκε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.008 ατόμων ηλικίας άνω των 18 ετών.

Συγκεκριμένα, ένας στους τέσσερις λαμβάνει συνταγογραφούμενα φάρμακα από το φαρμακοποιό του χωρίς συνταγή γιατρού.

Μάλιστα στις μισές περιπτώσεις απ'

Μαθητής Γυμνασίου λιποθύμησε στην τάξη λόγω πείνας


- Ο εξαντλημένος μαθητής έχασε τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια του μαθήματος - Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ηρακλείου, από το οικογενειακό δράμα που αποκαλύφθηκε - ''Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό'' λένε καθηγητές του σχολείου του - Το πιο τραγικό είναι ότι πριν από λίγες μέρες, είχαμε ανάλογα περιστατικά και σε άλλα σχολεία της χώρας
Όπως γράφει το flashnews.gr, που επικαλείται δημοσίευμα, της εφημερίδας "Νέα Κρήτη", η λιποθυμία του παιδιού έφερε στην επιφάνεια την εξαθλίωση που βίωνε ολόκληρη η

Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης


Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης είναι μία απλή και ανώδυνη εξέταση που μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση της καρδιάς και των αγγείων. Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης γίνεται είτε με το κλασσικό είτε με το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο. Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης μπορεί να γίνει είτε απ' το γιατρό είτε ακόμα και απ' ίδιο τον ασθενή.

Κατά τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης ο ασθενής θα πρέπει να είναι

φάτσα - φόρα το μαύρο της βρακάκι!

Ακόμα ένα επώνυμο upskirt μας χάρισε γνωστή ηθοποιός, που πήγε να μπει στο αμάξι και έβγαλε φάτσα - φόρα το μαύρο της βρακάκι!

Το εσώρουχο που κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του κόσμου είναι της Courtney Cox, που όλοι αγαπήσαμε στον ρόλο της Μόνικα στα «Φιλαράκια»!

Η Courtney πήγε για ένα φαγάκι στο εστιατόριο «Spago» του Beverly Hills, μόνο που φεύγοντας στάθηκε άτυχη...
Όπως έμπαινε στο αυτοκίνητό της, δεν πρόσεξε όσο έπρεπε και χάρισε στους παπαράτσι ένα «ζουμερό» 
πλάνο με το

Είπε να διαφημίσει τα κάλλη της


Η Tamara Ecclestone εκτός από τα λεφτά της είναι γνωστή και για τις…καμπύλες της! Και τι καμπύλες… η κόρη του αφεντικού της Formula 1, διαθέτει πλούσια τα ελέη και τα δείχνει.

Δεν έγινε τυχαία άλλωστε το πρόσωπο της εταιρίας εσωρούχων «Ultimo».Tι να κάνει και το κορίτσι. Είπε να διαφημίσει τα κάλλη της και ν΄αποδείξει πως διαθέτει επάξια τον τίτλο!

Έδωσε το παρόν λοιπόν στα

ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ << Tottenham - ΠΑΟΚ 1-2>> (BINTEO)