.

27 Νοε 2011

Εκδηλώσεις μνήμης στην Αρναία για τον Μητροπολίτη Σωκράτη (Video)

Εκδηλώσεις μνήμης στην Αρναία για τον Μητροπολίτη Σωκράτη 
Δείτε το Βιντεο


Συνελήφθη ο ταμπουρωμένος που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από την Π. ΒουλήΑίσια κατάληξη είχε το θρίλερ με τον άνδρα που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το κτίριο τους Παλαιάς Βουλής.

Ο άνδρας "ταμπουρώθηκε" πίσω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη και υποστήριζε ότι θα τιναχθεί στον αέρα, με τα εκρηκτικά -που όπως έλεγε- είχε μαζί του, σε μία τσάντα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, μαζί με διαπραγματευτή, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.

Τελικά, με μία συντονισμένη επιχείρηση, ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς, δίνοντας τέλος στην αγωνία, ενώ όπως διαπιστώθηκε στην έρευνα που έγινε, η τσάντα δεν είχε μέσα εκρηκτικά.

Εκλογές Επιμελητήριο (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΈΡΟΣ)

Το δεύτερο μέρος από   συνέντευξη των  τριών  υποψηφίων προέδρων για της εκλογές του επιμελητηρίου .  
Το δεύτερο μέρος είναι μετά τις διαφημίσεις του σταθμού που όπως είπαμε και σε παλιότερο άρθρο υπήρξε από το κανάλι η προβολή του ενός και μόνο υποψηφίου κ. Γκιλι και του συνδυασμού του.
                                                                                 
Βέβαια όλα αυτά τα είδαμε και τα ακούσαμε και μπορούμε να κρίνουμε. Στα παρασκήνια τη ακριβός έγινε μεταξύ των δύο υποψηφίων δεν μας το έδειξαν αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας υπήρξε ένταση και απειλή για αποχώρηση του κ Αβέρη  από την συνέντευξη  λόγο του ότι έκοβαν τον ήχο από το μικρόφονό  του.  Επίθεση με γκαζάκια σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Χαλάστρα

Κεντρική Μακεδονία Χαλάστρα: Επίθεση με γκαζάκια σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚΑυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα (04.25) στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Ο μηχανισμός αποτελούνταν από 4 γκαζάκια και έναν πυρσό, εκ των οποίων εξερράγησαν τα δύο. 

Στήριγμα 36 εκατ. για αποστακτήρια


Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν κάνει έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας μετά την 1/1/2011 ή να είναι άνεργοι  Mε 100% κοινοτική χρηματοδότηση άνεργοι μπορούν να ανοίξουν το δικό τους αποστακτήριο και να παράγουν αποσταγμένα αλκοολούχα ποτά. Ιδια ευκαιρία έχουν και όσοι ήδη λειτουργούν τέτοιες επιχειρήσεις από την 1η Ιανουαρίου του 2011.
Ο λόγος για τη δράση του ΕΣΠΑ "Σχέδιο Στήριξης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών Ανέργων και Νέων Επιχειρηματιών (σε φάση start-up)", συνολικού προϋπολογισμού 36 εκατ. ευρώ.
Μέσα από αυτήν άνεργοι και νέοι επιχειρηματίες μπορούν να χρηματοδοτηθούν στην παραγωγή

Εκλογές Επιμελητήριο

το πρώτο μέρος από την  συνέντευξη των  τριών  υποψηφίων προέδρων για της εκλογές του επιμελητηρίου 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 150 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Την οικονομική ενίσχυση σε μικρές βιοτεχνίες μεταξωτών ειδών για να ανταγωνιστούν τα εισαγόμενα μεταξωτά δίνει το νέο πρόγραμμα για επενδύσεις στη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων    Χρηματοδοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης επιδοτεί τη σηροτροφία, επιχειρώντας να αναβιώσει έναν ξεχασμένο κλάδο όπως αυτόν της μεταξουργίας σε μια περίοδο που μπορεί να προσφέρει λύση σε αγρότες, οι οποίοι βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται από άλλες παραδοσιακές καλλιέργειες.

Αλλωστε, η παραγωγή μεταξιού στην Ελλάδα είναι ελλειμματική. Η σηροτροφία μπορεί να αποδώσει σε διάστημα μόλις 45 ημερών, ένα αρκετά

Αμα θες να πουλήσεις...

Ένας πολύ κοντός άνθρωπος μπαίνει σε ένα μαγαζί να αγοράσει ένα σόρτς. Η υπάλληλος του δίνει ένα να το δοκιμάσει: 
- Α! αυτό σας πάει θαυμάσια, του λέει η πωλήτρια, που θέλει οπωσδήποτε να πουλήσει.
- Λέτε;
- Μα και βέβαια! Είναι ακριβώς το νούμερο σας!
- Χμμ... καλό είναι δε λέω, αλλά με ενοχλεί λιγάκι στις μασχάλες!

Οι τροφές που μας… φτιάχνουν

Όπως ακριβώς συγκεκριμένες ψυχολογικές καταστάσεις (άγχος, κούραση, δυσάρεστα ή ευχάριστα συναισθήματα, μελαγχολία) μας ωθούν στο να βρούμε… παρηγοριά σε συγκεκριμένες τροφές (δείτε σχετικό άρθρο του Iatronet), έτσι και η ψυχολογική μας κατάσταση επηρεάζεται βάσει ερευνών από το είδος των τροφών που καταναλώνουμε και ιδιαίτερα από ορισμένα συστατικά. 
Μπορεί να μην προκαλούν άμεση αλλαγή

Στρατιωτικός πλαστογραφούσε υπογραφές συναδέλφων του για δάνεια!


Γαλόνια… στην απάτη είχε ένας 40χρονος αρχιλογίας υγειονομικού στο στρατό ξηράς, ο οποίος είχε στήσει επιχείρηση εξαπάτησης των συναδέλφων του αλλά και των τραπεζών με αποτέλεσμα να λαμβάνει δάνεια στο όνομα ανυποψίαστων στρατιωτικών!

Ο αρχιλοχίας, ο οποίος υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε πλαστογραφώντας διάφορα έγγραφα, όπως

Μαύρες γιορτές θα κάνουν 120 εργαζόμενοι στο μετρό της Θεσσαλονίκης

Κεντρική Μακεδονία Ερχονται 120 απολύσεις στο μετρό ΘεσσαλονίκηςΜαύρες γιορτές θα κάνουν 120 εργαζόμενοι στο μετρό της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στις αρχαιολογικές ανασκαφές, οι οποίοι θα δουν την πόρτα της εξόδου από το έργο.

Η επίσημη εκδοχή είναι ότι στο εργοτάξιο του σταθμού «Βενιζέλου» θα πάψουν για δύο μήνες οι ανασκαφές, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες σε αυτή τη φάση εργασίες από το τεχνικό προσωπικό και άρα οι εργαζόμενοι θα απολυθούν επειδή δε θα έχουν αντικείμενο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την ίδια εκδοχή, οι απολυθέντες θα

εξαφάνισαν πέντε τόνους πετρελαίου θέρμανσης από τις δεξαμενές του σχολείου


Σε συνθήκες... "Σιβηρίας" κάνουν τις τελευταίες ημέρες μάθημα οι μαθητές του γυμνασίου του Τζερμιάδου, στο Οροπέδιο Λασιθίου, καθώς άγνωστοι, σε ανύποπτο χρόνο, κατάφεραν να εξαφανίσουν πέντε τόνους πετρελαίου θέρμανσης από τις δεξαμενές του σχολείου, αφήνοντας τα παιδιά στο έλεος της βαρυχειμωνιάς!
Η κλοπή έγινε αντιληπτή μόλις τη

παραγραφή μεγάλων φορολογικών οφειλών

Η ποινική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου επικυρώνοντας σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου Αρτας έκρινε ότι έχει παραγραφεί η δίωξη επιχειρηματία για καθυστέρηση πάνω από 4 μήνες καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, που όταν βεβαιώθηκαν από τη ΔΟΥ της περιοχής το 2003, ήταν σχεδόν 4 εκ. ευρώ
Με τον μανδύα της παραγραφής υπάρχει κίνδυνος να καλυφθούν πολλά φορολογικά αδικήματα, εξαιτίας της

ο πρωθυπουργός πρέπει να επισκεφθεί ψυχίατρο


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Τουρκία η επίσημη συγγνώμη που ζήτησε ο πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, για τη σφαγή χιλιάδων Κούρδων στην ανατολική Τουρκία, τη δεκαετία του '30.
Η αντιπολίτευση εξέφρασε την οργή της, καθώς ο Ταγίπ Ερντογά είπε ότι, συγνώμη πρέπει να ζητήσει και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, που τη δεκαετία εκείνη που συνέβησαν τα

έμεινε άνεργος και έχασε το σπίτι του από την τράπεζα.


Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία για τους αστέγους στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα άτομα που δεν έχουν πού να μείνουν έχουν αυξηθεί κατά 20% με 25% και είναι οι άνθρωποι τη διπλανής πόρτας.

Μεροκαματιάρηδες που έχασαν τη δουλειά τους, οικογενειάρχες που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο.

Είναι οι… «νεοάστεγοι», που στην Ελλάδα του 2011, στην

Η Χριστίνα Κολέτσα τα έδωσε όλα και εμείς τα θυμηθήκαμε!

χριστινα κολετσα-rΕίναι από τις γυναίκες που όπου και να βρεθεί ξέρει πώς να προκαλεί έναν πανικό στον αντρικό πληθυσμό. Και μπορώ να το επιβεβαιώσω με βάση και την τελευταία της εμφάνιση στο Σιδεράδικο, όπου οι περισσότεροι δεν κατάφεραν να πάρουν τα μάτια τους από την Χριστίνα Κολέτσα – και γιατί να το κάνουν άλλωστε;!

Ναι, ok, την θαύμασαν στην πίστα, αλλά ακόμα περισσότερο όταν κάθισε. Γιατί τα μπούτια της Χριστίνας είναι για χάζεμα.