.

21 Νοε 2011

έλληνες καταθέτες της Ελβετίας να πληρώσουν το φόρο που τους αναλογεί

Εντός των επομένων ημερών όπως γνωστοποίησε στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναμένεται η Ελλάδα να υπογράψει προσύμφωνο με την Ελβετία προκειμένου, έλληνες καταθέτες της Ελβετίας είτε να πληρώσουν το φόρο που τους αναλογεί κρατώντας την ανωνυμία τους είτε να δημοσιοποιούνται τα ονόματά τους και να υπόκεινται στον έλεγχο των ελληνικών αρχών.

"Ελληνικά διδάγματα"Η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, η επίσκεψη Κάμερον στο Βερολίνο και η στάση της γερμανικής κυβέρνησης στην κρίση χρέους είναι τα θέματα της σημερινής επισκόπησης


«Ελληνικά διδάγματα» είναι ο τίτλος εκτενούς ρεπορτάζ στηνFrankfurterAllgemeineZeitung που με αφορμή την επέτειο

Ποιοι εξαιρούνται από το τέλος στα ακίνητα


Θα εξαιρούνται από την καταβολή του ειδικού τέλους
 ακινήτων νοικοκυριά που αποδεδειγμένα και ύστερα
 από έλεγχο αδυνατούν να το καταβάλουν, καθώς και 
όσοι 
έχουν αναπηρία 80% και άνω.

Αυτό αποφασίστηκε σε νέα σύσκεψη που 

πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών 
Ευάγγελου Βενιζέλου με τη συμμετοχή των

Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΡΝΗΣΗ, Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙΚΟ ΑΛΑΘΗΤΟ...Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε«Κυριακή κοντή γιορτή»….


Και η αλήθεια είναι ότι η Κυριακή που πέρασε ήταν άκρως «εορταστική»…Γιορτάσαμε την είσοδο των «παιδιών της στείρας άρνησης» στη σφαίρα τηςσυνωμοσιολογίας, σε μια νέας και καινοτόμου μορφής ρητορεία, αυτή που θέλει την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη Β/Α Χαλκιδική, να οφείλεται στο μνημόνιο και μόνο…!!!


Α! Να μην λησμονήσουμε και την πανηγυρική επανεμφάνιση σε αναρτήσεις ντεντεκτιβίστικου χαρακτήρα του «Καρδινάλιου της Ιερισσού», του οποίου η τεράστια πνευματική οντότητα τον κράτησε μακριά μας, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του σε ιεροεξεταστικά καθήκοντα…Αυτό όμως που έκανε τη

Νέος σωσίας του Ευ. Βενιζέλου (βιντεο)


Οι ομοιότητες είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Κι αν όλοι πίστεψαν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρήκε τον σωσία του στο πρόσωπο του χεβιμεταλά τραγουδιστή του συγκροτήματος των Grim Reaper, τώρα η φωτογραφία ενός ηθοποιού δημιουργεί την εντύπωση πως ο κ. Βενιζέλος έχει και δεύτερο σωσία...Ο Gary Farmer πρωταγωνίστησε με τον Johnny Depp στην ταινία «Ο Νεκρός» και θυμίζει... σε απίστευτο βαθμό τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών στα νιάτα του. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. 

Συμβουλές ασφαλούς προσπέρασης

Η προσπέραση στο προπορευόμενο όχημα σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μία λωρίδα, είναι μία κίνηση που απαιτεί τη δύναμη του κινητήρα του αυτοκινήτου μας. Για αυτό το λόγο, εμείς θα πρέπει να γνωρίζουμε σε ποιο φάσμα στροφών μπορεί να μας προσφέρει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε την κίνηση αυτή. Ακόμη όμως και αν πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τον τομέα αυτό, δεν θα πρέπει να

και τα δύο εγκλήματα είχαν διαπραχθεί με το ίδιο όπλο

Επικίνδυνος χαρακτηρίζεται από τις Αρχές ο Αλβανός υπήκοος, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία δεν αντρών, στη λεωφόρο Σουνίου και στην Πετρούπολη. Βρίσκεται ήδη στις φυλακές Γρεβενών, μετά τη σύλληψή του για δολοφονία που είχε διαπράξει πέρυσι τον Μάϊο,στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.
Εκτός από τον φόνο αυτό, με θύμα 29χρονο Έλληνα, διαπιστώθηκε ότι ήταν ο

τσιγάρα μόνο νέου τύπου τα οποία σβήνουν μόνα τουςΑπό μεθαύριο Πέμπτη επιτρέπεται σε ολόκληρη την ΕΕ η πώληση τσιγάρων μόνο νέου τύπου και τα οποία σβήνουν μόνα τους όταν δεν χρησιμοποιούνται. Στόχος να μειωθούν οι πυρκαγιές που οφείλονται σε αναμμένα τσιγάρα


Περίπου 1.000 άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο της ζωή τους σε πυρκαγιές οφείλονται που  σε ξεχασμένα τσιγάρα. Η στατιστική κάνει λόγο για

Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 5.000 πτυχιούχους

Ένα νέο πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και από εθνικούς πόρουςμε τον τίτλο «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση» δίνει την ευκαιρία πρόσληψης στον ιδιωτικό τομέα σε 5.000 πτυχιούχους. 

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, στοπρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ μπορούν να ενταχθούν ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικώς εργοδότες του ιδιωτικού τομέα (πλην ορισμένων εξαιρέσεων) που δεν έχουν προβεί σε

ΑΝΕΚΔΟΤΑ GAY


το email από την πολύτεκνη μητέρα προς Βενιζέλο (βίντεο)

Ο υπουργός οικονομικών προανήγγειλε διόρθωση των λανθασμένων στοιχείων που αφορούν το τέλος ακινήτων, ενώ αποκάλυψε και το περιεχόμενο ενός email που έλαβε από μία πολύτεκνη μητέρα. 

«Οπού υπάρχουν λάθη θα γίνουν διορθώσεις και συμψηφισμοί. Και θα

“ Έργα συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Τοπικής Κοινότητας Πυργαδικίων


Κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης του έργου:
“ Έργα συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων
Τοπικής Κοινότητας Πυργαδικίων δ ήμου Αριστοτέλη”,
προϋπολογισμού 6.066.000,00€.
O δ ήμος Αριστοτέλη προχώρησε στην κατάθεση πρότασης
υλοποίησης του έργου: “Έργα συλλογής, μεταφοράς και

Ακυρώθηκε η συνάντηση των δημάρχων με τη διοίκηση της ΔΕΗ

Δεν έχει νόημα και δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διοίκησης της ΔΕΗ με δήμαρχους της Αθήνας για το τέλος ακινήτων που είχε προγραμματισθεί για αύριο, ανακοίνωσε απόψε η επιχείρηση.

«Η ΔΕΗ υποχρεούται να εφαρμόζει πλήρως όλα όσα προβλέπονται για το τέλος ακίνητων που ψηφίστηκε με νομό από την Πολιτεία», αναφέρει η ΔΕΗ. «Ως εκ τούτου η ΔΕΗ υλοποιεί αποφάσεις της Πολιτείας και οποιοσδήποτε τρίτος εκφράζει διαφορετικές απόψεις θα πρέπει να τις απευθύνει προς την Πολιτεία».

ΟΙ ναβαγοί


Έλεγχοι για παράνομη υλοτομία

Ένταση των προσπαθειών δασικών υπαλλήλων με συνεχείς ελέγχους και νυκτερινές περιπολίες, ειδικά στις περιοχές που παρατηρείται έντονη λαθροϋλοτόμηση, ζητά με έγγραφό του, ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Αντώνης Καλόγηρος, από τις Διευθύνσεις Δασών και τα Δασαρχεία.

Με αφορμή την αύξηση των καταγγελιών το

Kύριε εισαγγελέα, πάρτε το παιδί μου και βάλτε το σε ίδρυμα. Δεν έχω ούτε για το γάλα του!

Απελπισμένες οικογένειες προσέρχονται καθημερινά στους δικαστικούς λειτουργούς ζητώντας να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους στέγη και ένα πιάτο φαγητό σε κάποιο ίδρυμα, μέχρι να ορθοποδήσουν

Κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της ένα μικρό αγοράκι, η νεαρή μητέρα μπήκε δειλά δειλά στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων της Αθήνας, χαμήλωσε το βλέμμα της στο πάτωμα και με φωνή που μόλις ακουγόταν είπε:

ΕΕ νέοι κανονισμοί για τα ορνιθοτροφεία.Από την 1η Ιανουαρίου 2012 ισχύουν στην ΕΕ νέοι κανονισμοί για τα ορνιθοτροφεία. Όμως οι περισσότερες χώρες-μέλη αδιαφορούν για την ευρωπαϊκή οδηγία που προβλέπει κατάργηση των συμβατικών κλωβοστοιχιών.

Όλα αλλάζουν στις χώρες της ΕΕ από την 1η Ιανουαρίου. Τουλάχιστον όσον αφορά τα ορνιθοτροφεία. Μια ευρωπαϊκή οδηγία του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Μ.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ στα πλαίσια των εκδηλώσεων των 100 χρόνων από την ενθρόνιση του αειμνήστου Μητροπολίτη Σωκράτη, ιδρυτή της ομάδος μας, διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων μεταξύ του Μ.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ και του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας και ώρα 15:30.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας στο Κέντρο ΕΛΒΕΤΙΑ ώρα 21:30 θα τιμηθούν οι διατελέσαντες Πρόεδροι του Μ.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για το Δ.Σ
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                        ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΙΑΤΟΣ                                      ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

30 χρόνια Σύλλογος Κρητών Βελγίου


Ο Σύλλογος Κρητών Βελγίου συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του στην Κρητική μουσικοχορευτική βραδιά που διοργανώνει το Σάββατο 26 Νοεμβριου 2011 στην 'Salle Aurore', Chaussée de Mons 722, 1070 Anderlecht από τις 07.30 μ.μ.
Στην γιορτή, θα μας διασκέδασει, ο Αντώνης Παλαμιανακης με το συγκρότημα του.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει μεγάλη χαρά και τιμή για το Δ.Σ. του Συλλόγου και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους Κρήτες του Βελγίου να βρεθούν όλοι μαζί σε μια Κρητική εορταστική ατμόσφαιρα, να γευτούν κρητικούς μεζέδες και να συμμετάσχουν σε λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα.

30.000 μένουν χωρίς δουλειά μέσα σε ένα μήνα και 150.000.....


Νέο αλαλούμ αναμένεται στον δημόσιο τομέα εξαιτίας της εφεδρείας, που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και θα θέσει εκτός εργασίας χιλιάδες υπαλλήλους.

Περίπου 30.000 μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι αορίστου χρόνου θα τεθούν εκτός εργασίας φέτος (δηλαδή μέσα στον επόμενο μήνα!), ενώ μέχρι το 2013 θα έχουν δει την πόρτα εξόδου 150.000 εργαζόμενοι!

Σε τρία στάδια ολοκληρώνεται η εφεδρεία

Η εργασιακή εφεδρεία αναμένεται να ολοκληρωθεί

-Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί στις

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΣΕ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΟ Δήμος Πολυγύρου, στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τον «Προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας», σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, ενημερώνει πως θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ τεστ ΠΑΠ σε απομακρυσμένα χωριά του δήμου.

Συγκεκριμένα η επόμενη φάση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί:

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 Παλαιόχωρα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 Κρήμνη – Πλατανοχώρι

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 Ριζά

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 Μαραθούσα

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 Γεροπλάτανος

έρχεται το νέο μοντέλο εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η καθιέρωση τριών μαθημάτων ιδιαίτερης βαρύτητας και ενός κατ' επιλογήν, ο συνυπολογισμός της βαθμολογίας Β' και Γ' Λυκείου και εξετάσεις σε διευρυμένη ύλη
Με τρία ιδιαίτερης βαρύτητας πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα (συν ένα επιλογής), με την καθιέρωση βάσης ανά τμήμα, με τη

Οριστικά τέλος στα ειδικά δικαιώματα των κτηνοτρόφων

Με αντάλλαγμα τη δυνατότητα για συνδεδεμένες ενισχύσεις στην παραγωγή γάλακτος και κρέατος, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, η Κομισιόν προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι της κατάργησης των ειδικών δικαιωμάτων για τους κτηνοτρόφους. Σε αυτό το πλαίσιο η Κομισιόν εισηγείται στο

πρώτο ουρλιαχτό "μην το πεις στη νύφη"

Δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία, στο Aylesbury της Αμερικής, άκουσαν μια γυναίκα να ουρλιάζει κι έσπευσαν να τη σώσουν. Όταν χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού, άκουσαν μια δεύτερη κραυγή, πιο ηχηρή αυτή τη φορά, οπότε κι έσπασαν την πόρτα για να προλάβουν το κακό.

Μπαίνοντας όμως μέσα στο σπίτι είδαν ένα

δυναμικές και σέξι αντίπαλες σε έναν αγώνα με γρήγορα αυτοκίνητα


Η Κρίσι Τέιγκεν (Chrissy Teigen) και η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), κορυφαία μοντέλα του Sports Illustrated, "δάνεισαν" το πρόσωπο και το σώμα τους και έγιναν άβαταρς για το βιντεοπαιχνίδι "Need for Speed The Run".
Η Ιρίνα και η Κρίσι πιο δυναμικές και σέξι από ποτέ, είναι αντίπαλες σε έναν

Η Πάουλα είναι σεξοθεραπεύτρια!

 Η 35χρονη ηθοποιός από το Λος Άντζελες αποκαλύπτει το κακό κορίτσι που κρύβεται μέσα της και δηλώνει ότι είναι σπάνιο να γδυθεί δημοσίως, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει "πέφτουν σαγόνια" όσο να πεις … Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, δηλώνει ότι είχε μια…

Επαγγελματίας παλαιστής εξώφυλλο στο «Playboy»

Επαγγελματίας παλαιστής και μοντέλο, μέλος του World Wrestling Entertainment (WWE, πρώην WWF), εξώφυλλο στο «Playboy» τον Απρίλιο του 2008, τραγουδίστρια, στιχουργός και σχεδιάστρια. 

Ξεκίνησε την καριέρα της με συνεντεύξεις backstage για αγώνες μποξ του WWE, όμως δεν άργησε να