.

31 Οκτ 2011

Ο Παπάς Στην Πλατεία Του Χωριού...

Μια ηλιόλουστη μέρα στο καφενεδάκι ενός μικρού χωριού συζητούσε ένας χωρικός με τον παπά του χωριού. Έξαφνα ένα πουλί που πετούσε αυτή την στιγμή από πάνω τους κάνει μια κουτσουλιά και πέφτει πάνω στον χωριάτη. Αυτός άρχισε να βλαστημάει.
-- Τέκνον μου!, τοv μάλωσε ο παπάς δεν πρέπει να βλαστημάς. Πρέπει πάντα να υμνείς τα έργα του Θεού!!
-- Μα τι θέλεις τώρα, να υμνήσω το Θεό γι" αυτό που έπαθα;
-- Σκέψου, απάντησε πονηρά ο παπάς, ότι ο Θεός δεν έδωσε φτερά στις αγελάδες...!

Οριστικό τέλος στην πληρωμή της ΔΕΗ χωρίς το τέλος ακινήτων


Με ομόφωνη απόφαση – βόμβα του Δ' Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (435/ 18 -10-2011), το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δεν μπορεί να δέχεται καταθέσεις για οφειλές προς τη ΔΕΗ χωρίς το ειδικό τέλος ακινήτων. Σχετικό ερώτημα είχε απευθυνθεί από το Ταμείο προς το Νομικό Συμβούλιο, καθώς αυτός είχε χαρακτηριστεί από νομικούς ως ο βασικός τρόπος αποφυγής της πληρωμής του τέλους χωρίς ταυτόχρονα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Το ζήτημα έχει απασχολήσει τόσο τη ΔΕΗ όσο και τους εναλλακτικούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας. Σε αρκετά (διαδικτυακά κυρίως) κινήματα είχε τονιστεί ότι

Γ. Παπανδρέου: Σε δημοψήφισμα η συμφωνία για το κούρεμα

Για ιστορικές αποφάσεις έκανε λόγο ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά την ενημέρωση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις αποφάσεις της πρόσφατης συνόδου κορυφής για το ελληνικό χρέος.

Εκανε μάλιστα αναφορά σε δημοψήφισμα στο οποίο θα ζητηθεί η έγκριση της συμφωνίας των

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΦΑΡΑ…

Γ. Α. Παπανδρέου:  «Βεβαίως, η Κρήτη είναι σ' αυτή τη γειτονιά, πολύ κοντά σε πολλές από τις χώρες που έζησαν επαναστάσεις και αλλαγές. ... Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Η Κρήτη έχει ιστορικούς δεσμούς με τον Αραβικό κόσμο, με το Μουσουλμανικό κόσμο, και επιθυμεί να διατηρήσει αυτούς τους δεσμούς και να σφυρηλατήσει νέους. Λόγω των δικτατορικών καθεστώτων, λόγω των καταστάσεων που 
δημιουργήθηκαν από τον Ψυχρό

Σύγκρουση δύο ελεφάντων

Μια φορά ήταν ένα μυρμηγκάκι που έτρεχε. Το βλέπει λοιπόν μια τίγρη και το ρωτάει:
- Γιατί τρέχεις έτσι, μυρμηγκάκι;
- Τρακάρισαν δυο ελέφαντες και πάω να δώσω αίμα!!!!!

κύκλωμα πορνογραφίας Πατέρας 6 παιδιών και επιχειρηματίεςΟύτε οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν άντεξαν στην θέα των αποκρουστικών εικόνων, που απολάμβαναν οι αρρωστημένοι παιδόφιλοι, οι οποίοι εμπλέκονται σε κύκλωμα πορνογραφίας.

Εικόνες φρίκης, που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, περιλαμβάνονται, στο

Συλλαλητήριο την Πέμπτη του ΠΑΜΕ

Σε συλλαλητήριο την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ, στην πλατεία Ομονοίας, καλεί τους εργαζομένους το ΠΑΜΕ, ενάντια στη νέα λεηλασία, που όπως υποστηρίζει, επιχειρείται σε βάρος των ασφαλιστικών Ταμείων.

«Φέρνουν ασφαλιστικό νόμο, όπου επιβάλλονται δραματικές παραπέρα περικοπές σε κύριες κι επικουρικές συντάξεις, αύξηση εργατικών εισφορών, μείωση εργοδοτικών εισφορών, σφαγιασμό έως και κατάργηση των εφάπαξ, νέα μεγάλη συρρίκνωση σε ό,τι έχει απομείνει σε δωρεάν ιατροφαρμακευτικές παροχές», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ και σημειώνει ότι «ο κρατικός προϋπολογισμός προβλέπει 1,4 δισ, ευρώ λιγότερες δαπάνες για τα ασφαλιστικά Ταμεία για το 2012 σε σχέση με το 2011».

Γυμναστής για την φωνή σας...

Πρώην υπάλληλος της Google, αναπτύσσει «γυμναστή» για την φωνή σας.Η εταιρεία Vocalytics 

Ο Παπανδρέου είναι στόκος...

«Aν είναι δυνατόν, ο στόκος δεν ξέρει τι γιορτάζουμε στις 28 Οκτωβρίου, εδώ λέει ότι γιορτάζουμε την απελευθέρωση!!!

Ότι του κατέβει…

Την απελευθέρωση από σένα κι από τη μαφία που μας κυβερνάει να δούμε πότε θα γιορτάσουμε…»

Πολύ άγριο «κράξιμο» ρίχνει στον πρωθυπουργό -για άλλη μια φορά- ο Χάρρυ Κλυνν και μέσω του twitter.

Τον ξεφτιλίζει κανονικά, παραπέμποντας στην χθεσινή του δήλωση για τα επεισόδια στις παρελάσεις!

Και με το δίκιο του ο Χάρρυ Κλυνν… «28 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την (ε)πελευθέρωση», μας είπε ο ΓΑΠ! Και σαρδάμ και… λάθος!

Η μόνη δικαιολογία είναι αυτή: Τι βαθμούς έπαιρνε ο Γιώργος στο σχολείο;

Προκήρυξη διαγωνισμών για τα δημόσια μεταλλείαΣε δημόσια διαβούλευση θέτει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το πλαίσιο της προκήρυξης τριών Διεθνών Πλειοδοτικών Διαγωνισμών για την αξιοποίηση Δημόσιων Μεταλλευτικών Χώρων, στους οποίους έχουν

Δε θα σας αρέσουν αυτά που θα κάνουμε!


Ο Χορστ Ράιχενμπαχ έχει τουλάχιστον τη δύναμη να πει την αλήθεια. Αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες, χωρίς ποτέ να διαψευστεί, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν αυτός που τον κάλεσε να έρθει στην Ελλάδα και όχι η Κομισιόν… Αποκάλυψε δηλαδή ότι ανοίξαμε την πόρτα στον… εχθρό και τον αφήνουμε να αλωνίζει…
Τώρα αποκαλύπτει ότι

Αστυνομική επιχείρηση


 με την κωδική ονομασία « ANGELS », για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.
Σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας συνελήφθησαν έξι (6) άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ακόμη τεσσάρων (04) ατόμων, για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Διεξήχθησαν δέκα (10) κατ’ οίκον έρευνες και κατασχέθηκε

τροποποίηση του έργου Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων

Θετικά αξιολογήθηκε η τροποποίηση του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Συκιάς Δήμου Τορώνης Νομού Χαλκιδικής» στο Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α  με γνωμοδότηση από την αρμόδια επιτροπή επαναξιολόγησης.
Ως εκ τούτου, το μεγάλο έργο κατασκευής του βιολογικού της 

Δημόσιο, Σχολεία, Εκκλησίες Μειωμένο Πετρέλαιο Θέρμανσης


Με μειωμένο ειδικό φόρο κατανάλωσης 0,60 ευρώ το λίτρο θα αγοράζουν το πετρέλαιο θέρμανσης δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία, νομαρχίες, δημόσια νοσοκομεία, δημόσια σχολεία, εκκλησίες, επιμελητήρια, σχολικές επιτροπές, δήμοι, ιδρύματα και λοιπά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα νομικά πρόσωπα.
Αυτό αποφασίστηκε με

Εισαγγελέας για παράνομες πλαστικές στα νοσοκομεία - ΕΣΥ!


Σε επανέλεγχο όλων των παλαιών πορισμάτων για τις «χρυσές πλαστικές» στο ΕΣΥ αλλά και νέους ελέγχους για το εντοπισμό γιατρών που αξιοποιούν τα δημόσια νοσοκομεία για αισθητικές επεμβάσεις πελατών τους, προχωρεί το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ).

Θα ερευνηθεί, όπως αναφέρει η

Υπογραφή σύμβασης Δήμου Κασσάνδρας


Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος του Δήμου Κασσάνδρας  ανακοινώνει ότι, υπογράφηκε  η σύμβαση με την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία  ΙΘΑΚΗ Α.Τ.Ε. για την κατασκευή του έργου:

Facebook και Blogs ελέγχονται για προπαγάνδα κατά της Αμερικής


Η ιδιωτική κεντρική τράπεζα της Αμερικής, με το παραπλανητικό όνομα Federal Reserve Bank, ανακοίνωσε σχέδιο παρακολούθησης των bloggers, και των χρηστών του Facebook, με σκοπό να εξακριβώσει  το αν κάποιοι  από αυτούς ασκούν κριτική στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, με απόψεις που θα μπορούσαν να βλάψουν την οικονομία της χώρας.

Η Federal Reserve ανακοίνωσε πως σκοπεύει να

Ο Γιώργος Ρήγας στο Χαμάμ

Από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στον μοναδικά φιλόξενο και ζεστό χώρο του Χαμάμ θα βρίσκεται μαζί μας ο Γιώργος Ρήγας, ο νεαρός τραγουδιστής που κέρδισε τις εντυπώσεις αμέσως με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Άδεια Καφενεία».

Ερώτηση Αργύρη Λαφαζάνη Βουλευτή Χαλκιδικής Και τώρα; Τι θα απογίνουμε χωρίς κυάνιο;Η ημερομηνία ανάρτησης  27-10-11
Δεν πάμε καλά. Πάνω που μάθαμε να ζούμε με τον τρόμο του κυανίου, μας το χάλασε ο κ.Απόστολος Παπαγεωργίου δηλώνοντας ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης της οποίας ηγείται αλλά και του ''συντονιστικού συλλόγων και φορέων'' ότι ''το μείζον πρόβλημα δεν είναι το κυάνιο''.
Μας είχαν προϊδεάσει βέβαια ο κ.Βλαχόπουλος και ο κ.Δριβελέγκας που ενώ απορρίπτουν την μεταλλουργία χρυσού στην οποία

Δήλωση-πρόκληση από τον Βούλγαρο πρωθυπουργό


Ως παράδειγμα για να "χρυσώσει" το χάπι στους συμπατριώτες του, χρησιμοποίησε τους Έλληνες και τα οικονομικά δεινά που υπομένουν, όλο αυτό τον καιρό, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.


Ο Μπόικο Μπορίσοφ, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας του, για να δικαιολογήσει το

πιέσεις δέχεται η εταιρία ισραηλινών συμφερόντων


Απίστευτες πιέσεις δέχεται η εταιρία ισραηλινών συμφερόντων, NOBLE, από την ισραηλινή κυβέρνηση για να επιστρέψει άμεσα η πλατφόρμα από το οικόπεδο Αφροδίτη, στο ισραηλινό κοίτασμα Ταμάρ…
Το Ισραήλ έθεσε τελεσίγραφο στην εταιρία, και εκείνη με τη σειρά της πιέζει την Κύπρο… Οι Ισραηλινοί θέλουν τώρα οι Κύπριοι να… επιστρέψουν το τρυπάνι, ακόμη κι αν δεν έχουν ολοκλήρωθεί οι έρυενες που έχουν ξεκινήσει!
Εάν μάλιστα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου δεν έχουν

οδηγός τα έκανε γυαλιά- καρφιά στη Μόσχα

Τον πανικό έσπειρε ένας μεθυσμένος οδηγός στο κέντρο της Μόσχας, το αυτοκίνητο του οποίου ακολούθησε μία ξέφρενη πορεία, καταστρέφοντας συνολικά 17 αυτοκίνητα.

Ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη, οι

τριάντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι στην Ινδία έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσε πεζογέφυρα σε ποταμό βορειοανατολικά της χώρας.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ανάμεσα στους νεκρούς ήταν πολλές