.

14 Οκτ 2011

Ο Ε. Βενιζέλος χαλαρώνει μετά από μία ακόμα κουραστική μέρα.


Ρεκόρ ρεκόρ προ-πώλησης του νέου iPhone 4S

Θέμα χρόνου ήταν ο σχηματισμός ουρών έξω από τα καταστήματα της Apple σε ΗΠΑ, Βρετανία, Ιαπωνία και άλλες χώρες για την αγορά του νέου iPhone 4S.
Η Apple ανέφερε ότι οι προ-παραγγελίες για το iPhone 4S ξεπέρασαν το

Η Κυβέρνηση θα μείνει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου


Σοβαρές προσπάθειες να κρατηθεί η κυβέρνηση μέχρι τη Σύνοδο των ευρωπαίων ηγετών και αυτή των G20 στις 3 Νοεμβρίου. Εάν ο Γιώργος τα καταφέρει, μάλλον θα απευθύνει μια ακόμα έκκληση εθνικής συνεννόησης – μια που όπως μας λένε οι ξένοι, οι εκλογές κοστίζουν. Ωστόσο, αν δεν πετύχει το σχέδιο, τότε αναμένεται σε χρόνο ρεκόρ να στηθούν κάλπες.
Τουλάχιστον αυτό λένε πως έχουν στο μυαλό τους κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, αν και στη δεδομένη χρονική περίοδο δεν είναι εφικτοί οι προγραμματισμοί καθώς τα γεγονότα μπορεί να επιταχυνθούν…

Μπάτμαν και ο Ρόμπιν σε νέες περιπέτειες!


ΜΑΣΚΑΡΑ, ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ... ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ ΜΗΛΙΩΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΑΠ ΤΟ "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ" ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ "ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΙΑ" ...
ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ" ... ΑΠ ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Παπανδρέου - Σαμαρά . . . . . .ποιόν;

Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς. 
Ο πρώτος είναι εν ενεργεία πρωθυπουργός και μάχεται καθημερινά για να σώσει την Ελλάδα από τον όλεθρο της χρεοκοπίας. 
Ο δεύτερος είναι σκιώδης πρωθυπουργός ή πρωθυπουργός εν αναμονή, όπως προτιμάει κανείς και στο συρτάρι του έχει ένα καλύτερο σχέδιο, όπως ο ίδιος πιστεύει για την σωτηρία των Ελλήνων . 

Και οι δύο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι,

Ποιο είναι το καλύτερο αντιγηραντικό του προσώπου


Η κυτταρική θεραπεία του δέρματος έχει σήμερα αποδειχτεί ως η πλέον ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας της γήρανσης. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί είτε μεσεγχυματικού τύπου βλαστοκύτταρα, είτε ινοβλάστες. Τα βλαστοκύτταρα είναι πρόδρομες μορφές των ινοβλαστών.

O Αλέξης Τσίπρας δηλώνει έτοιμος να τα αλλάξει όλα στη χώρα!


Μια μαθήτρια: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!

Aνθρωποι άκαρδοι, ανίκανοι, σε όλα άχρηστοι...κι όμως λέγονται πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές κλπ!Γιατί? Κάνω "μάθημα" με ανύπαρκτους καθηγητές, καθηγητές που δεν ξέρουν πόσο κάνει 1+1, καθηγητές που δεν αγαπούν τα παιδιά..που σου μιλάνε σα σκουπίδι!!Κάνω μάθημα χωρίς

Ψηφιακά κιάλια με εγγραφή βίντεο Full HD

Μοιραστείτε τη χαρά της ανακάλυψης με τα πρώτα κιάλα στον κόσμο που επιτρέπουν ψηφιακή εγγραφή 1920×1080 3D και 2D HD βίντεο, τα Sony DEV-5 Digital Recording Binoculars.
Απολαύστε μέχρι και με 20x ψηφιακό zoom με αυτόματη εστίαση. Επιπλέον,

πάνω από 300.000 θέσεις εργασίας


Μείωση της ανεργίας κατά 4% ή ακόμη και 5% εκτιμά ο ΟΑΕΔ πως πετυχαίνουν τα 47 προγράμματα που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του 2010 μέχρι σήμερα κι έχουν ωφελήσει περίπου 808 χιλιάδες άτομα.
Συγκεκριμένα μόνο

Οι Καλύτερες στιγμές των Πολιτικών 2


Τα οφέλη από τη συντροφιά ενός ζώου

Οι άνθρωποι πάντα επιθυμούσαν να περιθάλπουν ζώα. Στη σύγχρονη κοινωνία συνεχίζεται η δέσμευση ανθρώπων προς τη φροντίδα των ζώων. Σε ένα κλίμα συνεχών αλλαγών στις αξίες, ορισμένοι άνθρωποι δίνουν σημαντική σημασία στο ρόλο των κατοικίδιων στη ζωή τους. Αλλά ποια είναι τα οφέλη στον άνθρωπο από τη συντροφιά ενός ζώου;

Τα ζώα ως σύντροφοι

Η αξιόπιστη και ανιδιοτελής συντροφιά που προσφέρει ένα κατοικίδιο μπορεί να δώσει σε κάποιον μεγάλη ικανοποίηση. Οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ζώων δεν απαιτούν την ίδια προσπάθεια όπως οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, ενώ η ανταμοιβή είναι η αγάπη, η ευγνωμοσύνη, η διασκέδαση και η συντροφιά.

Το χάϊδεμα ενός ζώου φέρνει ανακούφιση στο αφεντικό όπως και ανακούφιση από τις απαιτήσεις των ανθρώπινων σχέσεων.

Ο μοντέρνος τρόπος ζωής μπορεί να οδηγήσει σε μοναξιά, απομόνωση και αίσθημα αδυναμίας.

Τα ζώα συντροφιάς βοηθούν να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων, σύμφωνα με διεθνή μελέτη, είναι λιγότερο πιθανό να αναφέρουν αισθήματα μοναξιάς σε σχέση με όσους δεν έχουν κάποιο κατοικίδιο, ενώ ποσοστό 58% των ιδιοκτητών δηλώνουν ότι συνάντησαν και απέκτησαν φίλους μέσω του ζώου.

Έρευνες έχουν δείξει ότι ενισχύεται η κοινωνική επαφή αν τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν μαζί τους ένα ζώο. Τα ζώα καταργούν τα εμπόδια.

Τα ζώα ως μέλη οικογένειας

Τα ζώα είναι κάτι περισσότερο από σύντροφοι μόνο. Υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν να επιστρέψουν στα βασικά, να απλοποιήσουν τη ζωή τους και να ξαναποκτήσουν παραδοσιακές αξίες. Τα κατοικίδια είναι στενά συνδεδεμένα με τέτοιους στόχους. Έρευνα στην Αυστραλία έδειξε ότι ποσοστό 91% των ιδιοκτητών αναφέρει πως αισθάνεται πολύ κοντά στα ζώα του, σχεδόν όσο κοντά αισθάνεται και με την οικογένειά του.

Τα ζώα συντροφιάς μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ανάπτυξη των παιδιών. Έρευνες έχουν δείξει βελτιωμένες κοινωνικές δεξιότητες και αυτοπεποίθηση σε παιδιά που έχουν ζώα. Τα παιδιά αυτά έχουν και περιορισμένες πιθανότητες για εγκληματική συμπεριφορά, αργότερα στη ζωή τους.

Τα παιδιά μπορούν να μάθουν να είναι υπεύθυνα, να μεταχειρίζονται κάτι ευγενικά, τη συμπεριφορά των ζώων και το θάνατο. Οι γονείς μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα ζώα για να διδάξουν στα παιδιά τους. Είναι καλό για τα παιδιά να μάθουν να νοιάζονται για κάποιον άλλο εκτός από τον εαυτό τους.

Τα ζώα σαν βοηθοί

Τα ζώα μας χρησιμεύουν με πολλούς τρόπους - όχι μόνο για συντροφιά αλλά και για δουλειά ή θεραπεία.

Έχουν αποδειχτεί πολύτιμα σε πολλούς ρόλους. Χρησιμεύουν ως οδηγοί τυφλών, βοηθοί ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα και βοηθοί αστυνομικών ή τελωνειακών υπαλλήλων. Σκυλιά βοηθάνε τους βοσκούς, άλογα τους ανθρώπους περιορισμένης κινητικότητας, ενώ οι γάτες βοηθούν στον έλεγχο των βλαβερών εντόμων. Ζώα συντροφιάς βοηθούν αρρώστους, φυλακισμένους, ανθρώπους με ψυχικές διαταραχές.

Αυξημένη κοινωνική αξία των ζώων


Στο σύγχρονο τρόπο ζωής φαίνεται αυξημένη η ανασφάλεια, τα αισθήματα απώλειας ελέγχου και αυτοπεποίθησης, ενώ παράλληλα αυξάνεται η μοναξιά και το στρες.

Η αντιμετώπιση του στρες έχει γίνει σημαντικός στόχος στην καθημερινότητά μας. Τα ζώα αποτελούν μια θεραπευτική διέξοδο στη μείωση του στρες. Οι ιδιοκτήτες ζώων, σε γενικές γραμμές, έχουν υψηλότερα επίπεδα αυτοπεποίθησης σε σχέση με όσους δεν έχουν κάποιο κατοικίδιο.

Τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει σε σπίτι όπου υπήρχε κάποιο ζώο, εμφανίζουν καλύτερες κοινωνικές δεξιότητες και αισθήματα συμπόνιας σε σχέση με τα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς ζώο. Τα ζώα μπορεί να προσφέρουν ασφάλεια, να αποτελέσουν έμπιστο σύντροφο και πολύτιμη συντροφιά.

Ο Καραμανλής στο πλευρό του Ταγίπ.

Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας πενθεί τον χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας, Τενζιλέ Ερντογάν. Η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού θα αναχωρήσει αύριο για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου παρευρεθεί στο Τέμενος Φατίχ για το ύστατο χαίρε στην Τενζιλέ Ερντογάν.

Όποιος απεργεί δεν θα πληρώνεται


Σε μετωπική σύγκρουση οδηγείται πλέον η κυβέρνηση με τους απεργούς των ΟΤΑ, καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης γνωστοποίησε τέσσερα μέτρα "φωτιά" για να λυθεί το πρόβλημα. Η συνέντευξη τύπου του κ. Καστανίδη, αναβλήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω καταλήψεων, ωστόσο το απόγευμα ο υπουργός κατάφερε τελικά να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Μέσω Τουρκίας θα ανάψει το «φιτίλι του πολέμου» ΗΠΑ-Ιραν;


Μια φοβερή καταγγελία για επικείμενη ανάφλεξη στην ευρύτερη περιοχή με επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν έκανε ο ο αρχηγός του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος ΜΗΡ (Εθνικιστικής Δράσης), κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Όπως καταγράφεται στον τουρκικό τύπο – όχι ωστόσο προβεβλημένα -ο κ. Μπαχτσελί. φέρεται να είπε ότι «το ΑΚΡ ( σσ. το κόμμα του κ. Ερντογάν) έδωσε την άδεια στο στρατό να επιτεθεί εκτός των συνόρων, όμως την άδεια αυτή δεν σκοπεύει να τη χρησιμοποιήσει εναντίον των Κούρδων, αλλά για να »ανάψει το φιτίλι» του πολέμου που θα ξεκινήσουν οι ΗΠΑ εναντίον του Ιράν».
Να σημειωθεί ότι στην επιρροή του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης φέρεται να ανήκουν και οι περιβόητοι «Γκρίζοι Λύκοι».

ΚΑΤΑΔΙΚΗ -ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η επιχείρηση G4s, πρώην wackenhat άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων, οι οποίοι με άλλους εργαζόμενους περιφρουρούσαν την απεργία που είχε προκηρυχθεί.
Η Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά αποδέχθηκε μονομερώς τις δήθεν αλήθειες και τα όσα είπε η εργοδοσία και αγνόησε προκλητικά τις αλήθειες και τους ισχυρισμούς των εκπροσώπων των εργαζομένων και τους καταδίκασε
Για άλλη μια φορά έδειξαν εισαγγελέας και δικαστές, την εχθρότητα

3.115 ευρώ ημερησίως το νοίκι για το Υπουργείο Οικονομικών!


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αδέσμευτου Τύπου, το Υπουργείο Οικονομικώνκαταβάλλει στο μετοχικό ταμείο ναυτικού, για το κτίριο στηνΚαραγεώργη Σερβίας, το ποσό των 3.115 ευρώ ημερησίως! Ποιος θαρραλέος  προτίθεται να κάνει τον πολλαπλασιασμό;
Και όλα αυτά, τη στιγμή που το δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας στη χώρα, με 72.000 αναξιοποίητα ακίνητα!
Τα σχόλια δικά σας…

Δέκα λόγοι για να ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ

1. Έκοψα το...τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..) 

2. Έκοψα το φαγητό απ’ έξω (Goody’s κλπ σε πακέτο κάθε μέρα) 
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ) 
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση) 

Ο Σαμαράς δεν μπορεί να πληρώσει τους δικούς του εργαζόμενους

Σε δηλώσεις του, στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5", o γενικός διευθυντής της Ν.Δ. Θανάσης Σκορδάς τόνισε: "Είναι ακριβές ότι έχουμε καθυστερήσει τις πληρωμές...

Ήρθε o Ευρωπαϊκός Στρατός Καταστολής στην Ελλάδα;


«Περίεργες» και κυρίως αρκετά επικίνδυνες πληροφορίες καταφθάνουν στα αυτιά μας τις τελευταίες ώρες.
Υποστηρίζεται από έγκυρες πηγές ότι η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα! Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και

ΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΙΝΘΟΔΟΜΩΝ ΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
1. Η Περιφερική Ενότητα Χαλκιδικής, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΙΝΘΟΔΟΜΩΝ ΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ». Το έργο κατατάσσεται στην κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ

"ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ"


φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνεις


Δυσαρέσκεια Άγκυρας για την έκθεση της ΕΕ

Δεν ικανοποίησε την Άγκυρα η Έκθεση Προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ειδικά σε ό,τι αφορά την Κύπρο.

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται ότι "η χώρα μας στηρίζει πλήρως τις έντονες και ειλικρινείς προσπάθειες που καταβάλει με αποφασιστικότητα η Τουρκοκυπριακή πλευρά με βάση την προσδοκία του ΓΓ του ΟΗΕ για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους. Για το λόγο αυτό μας ξενίζει το γεγονός

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών στις ελληνίδες παγκόσμιες πρωταθλήτριες της εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίριση

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής συμμετείχε σε συνάντηση των εταιριών-μελών του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, που έγινε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στο ΕΒΕΑ.
Μίλησε για τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργιών των επιχειρήσεων με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στα θέματα του Αθλητισμού και τις ευκαιρίες ανάδειξης τους, ιδιαίτερα ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012.