.

23 Σεπ 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΣΟ Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος βρέθηκε στη Κρήτη για την ορκομωσία στη ΣΕΑΠ.Τον ρώτησαν για την επιθετική στάση της Τουρκίας και ο Α/ΓΕΣ δεν δίστασε να απαντήσει. Δείτε τι απάντησε.

                          << ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ  ;;;;;;; ΑΠΟ ΕΜΑΣ  ;;;; ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ???  >>

  ΑΥTOI ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΧΗΓΟΙ  ΤΟΥ   ΓΕΣ  ;;;;;;
             ΚΑΙ ΣΕ   ΑΝΩΤΕΡΑ

Εκτός βαρέων και ανθυγιεινών 60.000 εργαζόμενοι


Οριστικά βγαίνουν από τη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων (ΒΑΕ)  περίπου 60.000διοικητικοί υπάλληλοι.
Η νέα λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα θα δοθεί εντός των ημερών στη δημοσιότητα, μετά και την ολοκλήρωση των επαφών που έχει ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης με τους κοινωνικούς φορείς.
Επίσης, σύμφωνα με τα Νέα, εκτός λίστας βγαίνουν πλανόδιοι πωλητές, οικιακοί βοηθοί, εργαζόμενοι στον χώρο του μόντελινγκ, εκφωνητές ραδιοφώνου, κομμωτές και κάποιες ειδικότητες στον χώρο του τουρισμού και επισιτισμού, καθώς και ειδικότητες που δεν υφίστανται πλέον, όπως οι εργαζόμενοι στην παραγωγή φωταερίου, οι ραδιοτηλεγραφητές, οι χειριστές τηλετύπων, κ.ά. Ακόμη, εργαζόμενοι σε αντικείμενα που έχουν καταργηθεί όπως στην επεξεργασία αμιάντου, η χρήση του οποίου έχει απαγορευτεί.
Το νέο καθεστώς βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων θα είναι ενιαίο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Password: Λίαν ευάλωτοι κωδικοί

Ο Τρόι Χαντ, ειδικός στη διαδικτυακή ασφάλεια, βρήκε ότι πολλά passwords μπορεί να αποκρυπτογραφηθούν.
Ο Τρόι Χαντ, ειδικός στη διαδικτυακή ασφάλεια, βρήκε
ότι πολλά passwords μπορεί να αποκρυπτογραφηθούν.

Ειδικοί λένε πως τα passwords που χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε τους λογαριασμούς μας στο Ιντερνετ είναι ένα ελαττωματικό μέτρο ασφαλείας.

Οταν χάκερ εισέβαλαν στους σέρβερ της Sony τον Ιούνιο, έστρεψαν την προσοχή σε ένα από τα πιο βασανιστικά προβλήματα ασφαλείας του Διαδικτύου: τα passwords. Ανακαλύπτοντας πως ένα εκατομμύριο κωδικοί χρηστών σε τρεις ιστοσελίδες της Sony ήταν αποθηκευμένοι χωρίς κρυπτογράφηση, οι εισβολείς τους δημοσίευσαν σε μία σελίδα όπου οποιοσδήποτε μπορούσε να τους δει.

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Τη διακοπή της χορήγησης επιδόματος στους τρίτεκνους και πολύτεκνους με εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ αποφάσισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας τονίζει ότι «εντάχθηκε στο νομοσχέδιο "Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και άλλες διατάξεις", διάταξη με την οποία διακόπτονται τα πολυτεκνικά επιδόματα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους με εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ».

Νοικοκυριά, έμποροι και Δημόσιο οι μεγαλοφειλέτες της ΔΕΗ


Στα 822 εκατ. ευρώ υπολογίζονται, μέχρι τον Ιούλιο, οι συνολικές οφειλές προς τη ΔΕΗ, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Αρθούρος Ζερβός
Ειδικότερα, στη κατηγορία μικρής τάσης τα συνολικά χρέη από συμβόλαια τα οποία βρίσκονται ακόμη σε ισχύ ανήλθαν στα 350,1 εκατ. ευρώ. Από τις οφειλές αυτές, το 45,8% προέρχεται από νοικοκυριά, το 46% από εμπορικούς πελάτες, το 4,7% από αγρότες και το 3,5% από βιομηχανίες. Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί από συμβόλαια που έχουν διακοπεί ανέρχονται στα 103 εκατ. ευρώ ενώ ακόμη υψηλότερα, στα 105,9 εκατ. ευρώ βρίσκονται τα χρέη του δημοσίου προς τη ΔΕΗ. 
Από τα στοιχεία της ΔΕΗ προκύπτει επίσης ότι ένας στους δέκα αδυνατεί να εξοφλήσει εγκαίρως το λογαριασμό του ρεύματος. 
Σύμφωνα με τον Αρθούρο Ζερβό η διαδικασία που ακολουθείται μέχρι τηδιακοπή του ρεύματος είναι η εξής:

Βενιζέλος για τα 3 σενάρια χρεοκοπίας: "Τα λέμε μεταξύ μας για να περνάει η ώρα"


- Τα 3 σενάρια ποιός τα     διοχέτευσε στον Τύπο;
- Ποιός έλεγε μόλις χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οτι η κρίση θα είναι η Αργεντινή του 2.000;
- Γιατί δεν αφορούν τον ελληνικό λαό όσα λέγονται σε συνεδριάσεις επίσημων οργάνων;


Να μην απασχολούν τους ...έλληνες τα όσα ειπώθηκαν -σύμφωνα με πληροφορίες στην χθεσινή συνεδρίαση της ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ- από τον ίδιο περί 3 εκδοχών στην διαχείριση του δημοσίου χρέους, προτρέπει με σημερινή του ανακοίνωση ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος θεωρεί ότι η "συζητήσεις, οι φήμες, τα σχόλια και τα σενάρια δεν προσφέρουν υπηρεσίες στην κοινή ευρωπαϊκή υπόθεση. Και τονίζει ότι η Ελλάδα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου."

H ανακοίνωση, αναφέρει:

ΑΡΝΑΙΙΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 21-9-2011