.

21 Σεπ 2011
Κλοπή σε οικία

Χθες (20-09-2011) απογευματινές ώρες, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, όπως καταγγέλθηκε από 52χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη οικίας, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο της οικίας του, εισήλθαν σε αυτήν και αφαίρεσαν διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας (100.000) Ευρώ. Προανάκριση για το συμβάν ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Κόπηκε και το ρεύμα! Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική.

Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο Αριστοτέλη  με τους κεραυνούς να προκαλούν διακοπές ρεύματος και ζημιές σε γεωργικές καλλιέργειες. κλειστά λόγο καιρού και τα σχολεία το Δημαρχείο της Αρναίας λόγο πλημμύρας.
Στη Θεσσαλονίκη, έχει σταματήσει η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Εγνατία οδό, στον κόμβο της Ρεντίνας, στο ύψος της γέφυρας του Στρυμώνα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και στο ρεύμα εξόδου προς Καβάλα.
Επίσης, στην παλιά επαρχιακή Ρεντίνας - Λαγκαδά, στο ρέμα Μοδίου.

μεσοπρόθεσμο, από το 2011 έως και το 2014

Η ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών έχει μια και μόνο ερμηνεία: Ξαναγράφεται το μεσοπρόθεσμο, από το 2011 έως και το 2014. Η τηλεδιάσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους επικεφαλής της Τρόικα, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα φαίνεται ότι κατέληξε σε κατ αρχήν συμφωνία αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν μειώσεις μισθών έως και 20% ανεξάρτητα από το μισθολόγιο, περικοπές στο πλαφόν στις συντάξεις και νέο ψαλίδισμα στα επιδόματα.

Η εργασιακή εφεδρεία επεκτείνεται σε όλο το Δημόσιο με τις απολύσεις να παραμένουν πάντα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.