.

19 Σεπ 2011

ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Περίληψη διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Αστικές
αναπλάσεις Πολυγύρου».

 Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) ημερολογιακοί
μήνες από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών


ΔΕΤΕ ΤΗΝ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : 

Έκτακτα Δελτία σε ισχύ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19-9-2011 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20-9-2011 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-9-2011 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

1. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19-9-2011
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ.

2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20-9-2011
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

3. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-9-2011
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ (6 ΜΕ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Γιγαντιαία επιχείρηση εξάρθρωσης πολυμελούς σπείρας εκβιαστών από την ΕΛΑΣ, στη Θεσσαλονίκη


Με άκρα μυστικότητα από τις αστυνομικές αρχές διεξάγεται από τα ξημερώματα μια γιγαντιαία επιχείρηση για την εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας εκβιαστών που δρούσε κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αλλά άπλωνε τα πλοκάμια της και σε γειτονικούς νομούς, όπως στη Χαλκιδική και τις Σέρρες.
Επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία θα γίνουν αύριο, όμως από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες προκύπτει ότι στη σπείρα μετείχαν ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ, κυρίως από τη Γεωργία.

Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2011 – 2012
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Για την εγγραφή στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού που θα υλοποιήσει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού απαιτείται:
1) Βεβαίωση ιατρού παθολόγου ή καρδιολόγου για ενήλικες - παιδιάτρου για παιδιά.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:
Γυναικεία:
ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΣΟΥΗΔΙΚΗ
ΜΥΪΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ – ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Παιδικά – εφηβικά:
ΣΤΙΒΟΥ
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ  
ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

Εξιχνίαση κλοπής μηχανήματος


Από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα 12 έως 15-09-2011 στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής αφαίρεσε από νεοαναγειρόμενη οικοδομή μία ηλεκτροκίνητη μπετονιέρα αξίας ύστερα από σχετική καταγγελία.
Το προαναφερόμενο μηχάνημα βρέθηκε στην παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ


ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

  • Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.
  • Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.
  • Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΤΕΓΡΑΦΕΣ

Μετά την κατάργηση των φοιτητικών μεταγραφών, σας ενημερώνουμε περιληπτικά για το νέο σύστημα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας για τους εισακτέους σε ΑΕΙ - ΤΕΙ και αφορά τις τρίτεκνες οικογένειες, υπό τον όρο ότι μέχρι την 31/12/2011 κανένα από τα τέκνα να μην έχει συμπληρώσει το 26ο έτος της ηλικίας του. Οι υποψήφιοι αυτοί, αν με τα μόρια που έχουν συγκεντρώσει δεν εισάγονται στη σχολή της προτίμησής τους, κρίνονται στη συνέχεια για επιλογή στις επιπλέον θέσεις της ίδιας σχολής, ως υποψήφιοι της ειδικής κατηγορίας τριτέκνων, και μόνο για τις σχολές της διοικητικής περιφέρειας όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους.