.

16 Σεπ 2011

το αναλυτικό πρόγραμμα του πρώτου γύρου

Το Σάββατο στις 19 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι του πρώτου γύρου της Superleague μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, τέσσερις μέρες πριν το ταξίδι των κόκκινων στην Μασσαλία.

Στις 6 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ το «αθηναϊκό ντέρμπι» μεταξύ Παναθηναϊκού-ΑΕΚ , ενώ και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, θα διεξαχθεί στος 15 Οκτωβρίου, 3 μέρες πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ
. Στις 23 Οκτωβρίου το Άρης-ΠΑΟΚ.


δείτε όλο το πρόγραμμα και πότε ακριβώς είναι τα μεγάλα ντέρμπι που δεν πρέπει να χάσετε.

Καταδίωξη πού θύμισε Hollywood στην Θεσσαλονίκη


Στην προσπάθειά του να διαφύγει προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και πραγματοποίησε επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», φυγόποινος αλλοδαπός, ηλικίας 43 ετών, μετά από καταδίωξη σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

25 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ VESPA ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ 2011


Αρναία η Αρχόντισσα της ΧαλκιδικήςΚαλημέρα με όμορφες εικόνες από τον τόπο μας. Ειδικά οι νυχτερινές λήψεις και αυτές με το χιόνι, είναι υπέροχες...
                                                           ΑΠΟ  Λ. Λ.  
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ


Επιτυχία είχε η συνάντηση του βουλευτή Χαλκιδικής Αργύρη Λαφαζάνη με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ως προς το θέμα επανακαθορισμού των δικαστικών γεωγραφικών ορίων του νομού Χαλκιδικής.

Ο υπουργός αποδέχθηκε πλήρως –όπως και ο προκάτοχός του, κ. Καστανίδης– την αναγκαιότητα επίλυσης του ζητήματος, αφού συνεκτίμησε τις ομόφωνα θετικές αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Πολυγύρου και Νέας Προποντίδας, την θετική άποψη του Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακών Συμβούλων, καθώς και την εισήγηση του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ 2011.

 ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΟΑΕΔ 2011.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ Ο.ΑΕ.Δ. & ΣΤΑ Κ.Ε.Π.: ΑΠΟ 16/09/20011 ΕΩΣ 30/11/2011. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: 

Νέο περιοδικό για το Δήμο Αριστοτέλη με τίτλο « Γη Αριστοτέλη »


Στην εποχή της κοινωνίας της πληροφορίας και της συνεχούς
ενημέρωσης, ο ήμος Αριστοτέλη αποφάσισε την έκδοση ενημερωτικού
περιοδικού του ήμου. Το περιοδικό θα έχει τίτλο «Γη Αριστοτέλη»,
τιμής ένεκεν στον μεγάλο έλληνα φιλόσοφο, με καταγωγή από τα
Αρχαία Στάγειρα, που επηρέασε την παγκόσμια φιλοσοφική σκέψη.

Προσπάθεια μείωσης του ΦΠΑ για ζωοτροφές στο 6%


Η «Γιορτή Κτηνοτροφίας» έχει ως στόχο να ενισχύσει τον ρόλο της κτηνοτροφίας ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης στην περιοχή ήταν το κεντρικό μήνυμα της πρώτης γιορτής κτηνοτροφίας που πραγματοποιήθηκε στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Τα εγκαίνια της  γιορτής έγιναν από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Δριβελέγκα.
Πρόκειται για μια προσπάθεια του δήμου Πολυγύρου σε συνεργασία με την πανελλήνια ένωση κτηνοτρόφων, το σύνδεσμο ελληνικής κτηνοτροφίας, τον ελληνικό οργανισμό γάλακτος και κρέατος και υπό την αιγίδα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.