.

15 Σεπ 2011

ΑΡΝΑΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ


                            Ζωντανή Μουσική Σκηνή                                                            ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΝΑΙΑΣ   

ΠΑΟΚ με την Τότεναμ (0-0)

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ (0-0) στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με πολλές αλλαγές έχουν παρατάχθηκαν οι Άγγλοι, ωστόσο ο «Δικέφαλος» (που έχασε και πέναλτι) δεν βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνά τους.

Ανοίγει ο δρόμος για την πράσινη θέρμανση!


Η Greenpeace χαιρετίζει τη χθεσινή απόφαση του Υπουργού ΠΕΚΑ να άρει, επιτέλους, την απαγόρευση της χρήσης κεντρικών καυστήρων βιομάζας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά το πάγιο αίτημα της οργάνωσης. Ένα μικρό, αλλά αποφασιστικό, βήμα για την απεξάρτηση από το ακριβό πετρέλαιο για τη θέρμανση των κτιρίων.
Η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργού ανοίγει το δρόμο για την άρση μίας αναχρονιστικής διάταξης που εντελώς παράλογα απαγόρευε στους πολίτες των δύο μεγάλων αστικών κέντρων να κάνουν χρήση σύγχρονων συστημάτων βιομάζας για τη θέρμανση των σπιτιών τους.

Ο πιο γρήγορος τερματοφύλακας στον κόσμο!ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με την φορολόγηση της Εκκλησίας, εκδόθηκε αργά το απόγευμα, από την Ιερά Σύνοδο, η οποία -όπως σημειώνεται σ΄αυτήν - στόχο έχει να ενημερώσει δημοσίως, ότι «η Εκκλησία της Ελλάδος, οι ιερές μητροπόλεις με τα εκκλησιαστικά τους ιδρύματα, οι ιερές μονές και οι ενορίες, οι οποίες είναι ξεχωριστά μεταξύ τους νομικά πρόσωπα καταβάλλουν κάθε χρόνο στις κατά τόπους ΔΟΥ, τις παρακάτω νομοθετημένες φορολογικές υποχρεώσεις τους:

Κατακόρυφη πτώση στην παραγωγή της αμόλυβδης


Η μειωμένη ζήτηση οδήγησε σε συρρίκνωση κατά 24,6%

Σημαντική μείωση στην παραγωγή προϊόντων πετρελαίου καταγράφεται φέτος. Ήδη κατά το πρώτο 7μηνο του έτους (Ιανουάριος- Ιούλιος 2011), η παραγωγή της αμόλυβδης μειώθηκε κατακόρυφα, κατά 24,6%. Σε σχέση με το αντίστοιχο επτάμηνο πέρυσι, η μείωση που σημειώνεται αγγίζει το 17,3%.

Οι μεταβολές που σημειώνονται στην παραγωγή της ελληνικής βιομηχανίας παραγώγων πετρελαίου αντανακλούν αφενός την περιστολή της εγχώριας ζήτησης και, αφετέρου, την εξασθένηση της ζήτησης εξωτερικού και των διεθνών πωλήσεων/εξαγωγών των ελληνικών διυλιστηρίων.