.

14 Σεπ 2011

Εξιχνίαση ληστείας στη Χανιώτη Χαλκιδικής


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού
Δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και του νόμου περί όπλων σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας ηλικίας 22 ετών, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών για παρόμοια αδικήματα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πειστηρίων, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες της ληστείας σε βάρος οικογένειας στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

ΛΑΓΟΣ απο 15 / 9 / 2011


15/  9/ 2011 αρχίζει το κυνήγι του λαγού 
Η έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου βρήκε σε πλήρη ετοιμότητα τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της ΣΤ' ΚΟΜΑΘ. Τις πρώτες μέρες του κυνηγίου υποβλήθηκαν ήδη 49 μηνύσεις και διενεργήθηκαν εκατοντάδες έλεγχοι σε όλη την Μακεδονία και τη Θράκη.
Αρκετές από τις μηνύσεις αφορούσαν θήρα χωρίς άδεια, θήρα εκτός επιτρεπόμενων περιοχών (εκτός ζωνών διάβασης), χρήση ηχομιμητικών συσκευών, ενώ άλλες αφορούσαν παράνομη θήρα αγριόχοιρου, λαγού και πεδινής πέρδικας. Σε κάθε περίπτωση υποβλήθηκαν οι σχετικές μηνύσεις, κατασχέθηκαν όπλα και θηράματα και όλες οι υποθέσεις οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη.

ΑΕΚ ΙΤΑΛΙΑΣΗ εφημερίδα SportDayαποκαλύπτει ποια είναι η εταιρεία που θέλει να επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ.

Νέο ραντεβού των ανθρώπων της με τον Σταύρο Αδαμίδη το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, όπου και θα παρουσιάσουν εγγυήσεις.

Αυτή η συνάντηση που αναμένεται να λάβει χώρα σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων είναι και ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρέμεινε στην Ελλάδα και δεν ταξίδεψε για το Βέλγιο, όπου η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Άντερλεχτ.

Αυξήσεις μέχρι και 60% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων

Αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων μέχρι και 60%, θα φέρουν τα προβλήματα ρευστότητας του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων. «Είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος το Επικουρικό Κεφάλαιο να οδηγηθεί σε στάση πληρωμών και διακοπή της λειτουργίας του», ανέφεραν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Στρατιωτικοί, δικαστικοί και γιατροί του ΕΣΥ εκτός ενιαίου μισθολογίου


                                              Εξαιρούνται και θα έχουν  αυτόνομα μισθολόγια

Εκτός ενιαίου μισθολογίου θα βρεθούν οι δικαστικοί, οι εργαζόμενοι στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας καθώς και οι γιατροί του ΕΣΥ, όπως ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φ. Σαχινίδης, μιλώντας στo Mega.

Το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για το ενιαίο μισθολόγιο- που τίθεται σε εφαρμογή τον Οκτώβριο- προβλέπει έναν ενιαίο μισθό για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους με τα ίδια προσόντα και τα ίδια χρόνια εργασίας.

Δηλαδή θα υπάρχει πλέον ένας μισθός για όλους τους εργαζομένους του Δημοσίου, ο οποίος θα εξαρτάται αποκλειστικά από την προϋπηρεσία τους και όχι από το σε ποιον φορέα εργάζονται

Χρήση υγραερίου στα υπηρεσιακά οχήματαΕξετάζεται η χρήση υγραερίου στα υπηρεσιακά οχήματα


Το ενδεχόμενο μετατροπής των κινητήρων των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, ώστε να είναι δυνατή η χρήση υγραερίου, εξετάζεται από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Σε έγγραφο του υπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Παπακωνσταντίνου που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφέρεται ότι “δεδομένων των πλεονεκτημάτων του υγραερίου”, η συγκεκριμένη πρόταση θα μελετηθεί σε συνεργασία με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ¨ ΧΗΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ “ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ                  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    Προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την οικονομικότερη προσφορά για την προμήθεια  «Χημικού Υλικού», προϋπολογισμού 58.641,41 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Βιολογικός Καθαρισμός Ολυμπιάδος.


Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων Βιολογικού Καθαρισμού
Ολυμπιάδος.
Κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης του έργου:
“Κατασκευή έργων Συλλογής, Μεταφοράς και
Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Τοπικής Κοινότητας
Ολυμπιάδος ήμου Αριστοτέλη”, προϋπολογισμού
7.905.000,00€.