.

13 Σεπ 2011

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


3 και 4 Οκτωβρίου αναμένεται να μπει λουκέτο στα σχολεία της χώρας, καθώς οι εκπαιδευτικοί προσανατολίζονται να κατέβουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις.


Aυτή είναι τουλάχιστον η πρόταση που κυριάρχησε - σύμφωνα με πληροφορίες - στην κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ για τα προβλήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αντιδράσεις για τη μεταλλευτική μονάδα

 Συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη δημιουργία μεταλλευτικής μονάδας πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες από κάτοικους της περιοχής, έξω από το δημαρχείο της Ιερισσού, στη Χαλκιδική.
Οι κάτοικοι ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας, χωρίς ωστόσο να εμποδίσουν τους δημοτικούς υπαλλήλους να εισέλθουν στο χώρο εργασίας.
Παρόμοια συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το κατάστημα της τοπικής κοινότητας Στρατωνίου, όπου συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αριστοτέλη, προκειμένου να συζητήσει το περιεχόμενο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων για τις μεταλλευτικές - μεταλλουργικές εγκαταστάσεις των μεταλλείων Κασσάνδρας.

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

 ag.nikitas.jpgO Πολιτιστικός Σύλλογος «Παλιά Νικήτη» σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σιθωνίας «Σιθωνία» και τη Δημοτική Κοινότητα Νικήτης, σας προσκαλούν στην Πανήγυρη του πολιούχου της Νικήτης, Αγίου Νικήτα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


  ΤΕΤΑΡΤΗ 14-9-2011

18:30  ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ                     
19:15  ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ  ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

    ΠΕΜΠΤΗ 15-9-2011

07:15  ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ
ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ            
11:00  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ
ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ

Το Facebook ετοιμάζει μουσική υπηρεσία;


Μία νέα εφαρμογή music streaming φημολογείται οτι ετοιμάζει το Facebook για τους χρήστες του.


Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης να ετοιμάζεται να ανεβάσει μέσα στους επόμενους μήνες μια μουσική υπηρεσία.

Καταιγισμός δημοσιευμάτων προεξοφλεί την χρεοκοπία μας – Οι Γερμανοί φέρονται να μεθοδεύουν αποβολή μας από Ε.Ε και ευρώ


Έκτακτη συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου - Παπαδήμου

Στη σκιά της ομοβροντίας δηλώσεων και δημοσιευμάτων περί πτώχευσης

.

undefinedΣτο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, συναντώνται εκτάκτως αυτή την ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Στη σύσκεψη μετέχει και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Λουκάς Παπαδήμος. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους Έλληνες τραπεζίτες.
Η συνάντηση γίνεται υπό το βάρος των αλλεπάλληλων δηλώσεων, αναλύσεων και δημοσιευμάτων περί ελεγχόμενης ή μη πτώχευσης της Ελλάδας κι ενώ spreads και ασφάλιστρα κινδύνου για ένα τέτοιο ενδεχόμενο καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.