.

12 Σεπ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ 2011


PIROSVESTIKHΛΙΓΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ 4000 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  ΣΤΙΣ 23-9-2011  
Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους
Ως πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης προσλαμβάνονται με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου για πενταετή θητεία (η οποία μπορεί να ανανεώνεται) Ελληνες πολίτες, με σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια), οι οποίοι έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου και δεν έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους.
Παράλληλα, πρέπει να έχουν ανάστημα χωρίς υποδήματα οι άνδρες τουλάχιστον 1,70μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,65μ., ενώ οφείλουν να έχουν την υγεία και τη σωματική ικανότητα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πυροσβεστικού έργου. Σημειώνεται πως από τις 600 θέσεις που αντιστοιχούν σε αυτή την κατηγορία, το 60% θα καλυφθεί από υποψήφιους οι οποίοι κατέχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ΄ Κατηγορίας και άνω.
Οσοι Ελληνες πολίτες έχουν την ιδιότητα του πυροσβέστη εποχικής απασχόλησης, θα πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας τους και να κατέχουν τουλάχιστον απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Επίσης να έχουν εργαστεί ως εποχικοί:

Δείτε με ένα κλικ τι σας περιμένει, πριν έρθει το... μπουγιουρντί της εφορίας!
Επειδή οι εκπλήξεις, όταν έχουν σχέση με την εφορία, δεν είναι πάντα ευχάριστες, τώρα οι πολίτες μπορούν να δουν τι τους περιμένει, από τον υπολογιστή τους!

Από τη Δεύτερα τέθηκε σε λειτουργία η Υπηρεσία Ειδοποιήσεων Πληρωμών ή Επιστροφών Φόρου και όσοι διαθέτουν ήδη κωδικούς στο taxisnet, μπορούν με ένα... κλικ να δουν για το τι τους επιφυλάσσει η εφορία, πριν το πολυεκκαθαριστικό φτάσει στην πόρτα τους.

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣε κανένα μέσο ενημέρωσης της Χαλκιδικής η πανελλήνια συνάντηση vespa στην Αμμουλιανή? Εκτός από τα μεταλλεία υπάρχει -αν το έχετε καταλάβει- και ο τουρισμός στη Χαλκιδική... και αυτός είναι η βαριά μας βιομηχανία που θα δώσει λύση στην ανεργία!!! Έχετε ποτέ σκεφτεί εσείς "οι απέναντι" για ποιο λόγο στην Αμμουλιανή δεν υπάρχει κανένας άνεργος? Με τα ψευτοδιλλήματα του τύπου "μεταλλεία ή ανεργία" απλά εγκλοβίζεστε στο παιχνίδι τους... Ζούμε σε ένα μέρος (από την Αρναία και κάτω) φοβερής φυσικής ομορφιάς, που είναι και η πατρίδα του Αριστοτέλη και η πύλη του Αγ.Όρους και διαθέτει συνδιαμό θάλασσας και βουνού... Τι άλλο θέλετε για να δώσετε τέλος στα ψευδοδιλλήματα???


                                                              ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ      ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ 

                                                           

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣEΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
                       Ν.Π.Δ.Δ.
        ΤΗΛ. 23710/24.200 – 24.300
                 FAX. 23710/21355
          E-MAIL: info@epichal.gr
      http:// www.epichal.gr
             ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 58
       Π Ο Λ Υ Γ Υ Ρ Ο Σ     63100

Πολύγυρος, 7 Σεπτεμβρίου 2011

                                                           

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τοποθετήθηκαν αρχές Σεπτεμβρίου τα φωτοβολταϊκά στοιχεία στη στέγη του κτιρίου του επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Η σχετική συμφωνία είχε υπογραφεί στις 5 Ιουλίου 2011, μεταξύ του επιμελητηρίου Χαλκιδικής και της εταιρίας του κ. Νέτσικα Ναούμ(Wattal) για τα σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και καινοτόμων τεχνολογιών.
 Η συγκεκριμένη εταιρία ανέλαβε μετά από διαγωνισμό που προκήρυξε το επιμελητήριο Χαλκιδικής, την προμήθεια και εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού σταθμού συνδεμένου με το δίκτυο της ΔΕΗ, ονομαστικής ισχύος 10.00 kWp στη στέγη του κτιρίου του επιμελητηρίου στον Πολύγυρο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα τριάντα ένα χιλιάδες ευρώ και η δαπάνη θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του επιμελητηρίου.
Το κτίριο του επιμελητηρίου θα ηλεκτροδοτείται μέσω των φωτοβολταϊκών και το υπόλοιπο ηλεκτρικό ρεύμα θα πωλείται στη ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιώργος Γκιλής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη υπενθυμίζοντας ότι το επιμελητήριο γίνεται το πρώτο δημόσιο κτίριο στο νομό και το πρώτο επιμελητήριο στην Ελλάδα που τοποθετεί φωτοβολταϊκό σταθμό στους χώρους του. «Εξοικονομούμε ενέργεια και χρήμα δίνοντας το παράδειγμα της πράσινης ενέργειας και του σεβασμού προς το περιβάλλον» τόνισε ο κ. Γκιλής.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

iPhone 5 Concept Features


Αυτό το iPhone CG 5 διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως το iPhone ένα σχέδιο iPhone ευφραδής, ένα πληκτρολόγιο με λέιζερ & ολογραφική οθόνη ..